Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canucks" saglabā Beseru, parakstot 20 miljonu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canucks" saglabā Beseru, parakstot 20 miljonu līgumu
Broks Besers. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" parakstījis līgumu ar uzbrucēju Broku Beseru, kurš būtu kļuvis par ierobežoti brīvo aģentu. Vienošanās pagarināta uz trīs sezonām par 19,95 miljoniem dolāru.

25 gadus vecais Broks Besers aizvadītajā sezonā 71 spēlē izcēlās ar 23 vārtiem un 23 piespēlēm. Viņš 13. jūlijā būtu kļuvis par ierobežoti brīvo aģentu, un Vankūveras "Canucks" vajadzētu izteikt vismaz 7,5 miljonus vērtu kvalifikācijas piedāvājumu, lai saglabātu tiesības uz Beseru. Taču uzbrucējs izvēlējies stabilitāti trīs gadu griezumā.

2015. gada draftā ar 23. numuru izvēlētais Besers gan aizvadītajā sezonā, gan gadu iepriekš iemeta 23 vārtus. Savā debijas sezonā viņš izcēlās ar 29 precīziem metieniem, bet turpinājumā rādītāju nav izdevies pārspēt. Karjeras 324 mačos Besers guvis 256 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/brock-boes...