Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rubīns izsaukts uz Stenlija kausa dalībnieci "Maple Leafs"

Rubīns izsaukts uz Stenlija kausa dalībnieci "Maple Leafs"
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto Marlies

Latviešu aizsargs Kristiāns Rubīns izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Toronto "Maple Leafs", kas nupat ar uzvaru sāka Stenlija kausa izcīņu.

24 gadus vecais Rubīns uz "Maple Leafs" izsaukts ar vēl deviņiem hokejistiem, kuri pie spēlēšanas Stenlija kausā varētu tikt gan vien apstākļu sakritības rezultātā. Lielāko daļu šīs sezonas 195 centimetrus garais aizsargs pavadīja Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandā Toronto "Marlies", kuras rindās 58 mačos izcēlās ar 11 (1+10) rezultativitātes punktiem un lietderības koeficientu -1. Vienība gan neiekļuva AHL izslēgšanas turnīrā.

"Maple Leafs" naktī uz otrdienu uzsāka Stenlija kausa izcīņu un Austrumu konferences ceturtdaļfināla pirmajā mačā ar 5:0 savā laukumā uzvarēja čempioni Tampabejas "Lightning", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0. Nākamais mačs šajā duelī būs naktī uz ceturtdienu turpat Toronto.

Latviešu aizsargs šosezon debitēja NHL - trīs līdz šim nospēlētajos mačos viņš palicis bez rezultativitātes punktiem un ieguvis negatīvu lietderību -2.

Rubīnam pēc šīs sezonas beidzas līgums ar "Maple Leafs" organizāciju, un Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš to minēja kā galveno iemeslu, kāpēc aizsargs nebrauks uz pasaules čempionātu.

     [+] [-]

, 2022-05-03 20:18, pirms 2 gadiem
Lai izdodas! Cerams, ka tik pie spēlēšanas!

     [+] [-]

, 2022-05-03 20:53, pirms 2 gadiem
Regbists rakstīja: Lai izdodas! Cerams, ka tik pie spēlēšanas!
nu, tad tur vairākiem aizsargiem ir jātraumējas

     [+] [-]

, 2022-05-03 22:31, pirms 2 gadiem
Abrags rakstīja: nu, tad tur vairākiem aizsargiem ir jātraumējas
Pietiek ar to ka visi pamatdefi sadzeras kāda pirtī vai ballītē

     [+] [-]

, 2022-05-04 11:02, pirms 2 gadiem
Maza šansa, ieteiktu Vītoliņam vietu pietaupīt Rubīnam