Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par NHL janvāra labākajiem atzīti van Rīmsdaiks, Pavelskis, Kopitars un Makdeivids

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Par NHL janvāra labākajiem atzīti van Rīmsdaiks, Pavelskis, Kopitars un Makdeivids
Konors Makdeivids. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) nosaukusi janvāra izcilniekus katrā divīzijā. Par tiem atzīti Džo Pavelskis, Džeimss van Rīmsdaiks, Konors Makdeivids un Anžē Kopitars

Par Centrālās divīzijas labāko spēlētāju tika nosaukts Džo Pavelskis, kurš sešās spēlēs savāca desmit punktus, gūstot piecus vārtus un atdodot tikpat rezultatīvās piespēles. Viņa pārstāvētā Dalasas "Stars" izcīnījusi četras uzvaras, kā arī piedzīvojusi divus zaudējumus, atrodoties piektajā pozīcijā savā divīzijā.

Losandželosas "Kings" centra uzbrucējs Anžē Kopitars tika atzīts par labāko spēlētāju Rietumu divīzijā. Viņam astoņās spēlēs izdevās atzīmēties ar 12 punktiem - vienu vārtu guvumu un 11 piespēlēm. Turklāt slovēņu hokejistam ir arī viens no labākajiem rādītājiem iemetienos visā līgā. "Kings" astoņās spēlēs ieguvusi tikpat punktus, izcīnot trīs uzvaras un piedzīvojot četrus zaudējumus, no kuriem divi papildlaikā. Losandželosas komanda ieņem piekto vietu Rietumu divīzijā.

Savukārt Austrumos mēneša labākā spēlētāja godu nopelnīja Džeimss van Rīmsdaiks, kurš pārstāv Filadelfijas "Flyers". Viņam desmit spēlēs 13 punkti - pieci vārti un astoņas piespēles. Filadelfija Austrumu divīzijā ieņem pirmo vietu, izcīnot septiņas uzvaras un piedzīvojot trīs zaudējumus. Tuvākās sekotājas ir Vašingtonas "Capitals" un Bostonas "Bruins".

Edmontonas "Oilers" līderis Konors Makdeivids kļuva par Ziemeļu divīzijas janvāra izcilnieku. Viņš 11 spēlēs guvis 22 punktus, kļūstot par visas līgas rezultatīvāko hokejistu. Spēlē pret "Senators" Makdeividam izdevās atzīmēties ar pieciem punktiem. Jāpiemin, ka lielisku sniegumu šajā sezonā demonstrē arī viņa komandas biedrs Leons Draizaitls, kuram tikai par vienu rezultativitātes punktu mazāk. Edmontonai gan joprojām negatīva bilance - 11 spēlēs piecas uzvaras. "Oilers" šobrīd ieņem piekto vietu Ziemeļu divīzijā.

Izmantotie resursi:
https://media.nhl.com/public/news/1...