Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugers izņemts no Covid-19 protokola, bet šovakar vēl nespēlēs

Rolands Eliņš

Bļugers izņemts no Covid-19 protokola, bet šovakar vēl nespēlēs
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas hokejists Teodors Bļugers izņemts no NHL Covid-19 protokola, taču šovakar paredzētajā spēlē pret "Sharks" vēl nepiedalīsies.

Teodors Bļugers Covid-19 protokolā tika iekļauts 27. decembrī, tiesa, nevienu NHL spēli viņam tādēļ nenācās izlaist, jo trīs Pitsburgas spēles šajā laikā tika pārceltas.

"Penguins" šovakar ziņo, ka Bļugers ir izņemts no Covid-19 protokola, kā arī aizvadījis treniņu ar slidošanu. Šovakar paredzētajā spēlē pret Rūdolfa Balcera pārstāvēto "Sharks" gan Bļugers tāpat nepiedalīsies.

Bļugers šosezon 30 spēlēs guvis 12 punktus, turklāt bija uzņēmis rezultatīvu spēļu sēriju tieši pirms "Penguins" vairāku spēļu atcelšanas. 18. decembrī Bļugers guva punktu pret "Sabres", bet 20. decembrī iemeta vārtus pret "Devils", un kopš tā laika "Penguins" vēl nevienu spēli nav aizvadījusi.