Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Potītes savainojuma dēļ septiņas spēles izlaidušais Laine gatavojas atgriezties ierindā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Potītes savainojuma dēļ septiņas spēles izlaidušais Laine gatavojas atgriezties ierindā
Patriks Laine. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" snaiperis Patriks Laine potītes savainojuma dēļ nav spēlējis kopš novembra vidus, bet tuvākajā laikā somu uzbrucējs gatavojas atgriezties ierindā.

Kolumbusas "Blue Jackets" lazarete ir ļoti plaša. Gūžas savainojuma dēļ kopš novembra vidus nav spēlējis Elvis Merzļikins, kurš svētdien atgriezās komandas treniņos un tuvākajā laikā varētu doties uz ledus spēlē.

Kopš 12. novembra nav spēlējis Patriks Laine, kuram ir savainota potīte, un traumas dēļ nācies izlaist septiņus mačus. Arī somu uzbrucējs pagājušās nedēļas beigās atgriezās "Blue Jackets" treniņos, un ļoti iespējams, ka viņš uz ledus dosies piektdien, kad Kolumbusa viesosies pie Laines bijušās komandas Vinipegas "Jets".

Pēc viesošanās Vinipegā "Blue Jackets" savā laukumā uzņems Detroitas "Red Wings", kam sekos divi mači pret latviešu pārstāvētām komandām – vispirms Pitsburgas "Penguins", dienu vēlāk pretī stāsies Bufalo "Sabres".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-buzz-n...

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.