Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pēc 17 sezonām NHL par karjeras beigām paziņo Štjastnijs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc 17 sezonām NHL par karjeras beigām paziņo Štjastnijs
Pols Štjastnijs. Foto: AP/Scanpix

Medijam ''The Athletic'' par karjeras beigām pēc 17 sezonām Nacionālajā hokeja līgā (NHL) paziņojis Pols Štjastnijs. Pēdējo sezonu viņš nospēlēja Karolīnas ''Hurricanes'', karjeras laikā spēlējot arī ''Avalanche'', ''Jets'' un ''Golden Knights'' sastāvos.

Pēc 17 sezonām Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par karjeras beigām medijam ''The Athletic'' paziņojis Pols Štjastnijs. ''Septembra sākumā pieņēmu lēmumu, ka viss. Nerakstīju neko sociālajos medijos, jo līgā ienācu klusu un arī to pametu klusu. Tā man patīk. Man tuvākie cilvēki to zināja un pēcāk jau ziņa kādā brīdī būtu zināma arī publiski,'' viņš pauda.

2005. gada NHL draftā Štjastniju ar 44. numuru izvēlējās Kolorādo ''Avalanche''. Karjeras laikā viņš bez ''Avalanche'' pārstāvēja arī tādas komandas kā Sentluisas ''Blues'', Vinipegas ''Jets'', Lasvegasas ''Golden Knights'' un Karolīnas ''Hurricanes''. 1145 regulārās sezonas spēlēs Štjastnijam 293 vārti un 529 rezultatīvās piespēles, kamēr 118 izslēgšanas mačos viņam 30 vārti un 43 rezultatīvās piespēles.

Savu karjeras pēdējo sezonu Štjastnijs nospēlēja Karolīnas ''Hurricanes'', kuras rindās laukumā devās 73 regulārās sezonas spēlēs (deviņi vārti, 13 piespēles) un 15 izslēgšanas mačos (četri vārti). Karjeras laikā hokejists pārstāvējis ASV izlasi 2007. gada pasaules čempionātā, kā arī 2010. un 2014. gada olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/paul-stast...