Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL: Debitanti arī gatavi sevi pieteikt

Juris Miņins
Juris Miņins

NHL: Debitanti arī gatavi sevi pieteikt
Džons Tavaress
Foto: AP

Katru gadu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tiek izvēlēti jaunie talanti, daudzi jaunie ik gadus arī pievienojas "lielajām" komandām. Šis gads, protams, nebūs izņēmums, tāpēc, protams, NHL līdzjutējiem būs interesanti uzzināt, kuri tad šogad ir šie "karstie" jaunekļi, kuri ja ne šogad, tad pēc gadiem varētu diktēt toni NHL.

Protams, pirmais spēlētājus, par kuru šajā kategorijā ir jārunā ir kanādiešu jaunais talants Džons Tavaress, kurš nu jau pēdējos gadus trīs, kurus Tavaress pavadīja Ontario hokeja līgā, ir salīdzināts gandrīz ar visiem hokeja spēles izcilniekiem, ieskaitot Veinu Grecki un Mario Lemjē. Taču pašlaik lielā slavināšana ir noplakusi (iespējams, vienas "liekās" OHL sezonas dēļ) un NHL skauti atzīmē, ka Tavaresam, kurš pārstāvās Ņujorkas "Islanders" komandu, nebūt nav tas labākais slidojums un arī viņa aizsardzības spēle varētu būt labāka. Pie labajām hokejista īpašībām eksperti vēl aizvien min Tavaresa lielisko vārtu gūšanas momentu izjūtu, uz kā rēķina viņš arī kompensē gan slidojuma, gan aizsardzības nepilnības.

Otrais no jaunajiem spēlētājiem, kurš varētu izraisīt "troksni" visā NHL līmenī varētu būt Vašingtonas "Capitals" jaunais vārtsargs Semjons Varlamovs. Jau iepriekšējā sezonā Semjons parādīja, ka viņš var spēlēt NHL līmenī un pierādīja, ka līdz šim viņam veltītie slavinājumi nav bijušas tikai pieklājības frāzes. Viņa spēle šķiet vēl pārsteidzošāka, ja ņem vērā, ka angļu valodu Varlamovs vēl nepārvalda pietiekoši labā līmenī, līdz ar to komunikācija ar treneriem ir bijusi visai apgrūtinoša. Pirmssezonas nometnē gan Varlamovam nācās pasvīst, lai nosargātu savu otrā vārtsarga posteni no čeha Mihala Neuvirta, taču nu tas ir izdarīts un nākamais krievu vārtsarga mērķis ir skaidrs – izkonkurēt Žozē Teodoru. Mērķis, iespējams, izklausās un izskatās visai tāls, taču zinot, ka tagad speciāli Varlamovam "Capitals" ir nolīguši treneri, mūsu pašu Artūru Irbi, jaunā talanta progress varētu tikai paātrināties un jau pagājušās sezonas beigās nemaz tik pārliecinošu sniegumu Teodors nerādīja.

Trijnieku noslēdz Kolorado "Avalanche" jaunais talants Mets Dušens. Draftēts šī gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā ar kopējo trešo numuru, Dušenam ir iespējas kļūt par "atslēgas spēlētāju" pašlaik "pārbūves" procesā esošajā Kolorado "Avalanche". Ātrs un tehnisks spēlētājs ar lielisku slidojumu un spēles izpratni, kurš cīnās abās laukuma pusēs, laikā, kad no komandas (un profesionālā sporta) ir aizgājis "Avalanche" ilggadējais kapteinis Džo Sakiks, Dušens var ieņemt viņa vietu. Tāpat tieši ap viņu varētu tikt būvēta nākotnes Kolorado hokeja komanda.

Protams, nevar nepieminēt arī Zviedrijas hokeja jauno talantu, aizsargu Viktoru Hedmanu, kurš pārstāv Tampabejas "Lightning" komandu. Masīvs aizsargs ar lieliskām spējām aizsardzībā un labām uzbrukumā – t.i., izteikts jaunā NHL jaunās paaudzes aizsargs. NHL skauti viņam jau paredz lielisku karjeru hokeja mekā, taču vienlaikus arī atzīmē, ka lielus varoņdarbus uzbrukumā no viņa gaidīt nebūtu pamata. "Savus" punktus viņš noteikti salasīs (tiek paredzēti aptuveni 40 punkti sezonā), taču viņa lielākā vērtība būs pārliecinoša spēle aizsardzībā, kas, jāatzīst, Tampabejai ir ļoti aktuāli.

Citi spēlētāji, kuriem pievērst uzmanību (Spēlē arī Eiropā un junioru līgās)

SpēlētājsKomandapozīcija
Evanders KeinsAtlantas "Thrashers"uzbrucējs
Braidens ŠensLosandželosas "Kings"uzbrucējs
Ņikita FilatovsKolumbusas "Blue Jackets"uzbrucējs
Magnuss Pājarvi – SvensonsEdmontonas "Oilers"uzbrucējs
Koudijs HadžsonsVankūveras "Canucks"uzbrucējs
Nazems KadriToronto "Maple Leafs"uzbrucējs
Džeimss van RemsdiksFiladelfijas "Flyers"uzbrucējs
Klods ŽiroFiladelfijas "Flyers"uzbrucējs
Raiens ElissNešvilas "Predators"aizsargs
Alekss PiterandželoSentluisas "Blues"aizsargs
Ondrejs PavelecsAtlantas "Thrashers"vārtsargs
Tuka RasksBostonas "Bruins"vārtsargs
1 2 38 komentāri

     [+] [-]

, 2009-10-01 12:44, pirms 15 gadiem
Kāds zin precīzi cik no šīgada drafta pirmās kārtas, hokejistiem paliek NHL vismaz uz pirmajām spēlēm? Es tikai zinu ka man interesējošie spēlētāji Šens un Kadri aizsutiti uz junioriem. Un protams Tavaress NHL. Par pārējiem nezinu. Kāds varētu iemest info?

     [+] [-]

, 2009-10-01 12:45, pirms 15 gadiem
Kas nu Varlanovs par debitantu - šamais jau 19 spēles pagājušajā sezonā aizvadīja!
Interesantāk jau ir par tiem, kas vēl NHL "gaisu nav ostījuši".

Labāk, pasaki - vai ir šosezon ir vēl kāds kā Brunstrēms: kas debitēs NHL, bet nav bijis draftēts.

Gan jau ka lasīji šo NHL rakstu nhl.com: Sensational 6 remain on NHL rosters - NHL.com -... Tur ir par tiem 6 šogad draftētajiem, kuri uzsāks sezonu NHL jau ar pirmajām spēlēm: Tevis minētie Tavaress, Hedmans, Dušenē, kā arī Evanders Keins Atlantā, Kuļikovs Floridā un O'Reilijs Kolorado.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-10-01 13:02, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: Kas nu Varlanovs par debitantu - šamais jau 19 spēles pagājušajā sezonā aizvadīja!
Priekš vārtsarga tas nav nekas. Pie tam "reguļarkā" tikai 6 cīņas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-01 13:18, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Priekš vārtsarga tas nav nekas. Pie tam "reguļarkā" tikai 6 cīņas.
..."reguļarkā" tikai 6 cīņas - jā, un tāds sīkums kā 13 spēles PO

piedod, Juri, ja iepriekšējais raksts par Dinamo Tev ir vērtējams ar 10 ballēm, tad šis ir sanācis gaužām tukšs un vājš...

     [+] [-]

, 2009-10-01 13:20, pirms 15 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Lokomotīves vadība baigi pikta,ka Kuļikovs un NHL šos uzmetuši Pagājušo sezonu Kuļikovam neatradās vieta Loko pamatsastāvā un šis izteica vēlmi atlaisti viņu uz vienu sezonu uz Z-ameriku.Šis pavadījis ļoti labu sezonu junioros tika NHL,bet viņam ir līgums ar Loko kuru viņš ignorēja. Interesanti būs pavērot,ar ko tā epopeja beigsies. Ar Bonku Loko lauza līgumu un ir atbrīvojusies leģionāra vieta,vai tik Loko vadība neizdomā ieribti NHL atbildot ar tik pat draudzīgu žestu
ei nu zini, kā Krievijā ar tiem līgumiem... pats redzēji, kādas peripetijas bija/ir ap Kabanovu

     [+] [-]

, 2009-10-01 13:30, pirms 15 gadiem
DVR no šitās tabulas būs labākais spēlētājs šitajā sezonā.

     [+] [-]

, 2009-10-01 13:33, pirms 15 gadiem
Juri lielaakoties tie ir speeleetaaji, kuri visticamaak shogad speelees junioros.

Es domaaju, ka shogad no jaunpienaaceejiem sevi paiistam pieteiks Varlamovs, Filatovs (abi tomeer skaitaas rokiji). Taapat veel ir Stalbergs no Toronto, kuram paarbaudes speelees ir 6+3 (labaakais raadiitajs komandaa) un gaidaams, ka Vilsons vinju liks pirmajaa mainjaa kopaa ar Bleiku un Stadzhanu. Iisti nezinu cik speeles pagaasgad paspeeja aizvadiit Karls Alzners no Vashingtonas, bet arii vinjam ir gaidaama pirmaa iistaa sezona. Un Irbes Neuvirts jau nu noteikti nav sliktaaks par Pavelecu, un domaajams, ka tiks speeleet vairaak nekaa pagaashsezon.

Bet Keins, Shens, Svensons, Hadzhsons un Kadri gandriiz droshi speelees junioros. Peedeejie divi jau ir nosuutiiti lejaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-01 13:48, pirms 15 gadiem
*Quick - stipri šaubos,ka Keins spēlēs junioros.
*Un vēl nav pieminēts Aņisimovs (NYR). Viņa gols mazākumā pret Bruins youtube.com: YouTube - Artem Anisimov AMAZING Shorthanded... patrādīja, ka spēlēt viņš māk.

     [+] [-]

, 2009-10-01 13:58, pirms 15 gadiem
Kalvinators rakstīja: *Quick - stipri šaubos,ka Keins spēlēs junioros.
*Un vēl nav pieminēts Aņisimovs (NYR). Viņa gols mazākumā pret Bruins youtube.com: YouTube - Artem Anisimov AMAZING Shorthanded... patrādīja, ka spēlēt viņš māk.
Neesmu sekojis liidzi Atlantai, bet jau drafta ceramonijaa runaaja par to, ka vinjam esot krietni jaapieliek pie fiziskaa.

     [+] [-]

, 2009-10-01 14:00, pirms 15 gadiem
Ļoti grūti pateikt, kurš būs labākais. Es teiktu tā, Tavaress nebūs labākais šosezon, bet no visiem šiem debitantiem karjera viņam būs spožākā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-01 14:12, pirms 15 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Nēsi biku par skaļi pateicis un biku pārvērtējis savas spējas ? Vai tu piedalies Latvijas ekstrsencu tv šovā ?
Ar spējām te nav nekāda sakara. Tā ir tikai mana prognoze. Līdzīgi kā pērn ar Stamkosu.

  -2 [+] [-]

, 2009-10-01 14:13, pirms 15 gadiem
netiks lai laizh uz dinamo uzraut

     [+] [-]

, 2009-10-01 14:39, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Ļoti grūti pateikt, kurš būs labākais. Es teiktu tā, Tavaress nebūs labākais šosezon, bet no visiem šiem debitantiem karjera viņam būs spožākā.
Nu viņš ir uzbrucējs, no šī gada, iespējams, arī būs vislabākais, bet visnoderīgākais, manuprāt, būs Hedmans.

     [+] [-]

, 2009-10-01 14:54, pirms 15 gadiem
quick rakstīja: Juri lielaakoties tie ir speeleetaaji, kuri visticamaak shogad speelees junioros.
Rakstā ir apskatīti nākotnes spēlētāji (jebšu tas ir neliels "future watch"), šajā sezonā "spīdēs" vieni, pēc kāda laika - otri (arī tie, kuri pašlaik ir junioros). Un arī, kā jau pie citiem rakstiem minēju, šis ir viena cilvēka viedoklis, pie tam apskatīti ir paši-paši (subjektīvā vērtējumā). Taisot visu plašāk, iespējams, arī viss izskatītos citādāk, bet tam kkā neredzu jēgu, jo nu nav Latvijā tik daudz NHL "hārdkōrfanu" (un kuri ir, tie tāpat visu sen ir izlasījuši).

Abrags
PO ir PO, tas ir cits turnīrs, un uz Kaldera balvu Sjoma var pretendēt, līdz ar to šams ir pieskaitāms pie debitantiem.

     [+] [-]

, 2009-10-01 15:03, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Abrags
PO ir PO, tas ir cits turnīrs, un uz Kaldera balvu Sjoma var pretendēt, līdz ar to šams ir pieskaitāms pie debitantiem.
īsti jau nav gan... tās pašas komandas turpina to pašu cīņu, tikai formāts tiek pamainīts.

Jā, protams, uz Kaldera balvu var pretendēt, taču par debitantu saukt komandas PO pamatvārtsargu (šādu vai tādu iemeslu dēļ viņš par tādu kļuva uz laiku)... nu sorry, šinī rakstā Sjoma neiederas... no vienas puses puses tu piesauc Varlamovu, no otras tālākās nākotnes cerības... pietrūkst konsekvences

  +1 [+] [-]

, 2009-10-01 15:04, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Rakstā ir apskatīti nākotnes spēlētāji (jebšu tas ir neliels "future watch"), šajā sezonā "spīdēs" vieni, pēc kāda laika - otri (arī tie, kuri pašlaik ir junioros). Un arī, kā jau pie citiem rakstiem minēju, šis ir viena cilvēka viedoklis, pie tam apskatīti ir paši-paši (subjektīvā vērtējumā). Taisot visu plašāk, iespējams, arī viss izskatītos citādāk, bet tam kkā neredzu jēgu, jo nu nav Latvijā tik daudz NHL "hārdkōrfanu" (un kuri ir, tie tāpat visu sen ir izlasījuši).

Abrags
PO ir PO, tas ir cits turnīrs, un uz Kaldera balvu Sjoma var pretendēt, līdz ar to šams ir pieskaitāms pie debitantiem.
Tas ir punkts, kurš NHL jāmaina. Ja esi kaut vienu spēli vienā sezonā aizvadījis, nākamajā debitants tu vairs neesi.

     [+] [-]

, 2009-10-01 16:24, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Tas ir punkts, kurš NHL jāmaina. Ja esi kaut vienu spēli vienā sezonā aizvadījis, nākamajā debitants tu vairs neesi.
Bet pagaidām ir tā kā ir un izejot no tā arī tiek izteiktas prognozes.

Abrags,
Pirmkārt, tiek atsijātas 14 liekās komandas.
Otrkārts, izspēles formāts cits.
Treškārt, iepriekšējie sasniegumi nullējas, līdz ar to visas komandas atkal ir vienādās izejas pozīcijās.

Manuprāt, pietiek pat ar šiem 3 punktiem, lai to uzskatīt par pilnīgi citu turnīru (ko pašā NHL tieši tā arī pozicionē, jo ne velti ir Prezidenta kauss un ir Stenlija kauss).

Par konsekvenci.
Citāts no ievada: "NHL līdzjutējiem būs interesanti uzzināt, kuri tad šogad ir šie "karstie" jaunekļi, kuri ja ne šogad, tad pēc gadiem varētu diktēt toni NHL."
Tb apskatīti tiek tie, kas tuvāko gadu (teiksim, trīs) laikā (no šīs sezonas ieskaitot) varētu NHL sākt spīdēt.

     [+] [-]

, 2009-10-01 16:31, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Bet pagaidām ir tā kā ir un izejot no tā arī tiek izteiktas prognozes.

Abrags,
Pirmkārt, tiek atsijātas 14 liekās komandas.
Otrkārts, izspēles formāts cits.
Treškārt, iepriekšējie sasniegumi nullējas, līdz ar to visas komandas atkal ir vienādās izejas pozīcijās.

Manuprāt, pietiek pat ar šiem 3 punktiem, lai to uzskatīt par pilnīgi citu turnīru (ko pašā NHL tieši tā arī pozicionē, jo ne velti ir Prezidenta kauss un ir Stenlija kauss).

Par konsekvenci.
Citāts no ievada: "NHL līdzjutējiem būs interesanti uzzināt, kuri tad šogad ir šie "karstie" jaunekļi, kuri ja ne šogad, tad pēc gadiem varētu diktēt toni NHL."
Tb apskatīti tiek tie, kas tuvāko gadu (teiksim, trīs) laikā (no šīs sezonas ieskaitot) varētu NHL sākt spīdēt.
Izejas pozīcijas nav gluži vienādas, jo spēcīgākās komandas sev pretī saņem relatīvāki vājākus pretiniekus

     [+] [-]

, 2009-10-01 16:33, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Bet pagaidām ir tā kā ir un izejot no tā arī tiek izteiktas prognozes.

Abrags,
Pirmkārt, tiek atsijātas 14 liekās komandas.
Otrkārts, izspēles formāts cits.
Treškārt, iepriekšējie sasniegumi nullējas, līdz ar to visas komandas atkal ir vienādās izejas pozīcijās.

Manuprāt, pietiek pat ar šiem 3 punktiem, lai to uzskatīt par pilnīgi citu turnīru (ko pašā NHL tieši tā arī pozicionē, jo ne velti ir Prezidenta kauss un ir Stenlija kauss).

Par konsekvenci.
Citāts no ievada: "NHL līdzjutējiem būs interesanti uzzināt, kuri tad šogad ir šie "karstie" jaunekļi, kuri ja ne šogad, tad pēc gadiem varētu diktēt toni NHL."
Tb apskatīti tiek tie, kas tuvāko gadu (teiksim, trīs) laikā (no šīs sezonas ieskaitot) varētu NHL sākt spīdēt.
pirmkārt, atsijātas komandas tiek gan pēc regulārā čempja gan arī pēc katras play-off kārtas. Tu takš neteiksi, ka regulārajā sezonā komandas cīnās tikai ar vienu mērķi - izcīnīt Prezidenta kausu?
otrkārt, jā formāts cits, taču komandas un spēlētāji tie paši
treškārt, iepriekšējie sasniegumi (vieta regulārā turnīra tabulā) ir ļoti būtiski - labāka vieta nozīmē laukuma priekšrocības

manuprāt, pietiek ar šiem 3 punktiem, lai pilnībā apgāztu Tevis teikto.

Par konsekvenci: vai nu raksti par džekiem, kas izies laukumā jau ar 1. spēli šogad un varētu progresēt, vai arī par cerīgākajiem šī draftētajiem, kas vēl nav spēlējuši un arī šobrīd nesāks spēlēt NHL. Citādi Tu esi apgrābstījies, gar vieniem un otriem un sanācis ir švaks rosols.

     [+] [-]

, 2009-10-01 16:55, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: pirmkārt, atsijātas komandas tiek gan pēc regulārā čempja gan arī pēc katras play-off kārtas. Tu takš neteiksi, ka regulārajā sezonā komandas cīnās tikai ar vienu mērķi - izcīnīt Prezidenta kausu?
otrkārt, jā formāts cits, taču komandas un spēlētāji tie paši
treškārt, iepriekšējie sasniegumi (vieta regulārā turnīra tabulā) ir ļoti būtiski - labāka vieta nozīmē laukuma priekšrocības

manuprāt, pietiek ar šiem 3 punktiem, lai pilnībā apgāztu Tevis teikto.

Par konsekvenci: vai nu raksti par džekiem, kas izies laukumā jau ar 1. spēli šogad un varētu progresēt, vai arī par cerīgākajiem šī draftētajiem, kas vēl nav spēlējuši un arī šobrīd nesāks spēlēt NHL. Citādi Tu esi apgrābstījies, gar vieniem un otriem un sanācis ir švaks rosols.
Pirmkārt, zinot kā savulaik gāja Otavas "Senators" un kā pašlaik Sanhosē "Sharks", tad neko nevar zināt... bet ja nopietni, tad TOP komandām ir mērķis (lai arī pakārtots) tikt pie Prezidenta kausa.
Otrkārt, formāts ir ļoti būtisks tādā ziņā, ka katrai spēlei ir nozīme, komandas ir ļoti labi zināmas, līdz ar to spēlēšana notiek savādāk.
Treškārt, PO nav "stipro" un "vājo" komandu ir tikai "sīdi". Jeb teiksim, ja komanda ir, teiksim, otrajā vietā konferencē, bet ir zaudējisu 8 spēles no pēdējām 10 ir stiprāka nekā tā kas ir 8 no 10 uzvarējusi?

Ja reg. čempionātā nozīme ir kopējai spēlei vairāku mēnešu garumā, tad PO nozīme ir tikai PAŠREIZĒJAI formai. Un tieši tāpēc bieži vien parādās tādas "pelnrušķītes".

     [+] [-]

, 2009-10-01 17:01, pirms 15 gadiem
Sergeju Širokovu arī vajadzēja pieminēt Sezonu Nucks sastāvā iesāks otrajā maiņā + spēlēs PP

  +1 [+] [-]

, 2009-10-01 17:04, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Pirmkārt, zinot kā savulaik gāja Otavas "Senators" un kā pašlaik Sanhosē "Sharks", tad neko nevar zināt... bet ja nopietni, tad TOP komandām ir mērķis (lai arī pakārtots) tikt pie Prezidenta kausa.
Otrkārt, formāts ir ļoti būtisks tādā ziņā, ka katrai spēlei ir nozīme, komandas ir ļoti labi zināmas, līdz ar to spēlēšana notiek savādāk.
Treškārt, PO nav "stipro" un "vājo" komandu ir tikai "sīdi". Jeb teiksim, ja komanda ir, teiksim, otrajā vietā konferencē, bet ir zaudējisu 8 spēles no pēdējām 10 ir stiprāka nekā tā kas ir 8 no 10 uzvarējusi?

Ja reg. čempionātā nozīme ir kopējai spēlei vairāku mēnešu garumā, tad PO nozīme ir tikai PAŠREIZĒJAI formai. Un tieši tāpēc bieži vien parādās tādas "pelnrušķītes".
labi, paliksim katrs pie sava - ne Tu mani vari pārliecināt, ne es Tevi

...tikai diskusijas sākums bija par konkrētā raksta saturu nevis NHL formātu

P.S. bet par raksta saturu padomā. Līdz šim priecājos, ka Tavi garadarbi ļoti atšķiras (pozitīvā ziņā!) no eSporta autoru masu ūdensgabaliem (bla-bla par vienu rindiņu - spēles rezultātu), taču ar šo Tu esi dikti tuvinājies eSporta autoru pelēkajai masai...

     [+] [-]

, 2009-10-01 17:04, pirms 15 gadiem
NHL draftā tie apskatnieki teica, ka no šī drafta uzreiz gatavi NHL ir tikai 2 - Tavaress un Hedmans. Teica, ka Hedmans būšot baigais lietaskoks

     [+] [-]

, 2009-10-01 17:04, pirms 15 gadiem
shamanis29 rakstīja: Sergeju Širokovu arī vajadzēja pieminēt Sezonu Nucks sastāvā iesāks otrajā maiņā + spēlēs PP
Jonasu Gustavsonu arī, jo viņam ir ĻOTI labas iespējas kļūt par pirmo numuru Toronto, taču, tomēr, viņus PRO hokejā ar jaunajiem saukt kkā negribas.

     [+] [-]

, 2009-10-01 17:06, pirms 15 gadiem
shamanis29 rakstīja: Sergeju Širokovu arī vajadzēja pieminēt Sezonu Nucks sastāvā iesāks otrajā maiņā + spēlēs PP
Tas nav teikts. Nekur nav rakstīts, ka pēc sezonas sākuma viņu nenosūta uz fārmu.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-01 17:06, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: labi, paliksim katrs pie sava - ne Tu mani vari pārliecināt, ne es Tevi

...tikai diskusijas sākums bija par konkrētā raksta saturu nevis NHL formātu

P.S. bet par raksta saturu padomā. Līdz šim priecājos, ka Tavi garadarbi ļoti atšķiras (pozitīvā ziņā!) no eSporta autoru masu ūdensgabaliem (bla-bla par vienu rindiņu - spēles rezultātu), taču ar šo Tu esi dikti tuvinājies eSporta autoru pelēkajai masai...
Formas kāpumi/kritumi ir jebkurā darbā...

     [+] [-]

, 2009-10-01 17:12, pirms 15 gadiem
Es lielāko pārsteigumu gaidu no zviedru vārtsarga Gustavsona. Pēc vasaras ažiotāžas viņam ir jābūt sezonas naglai.

     [+] [-]

, 2009-10-01 17:12, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jonasu Gustavsonu arī, jo viņam ir ĻOTI labas iespējas kļūt par pirmo numuru Toronto, taču, tomēr, viņus PRO hokejā ar jaunajiem saukt kkā negribas.
starp citu, vakar laukumā pret Red Wings visu trešo periodu stāvēja Gustafssona jaunākais brālis, 17 gadu vecais Johans! (jo izrādās Farjestad ir traumēt abi pirmie vorotčiki) - nhl.com: Blogging from Stockholm - NHL.com - 2009...

     [+] [-]

, 2009-10-01 17:16, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: starp citu, vakar laukumā pret Red Wings visu trešo periodu stāvēja Gustafssona jaunākais brālis, 17 gadu vecais Johans! (jo izrādās Farjestad ir traumēt abi pirmie vorotčiki) - http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=499257
Jā, 17 gados pret Detroitu nospēlēt ir visai ievērojams panākums (lai arī uz konkurentu neveiksmēm balstīts), jāskatās kas no šamā sanāks, bračka spēlē tīri tā neko (pagājušais PČ neskaitās).

Bet vispār zviedriem vispār kkā bračkas hokejisti nav nekas neparasts - sākot no Sedīniem un Lundkvistiem beidzot... takš jau ar kkādiem Svensoniem 6. līgā.

     [+] [-]

, 2009-10-01 17:18, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jā, 17 gados pret Detroitu nospēlēt ir visai ievērojams panākums (lai arī uz konkurentu neveiksmēm balstīts), jāskatās kas no šamā sanāks, bračka spēlē tīri tā neko (pagājušais PČ neskaitās).

Bet vispār zviedriem vispār kkā bračkas hokejisti nav nekas neparasts - sākot no Sedīniem un Lundkvistiem beidzot... takš jau ar kkādiem Svensoniem 6. līgā.
klau, hokeja enciklopēdija - NHL ir bijis gadījums, ka spēlē 2 bračkas - vorotčiki?

  +1 [+] [-]

, 2009-10-01 17:22, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: klau, hokeja enciklopēdija - NHL ir bijis gadījums, ka spēlē 2 bračkas - vorotčiki?
Draideni. Kens un Deivs.
1 2 38 komentāri