Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vārtsargs Gustavsons tiek pie 11 miljonu līguma no ''Wild''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vārtsargs Gustavsons tiek pie 11 miljonu līguma no ''Wild''
Filips Gustavsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Minesotas ''Wild'' arī turpmāk pārstāvēs vārtsargs Filips Gustavsons, ar kuru noslēgts jauns līgums uz trim sezonām par 11.25 miljoniem ASV dolāru.

No arbitrāžas tiesas izvairījies Nacionālās hokeja līgas komandas Minesotas ''Wild'' vārtsargs Filips Gustavsons. 25 gadus vecais hokejists bija kļuvis par ierobežoti brīvo aģentu un tiesas sēde bija paredzēta piektdien. Vakar tika paziņots, ka ''Wild'' ar vārtsargu vienojusies par trīs gadu līgumu, kura laikā Gustavsons pelnīs 11.25 miljonus dolāru jeb 3.75 miljonus sezonā.

''Esmu priecīgs, ka līguma termiņš ir trīs gadi nevis viens, jo tad viss spiediens atkal būtu uz mani saistībā ar sniegumu laukumā. Trīs gadu līgums spiedienu nedaudz samazina, jo zinu, ka man ir darbs šajā laika posmā. Priecājos, ka varēšu turpināt pārstāvēt Minesotu. Izbaudīju laiku komandā iepriekšējās sezonas laikā un ar nepacietību gaidu iespēju to atkārtot,'' pēc līguma parakstīšanas citēts Gustavsons.

2016. gada NHL draftā Gustavsonu ar 55. kārtas numuru izraudzījās Pitsburgas ''Penguins''. Karjeras laikā viņš gan pārstāvējis divas komandas - Otavas ''Senators'' un ''Wild'', 66 regulārā turnīra spēlēs vidēji atvairot 92% pretinieku metienus un ielaižot 2.51 ripas. 2022./2023. gada sezonā viņš laukumā devās arī Stenlija kausa izcīņā, piecos mačos atvairot 92.1% pretinieku metienus un ielaižot 2.33 ripas.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/filip-gust...

     [+] [-]

, 2023-08-01 12:17, pirms gada
Drošs variants Minesotai. Nez, cik ilgi Flerī vēl grasās spēlēt?