Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbijs atzīts par marta labāko spēlētāju NHL

Krosbijs atzīts par marta labāko spēlētāju NHL
Sidnijs Krosbijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība šodien paziņojusi aizvadītā mēneša labākos hokejistus, pirmajā vietā ierindojot Pitsburgas "Penguins" kapteini Sidniju Krosbiju, savukārt par labāko pirmgadnieku marta mēnesī atzīstot Edmontonas "Oilers" zvaigzni Konoru Makdeividu.

Aizvadītā mēneša pirmās zvaigznes gods piešķirts Pitsburgas "Penguins" uzbrucējam Sidnijam Krosbijam, kurš 16 spēlēs sakrāja 21 punktu (7+14), palīdzot savai komandai pakāpties uz otro pozīciju Metropoles divīzijā. Kanādietim martā 15 no 16 spēlēm izdevās gūt vismaz vienu punktu, bet sešās - divus vai vairāk. Tāpat kanādietis divas reizes atnesa komandai uzvaras nesošos vārtus. 28 gadus vecais hokejists 76 spēlēs sakrājis 80 rezultativitātes punktus, kas ir trešais augstākais rādītājs šajā sezonā.

Par marta mēneša otro labāko atzīts Minesotas "Wild" vārtsargs Devans Dubniks, kurš 14 spēlēs vidēji mačā zaudēja 2.06 vārtus un spēja tikt galā ar 92.7% pretinieku metieniem, kā arī aizvadīja vienu sauso spēli. 29 gadus vecais sportists kļuvis par trešo vārtsargu kluba vēsturē, kuram sezonas laikā izdevies izcīnīt 30 uzvaras.

Savukārt trešais palicis Sanhosē "Sharks" aizsargs Brents Bērnss, kurš 16 mačos izcēlās ar 19 punktiem (6+13). 31 gadu vecais hokejists 12 spēlēs guva vismaz vienu punktu, bet septiņās - ar diviem vai vairāk. Kanādietis šosezon guvis 27 vārtus un 46 reizes rezultatīvi asistējis, kas ir viņa augstākais sasniegums karjerā.

Bet 2015.gada NHL drafta pirmais numurs Konors Makdeivids atzīts par marta labāko pirmgadnieku. Talantīgais hokejists martā guva piecus vārtus un 11 reizes rezultatīvi piespēlēja komandas biedriem, bet piecās spēlēs izcēlās ar vismaz diviem punktiem. Tāpat Makdeivids pirmo reizi šosezon tikās ar vienu no saviem sīvākajiem konkurentiem - 2015.gada NHL drafta otro numuru Džeku Aikelu un viņa pārstāvēto Bufalo "Sabres". Šajā duelī pārāki izrādījās "Oilers" hokejisti, kad punktu papildlaikā pielika tieši 19 gadus vecais kanādietis. Makdeivids mēneša labākā pirmgadnieka statusu ieguva arī aizvadītā gada oktobrī un šī gada februārī.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/connor-mcd...
https://www.nhl.com/news/sidney-cro...

Slēpts komentārs: A-Burts no Krievijas

  -3 [+] [-]

, 2016-04-01 21:05, pirms 9 gadiem
Nu un grūti bija uzrakstīt cik vārtus,piespēles un kopā punktus Makdeivids kopā sezonā guvis? Vai vnk izlasīji rakstu un grūti bija ieiet pēc tam kopējā statistikā? No sevis arī var kaut ko piebilst,ja redzi trūkumus. Liekas sīkums,bet man pēc tava raksta vajadzēja ieiet vēl Nhl mājas lapā.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-01 21:48, pirms 9 gadiem
"Talantīgais hokejists martā guva piecus vārtus un 11 reizes rezultatīvi piespēlēja komandas biedriem, bet piecās no tām sakrāja vismaz divus punktus."

Neloģisks teikums

  +4 [+] [-]

, 2016-04-01 22:51, pirms 9 gadiem
A-Burts no Krievijas rakstīja: KHL viņš būtu 0
KHL ir miskaste tur viņš pat nelīstu

  -1 [+] [-]

, 2016-04-01 23:09, pirms 9 gadiem
A-Burts no Krievijas rakstīja: KHL viņš būtu 0
Nav tik traki, gan Novokuzņeckas 2. maiņā nostiprinātos.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-01 23:10, pirms 9 gadiem
Ferrari
Bļin beidz visu laiku žēloties kâ tāda vecene, ja nepatīk, tad tinies un lasi labākus portălus. Neredzu problēmu ieiet NHL lapā un paskatīties, vai arī tev viss mutītē jāieliek?

     [+] [-]

, 2016-04-01 23:12, pirms 9 gadiem
Rookie nav pirmgadnieks, bet jauniesaucamais. Jo rookie skaitās spēlētājs, kas iepriekš nav sasniedzis 26 spēles NHL (apmēram).

     [+] [-]

, 2016-04-01 23:31, pirms 9 gadiem
Krosbijs spēlē diezgan spēcīgi. Kopš jaunā gada uzņēmis neredzētus apgriezienus. Daži jau pat ir piemirsuši viņa katastrofālo sezonas sākumu, ka bija pat diskusijas par viņa neiekļaušanu PK sastāvā.

     [+] [-]

, 2016-04-01 23:44, pirms 9 gadiem
A-Burts no Krievijas rakstīja: KHL viņš būtu 0
Vienīgais, kas Z-A spēlētājiem liedz normāli nosēsties Eiropā un tev mīļotajā KHL, ir laukumu atšķirības. Citi pielāgojas veikli, citi lēni vai nepielāgojas vispār. Vienā pusē okeānam spēlē fizisku, ciešu un ātru hokeju, kamēr otrpus krastam spēlē tehniski grūtāku, vairāk balstītu uz "ieiešanu zonā" un precīzu metienu. Tomēr, skatoties uz Krosbiju, kas ir aizvadījis divus PČ uz lielajiem laukumiem + 2 OS, 32 spēlēs 37 punkti, kas ir teicams rādītājs (OS mači norok statistiku, jo tur ir zem punkta spēlē). Viņam ir arī ļoti labs spēks, ne tikai izcila spēles izjūta, piespēle un metiens.
Krosbijs nebūtu kā puse KHL spēlētāju, kas ir naturāli skali, taču tas viņam nedotu tik lielas priekšrocības kā NHL. Tas būtībā ir vienīgais faktors. Ja atbrauca Ovečkins, Malkins, Bekstrēms utt. lokautā un sameta stabili virs punkta spēlē, tad neredzu problēmu Krosbijam būt līgas līderim, kas ir tā paša līmeņa spēlētājs.
Vēl kādi jautājumi?

  +1 [+] [-]

, 2016-04-01 23:56, pirms 9 gadiem
A-Burts no Krievijas rakstīja: KHL viņš būtu 0
urlu līgu viņš nemaz nezin

     [+] [-]

, 2016-04-02 12:09, pirms 9 gadiem
blu3 rakstīja: Vienīgais, kas Z-A spēlētājiem liedz normāli nosēsties Eiropā un tev mīļotajā KHL, ir laukumu atšķirības. Citi pielāgojas veikli, citi lēni vai nepielāgojas vispār. Vienā pusē okeānam spēlē fizisku, ciešu un ātru hokeju, kamēr otrpus krastam spēlē tehniski grūtāku, vairāk balstītu uz "ieiešanu zonā" un precīzu metienu. Tomēr, skatoties uz Krosbiju, kas ir aizvadījis divus PČ uz lielajiem laukumiem + 2 OS, 32 spēlēs 37 punkti, kas ir teicams rādītājs (OS mači norok statistiku, jo tur ir zem punkta spēlē). Viņam ir arī ļoti labs spēks, ne tikai izcila spēles izjūta, piespēle un metiens.
Krosbijs nebūtu kā puse KHL spēlētāju, kas ir naturāli skali, taču tas viņam nedotu tik lielas priekšrocības kā NHL. Tas būtībā ir vienīgais faktors. Ja atbrauca Ovečkins, Malkins, Bekstrēms utt. lokautā un sameta stabili virs punkta spēlē, tad neredzu problēmu Krosbijam būt līgas līderim, kas ir tā paša līmeņa spēlētājs.
Vēl kādi jautājumi?
Tu reali uzrakstiji tik garu tekstu trollim, kas to pat necentisies lasit>