Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Blue Jackets'' traumas dēļ atlikušajā sezonā nepalīdzēs zviedrs Nīkvists

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Blue Jackets'' traumas dēļ atlikušajā sezonā nepalīdzēs zviedrs Nīkvists
Gustavs Nīkvists. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas ''Blue Jackets'' pavēstījusi, ka pleca traumas dēļ atlikušajā sezonā nespēlēs zviedru uzbrucējs Gustavs Nīkvists, kurš līdzšinējā sezonā bija guvis desmit vārtus un atdevis 12 rezultatīvas piespēles.

Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'' šajā sezonā vairs nepalīdzēs uzbrucējs Gustavs Nīkvists, kurš 25. janvāra mačā pret Edmontonas ''Oilers'' iedzīvojās pleca savainojumā. Lai arī spēlētājam operācija nebūs nepieciešama, aplēsts, ka uzbrucējs šajā sezonā spēlēt vairs nevarēs, ziņo klubs.

''Blue Jackets'' kopā ar ''Blackhawks'' dala līgas divu vājāko komandu godu ar izcīnītiem 34 punktiem. Visai ticami, ka jau pēc regulārās sezonas beigām Kolumbusai sezona būs noslēgusies. 33 gadus vecais zviedrs šajā sezonā laukumā devās 48 spēlēs, gūstot desmit vārtus un atdodot 12 rezultatīvās piespēles.

Rezultatīvāko regulāro sezonu karjerā spēlētājs aizvadījis 2014./2015. gadā, kad ''Red Wings'' sastāvā sakrāja 54 punktus (27+27). Iepriekšējā, spēlējot jau Kolumbusā, Nīkvistam par vienu rezultativitātes punktu mazāk (18+35). Karjeras laikā viņš spēlējis jau pieminētajā ''Red Wings'' un ''Sharks'', bet uz Kolumbusu viņš pārcēlās pirms 2019./2020. gada sezonas.