Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Irbe nosūtīts līdzi Varlamovam uz AHL

Irbe nosūtīts līdzi Varlamovam uz AHL
Semjons Varlamovs
Foto: Reuters/AFP

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" vārtsargu treneris Artūrs Irbe kopā ar savu audzēkni Semjonu Varlamovu ir nosūtīti uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubu Heršijas "Bears".

Sestdien "Capitals" galvenais treneris Brūss Bodro pieņēma lēmumu nosūtīt uz fārmklubu Heršijas ''Bears'' krievu vārtsargu Semjonu Varlamovu, kurš dažādu savainojumu dēļ NHL spēlēs nepiedalās jau no 7. decembra.

Tiek plānots, ka Varlamovs AHL līdervienībā aizvadīs divas spēles, bet pēc tam atgriezīsies Vašingtonā. Kopā ar viņu uz ''Bears'' devies arī "Capitals" vārtsargu treneris Artūrs Irbe, kurš sekos krievu vārtsarga rehabilitācijai.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

 +32 [+] [-]

, 2010-02-01 12:23, pirms 15 gadiem
tā kā Irbe savulaik ir bijis nosūtīts pat uz ECHL... viņš Varlamovam ir fantastisks palīgs-un ceru, ka jau tuvākajā laikā viņi būs atpakaļ NLH...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-01 12:27, pirms 15 gadiem
Nez kurš labāks, Noivirts vai Varlamovs? Vairāk gan Noivirtu sanācis redzēt. Ir kā jau čehs baigais talants, bet tas pats dzirdēts arī par Semjonu.

  +5 [+] [-]

, 2010-02-01 12:31, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Nez kurš labāks, Noivirts vai Varlamovs? Vairāk gan Noivirtu sanācis redzēt. Ir kā jau čehs baigais talants, bet tas pats dzirdēts arī par Semjonu.
Varlamovam par labu runā tas, ka pērn PO viņam bija vairākas ļoti veiksmīgas spēles.Noivirts sācis spēlēt tikai šosezon, un arī dara to samērā labi.Grūti pateikt, kāds būs Varlamovs, kad atgriezīsies ierindā.Tas jāprasa Irbem...

 +23 [+] [-]

, 2010-02-01 12:39, pirms 15 gadiem
lai Artūrs sargā vārtus iekš Capitals!!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-01 12:42, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Varlamovam par labu runā tas, ka pērn PO viņam bija vairākas ļoti veiksmīgas spēles.Noivirts sācis spēlēt tikai šosezon, un arī dara to samērā labi.Grūti pateikt, kāds būs Varlamovs, kad atgriezīsies ierindā.Tas jāprasa Irbem...
Ak jā, par PO spēlēm jau biju nedaudz piemirsis. Un pēc traumas tiešām nekad neko nevar zināt.
Bet nav jau slikti, ja komandā ir 3 lieliski vārtsargi

  +5 [+] [-]

, 2010-02-01 12:44, pirms 15 gadiem
Capitals pagajushajaa regulaaraja sezonaa ielaisti tika ielaisti gandriz 3 (2,97) vaarti, 272-245 vaartu attieciiba, tad shogad pagaidaam ielaisti 2,7 vaarti un vaartu attieciba 214-149, parliecinoshi labaakaa vaartu attieciba, neshaubos, ka Irbem tur ir liels nopelns. Lai nu izdodas izcinit Stenlija kausu.
Slēpts komentārs: Celerons

  +2 [+] [-]

, 2010-02-01 13:03, pirms 15 gadiem
Interesanti, ka šobrīd AHL esot abi: gan Varlamovs, gan Noivirts. Savukārt uz augšu esot izsaukts Holtbijs (ja var ticēt šai ziņai: blog.pennlive.com: Washington Capitals assign Neuvirth to Hershey... )
Slēpts komentārs: qwyx

 +18 [+] [-]

, 2010-02-01 13:12, pirms 15 gadiem
qwyx rakstīja: Nav Varlamova NHL- nav arī Irbes, jo Irbe faktiski tika paņemts kā eksvārtsargs-tulks, jo Varlamovs ir spējīgs saprast tikai dzimto valodu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-01 14:28, pirms 15 gadiem
Kas ir tikai loģiski, jo Irbe tika ņemts priekš Varlamova (vairāk vai mazāk).
Ja tagad gan Noivirts arī ir AHL, tad Irbem NHL nav ko darīt, jo tieši pašreizējie AHL vārtsargi ir kluba nākotne.

     [+] [-]

, 2010-02-01 14:29, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Varlamovam par labu runā tas, ka pērn PO viņam bija vairākas ļoti veiksmīgas spēles.Noivirts sācis spēlēt tikai šosezon, un arī dara to samērā labi.Grūti pateikt, kāds būs Varlamovs, kad atgriezīsies ierindā.Tas jāprasa Irbem...
Tajā ziņā Varlamovs ir nedaudz pārvērtēts. Viņa pluss PO bija tas ka viņu neviens nezināja tb nezināja viņa vājās vietas... tapēc arī bija 3-4 lieliskas spēles. Pēc tam Pitsburga viņa drusku atkoda un sēriju uzvarēja. Par Noivirtu un Varlamovu grūti pateikt, jo neviens vēl nav parādījis kā viņi spēj sevi pierādīt konkurences apstākļos.

     [+] [-]

, 2010-02-01 14:29, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Kas ir tikai loģiski, jo Irbe tika ņemts priekš Varlamova (vairāk vai mazāk).
Ja tagad gan Noivirts arī ir AHL, tad Irbem NHL nav ko darīt, jo tieši pašreizējie AHL vārtsargi ir kluba nākotne.
a Holtbijs nav nākotne?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-01 15:33, pirms 15 gadiem
Salīdzināt Varlamovu ar Neuvirtu ir tas pats kas salīdzināt dienu ar nakti... Piekrītu Neuvirtam gadās ideālas spēles, bet tādas spēles kur stabilitātes trūkumus ir acimredzams arī netrūkst...

     [+] [-]

, 2010-02-01 15:36, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: a Holtbijs nav nākotne?
A nafig trīs vārtsargus komandā gatavot nākotnei?
Paredzams, ka jau ar Semjonu un Mihalu "Caps" būs lielas problēmas nākotnē (tb kad abi sasniegs to līmeni, ko viņiem prognozē), jo abus komandā nenoturēs... a te vēl Holtbijs.

Pie tam ja abiem eiropiešiem paredz 1. vārtsargu vietas, tad Holtbijam - laba dubliera.
Protams, vēl ir Dens Dans sistēmā - ap 20 gadiem vecs vārtsargs, kurš pašlaik iziet NCAA skolu. Nākotnē uz otrā numura vietu arī var pretendēt.

Tb ja ir 2 potenciālie elites vārtsargi un viens zemākas pakāpes (lai gan arī pietiekoši labs), kuru arī nākotnē būs kam nomainīt, tad, protams, galvenais darbs tiek veikts ar pirmajiem diviem.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-01 15:39, pirms 15 gadiem
Ponja rakstīja: Salīdzināt Varlamovu ar Neuvirtu ir tas pats kas salīdzināt dienu ar nakti... Piekrītu Neuvirtam gadās ideālas spēles, bet tādas spēles kur stabilitātes trūkumus ir acimredzams arī netrūkst...
Noivirtam šī ir tikai otrā sezona PRO līmenī, 21 gada vecumā. Ta ka gaidīt kko ekstra no viņa ir pa agru.
Varlamovs, tomēr, ir citā situācijā - 4. sezona pie profiem, pirms tam RSL līmenī lieliski spēlējis... . Tb Varlamovam ir daudz vairāk pieredzes "veču" hokejā.

     [+] [-]

, 2010-02-01 15:52, pirms 15 gadiem
Edgars rakstīja: Tajā ziņā Varlamovs ir nedaudz pārvērtēts. Viņa pluss PO bija tas ka viņu neviens nezināja tb nezināja viņa vājās vietas... tapēc arī bija 3-4 lieliskas spēles. Pēc tam Pitsburga viņa drusku atkoda un sēriju uzvarēja. Par Noivirtu un Varlamovu grūti pateikt, jo neviens vēl nav parādījis kā viņi spēj sevi pierādīt konkurences apstākļos.
Nezinu, pārvērtēts vai nē, bet vismaz patīkami, ka arī krieviem beidzot parādījies normāls vārtsargs.Resp., pie zināmajiem trim vēl viens jauns.

     [+] [-]

, 2010-02-01 15:58, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Noivirtam šī ir tikai otrā sezona PRO līmenī, 21 gada vecumā. Ta ka gaidīt kko ekstra no viņa ir pa agru.
Varlamovs, tomēr, ir citā situācijā - 4. sezona pie profiem, pirms tam RSL līmenī lieliski spēlējis... . Tb Varlamovam ir daudz vairāk pieredzes "veču" hokejā.
Tapēc jau viņi ir tik nesalīdzināmi, ka abi ir vienaudži, bet Varlamovam pieredze daudz lielāka... Ja Neuvirts šogad aposta gaisu NHL tad Varlamovs pretendē uz gada debitanta titulu, jo pagāšsezon regulārajā sezonā aivādīja tikai 6 spēles, tātad šogad šis tituls viņam vēl ir pieejams...

     [+] [-]

, 2010-02-01 16:03, pirms 15 gadiem
Ponja rakstīja: Tapēc jau viņi ir tik nesalīdzināmi, ka abi ir vienaudži, bet Varlamovam pieredze daudz lielāka... Ja Neuvirts šogad aposta gaisu NHL tad Varlamovs pretendē uz gada debitanta titulu, jo pagāšsezon regulārajā sezonā aivādīja tikai 6 spēles, tātad šogad šis tituls viņam vēl ir pieejams...
Varlamovs uz Kalderu pretendē visai nosacīti, jo pat starp vārtsargiem viņš nav labākais, jo Detroitā ir viens frukts, Džimijs Hovards vārdā, kurš ir, laikam, aizmirsis, ka Detroita ir "veču komanda".

Arī Tuka Rasks, "pēc cipariem" rāda vismaz +/- tādu pašu sniegumu kā, Varlamovs.

     [+] [-]

, 2010-02-01 16:27, pirms 15 gadiem
nu skatoties pēc statistikas rādītājiem viņiem visiem tie ir daudz maz līdzīgi... Bet ja ņem vērā faktu, ka ar Varlamovu vārtos Caps pamatlaikā ir paspējuši zaudēt tikai 1 reizi, tad vienīgais kas Varlamovam traucē būt favorītam ir trauma kura ierobežo viņa spēļu daudzumu... Domāju ka viss izšķirsies no tā kāds būs viņa sniegums pēc traumas

     [+] [-]

, 2010-02-01 16:30, pirms 15 gadiem
klau, ja tiešām notiek tā, ka Capitals paņem Stenlija kausu, tad Arčam tiks piešķirts kāds apbalvojums ? vai tas tikai pienākas komandas galvenajam trenerim un viņa asistentiem (2gab.) ?

  +1 [+] [-]

, 2010-02-01 16:32, pirms 15 gadiem
Ponja rakstīja: nu skatoties pēc statistikas rādītājiem viņiem visiem tie ir daudz maz līdzīgi... Bet ja ņem vērā faktu, ka ar Varlamovu vārtos Caps pamatlaikā ir paspējuši zaudēt tikai 1 reizi, tad vienīgais kas Varlamovam traucē būt favorītam ir trauma kura ierobežo viņa spēļu daudzumu... Domāju ka viss izšķirsies no tā kāds būs viņa sniegums pēc traumas
Toties Hovards ir nospēlējis vairāk spēļu un rāda tiešām Elites cienīgu sniegumu (pretēji bažām pēc Eiropas tūres).

     [+] [-]

, 2010-02-01 18:24, pirms 15 gadiem
Enders rakstīja: Izklausās, ka tur ir spriedze. Irbe tika saukts uz Caps Varlamova trenēšanai. Nesenā intervijā Irbe atzina, ka vislabākais kontakts viņam ir ar otru, veterānu. Ja Varlamovs Irbi ņemtu pierē, Artūrs noteikti nebūtu ntervijā izdalījis vienu audzēkni, un noklusējis par labo kontaktu ar Varlamovu. Jālasa ir starp rindām.
Kamēr Vašingtonai ir uzvaras, tikmēr Irbi neviens neaiztiks. Turklāt, šaubos, vai Capitals vadība būs tādi aunupieres, ka neaptvers, kāds "dārgums" ir Irbe. Viņa dzīvesveids un dzīves uztvere vien var kalpot par spēlētāju iedvesmas avotu. Par vārtu sargāšanas pieredzi un zināšanām nemaz nerunājot. Gandrīz katrā trešajā spēlē, kuru es skatos, komentētāji izceļ Irbi, stāstot, kādus reālus uzlabojumus viņš ir ieviesis vārtsargu spēlē, ka vārtsargu tehnika ir uzlabojusies.

     [+] [-]

, 2010-02-01 18:49, pirms 15 gadiem
lúk ká pasaulé notiek-trenneris dodas lídzi savam vártussargam, bet mums lipmanis uz olimpiádi vienu trenneri negrib sútít 3 vártussargem!

     [+] [-]

, 2010-02-01 18:54, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Toties Hovards ir nospēlējis vairāk spēļu un rāda tiešām Elites cienīgu sniegumu (pretēji bažām pēc Eiropas tūres).
Runājot par vārtsargiem, tad Howards ir nambervan, nenoliedzami.Vispār šogad baigā ASV vārtsargu dominance.Millers, Andersons, Kviks, Howards, nu, zināmā mērā arī Tomass, šie visi baigi rullē.

     [+] [-]

, 2010-02-01 19:00, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Varlamovam par labu runā tas, ka pērn PO viņam bija vairākas ļoti veiksmīgas spēles.Noivirts sācis spēlēt tikai šosezon, un arī dara to samērā labi.Grūti pateikt, kāds būs Varlamovs, kad atgriezīsies ierindā.Tas jāprasa Irbem...
Bet līdz Varlamova vairākajām spožajām spēlēm PO, Noivirtam bija līdzīga statistika kā Varlamovam. Budro tikai mēnesi pirms izslēgšanas spēļu sākuma paziņoja, kurš būs Teodora bakaps. Vispār NHL ir divas komandas, kuras var gāzst kalnus, ja vien vārtsargi būs līmenī - Vašingtona un Čikāga, pagaidām izskatās, ka abas tiks ļoti tālu.

     [+] [-]

, 2010-02-01 19:07, pirms 15 gadiem
quick rakstīja: Bet līdz Varlamova vairākajām spožajām spēlēm PO, Noivirtam bija līdzīga statistika kā Varlamovam. Budro tikai mēnesi pirms izslēgšanas spēļu sākuma paziņoja, kurš būs Teodora bakaps. Vispār NHL ir divas komandas, kuras var gāzst kalnus, ja vien vārtsargi būs līmenī - Vašingtona un Čikāga, pagaidām izskatās, ka abas tiks ļoti tālu.
Zini, vecais, es savā līdzjūtēja praksē neskaitāmas reizes esmu saskāries ar to, ka augstāk izsētās komandas PO bezcerīgi zaudē it kā vājākajām, tāpēc ne par vienu, ne otru nedodu ne plika graša...

  +1 [+] [-]

, 2010-02-01 19:11, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Runājot par vārtsargiem, tad Howards ir nambervan, nenoliedzami.Vispār šogad baigā ASV vārtsargu dominance.Millers, Andersons, Kviks, Howards, nu, zināmā mērā arī Tomass, šie visi baigi rullē.
Kviks, lai vai kā, bet kruts ir tāpēc, ka komanda ir palikusi mazliet krutāka un šams jau nospēlējis 50 spēles, jo Ersbergs šosezon galīgi nekāds (es cerēju, ka viņš būs labāks) tb, pats pa sevi nekas īpašs no Kvika nav (vismaz ne tādā mērā kā rāda uzvaru cipari).

Bet, jā amerikosiem labi vārtsargi kkā pēkšņi parādījušies katrā gadījumā tādā daudzumā.

Bet, vot, viena interesanta tendence vēl - zviedru vārtsargi sāk "nosēsties", somiem arī sāk parādīties jaunas sejas, bet Eiropas vārtsargu labākie pārstāvji pašlaik ir čehi/slovāki/krievi... pirms pāris gadiem kkas tāds bija nu tā... neteiksim, ka neiespējami, bet maz ticams.

Vokūns, protams, visu laiku ir bijis labs, taču šosezon - vispār. Par Halaku arī ne vienu reizi vien ir runāts.
Tāpat šamiem Pavelecs un Budajs (attiecīgi) par lieliskiem otrajiem numuriem būs... par Krievijas "trīsgalvaino pūķi" vārtos vispār klusēju.

Man paliek žēl Latvijas izlases spēlētāju, kam būs jāmet goli šitiem večiem... .

     [+] [-]

, 2010-02-01 19:36, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Kviks, lai vai kā, bet kruts ir tāpēc, ka komanda ir palikusi mazliet krutāka un šams jau nospēlējis 50 spēles, jo Ersbergs šosezon galīgi nekāds (es cerēju, ka viņš būs labāks) tb, pats pa sevi nekas īpašs no Kvika nav (vismaz ne tādā mērā kā rāda uzvaru cipari).

Bet, jā amerikosiem labi vārtsargi kkā pēkšņi parādījušies katrā gadījumā tādā daudzumā.

Bet, vot, viena interesanta tendence vēl - zviedru vārtsargi sāk "nosēsties", somiem arī sāk parādīties jaunas sejas, bet Eiropas vārtsargu labākie pārstāvji pašlaik ir čehi/slovāki/krievi... pirms pāris gadiem kkas tāds bija nu tā... neteiksim, ka neiespējami, bet maz ticams.

Vokūns, protams, visu laiku ir bijis labs, taču šosezon - vispār. Par Halaku arī ne vienu reizi vien ir runāts.
Tāpat šamiem Pavelecs un Budajs (attiecīgi) par lieliskiem otrajiem numuriem būs... par Krievijas "trīsgalvaino pūķi" vārtos vispār klusēju.

Man paliek žēl Latvijas izlases spēlētāju, kam būs jāmet goli šitiem večiem... .
Mans viedoklis,
1- Kviks, atšķirībā no Andersona nav kruts, bet spēlē ļoti ļoti labi.Losandželosai daudzus gadus tāda vārtsarga nav bijis.
2- par zviedriem, tradicionāli labs ir Lundkvists.Bet tikai labs, ne vairāk.Gustavsons, Hedbergs, - nu tie tādi parasti vārtsargi.
3-Vokouns, manā uztverē viens no patīkamiem pārsteigumiem, aizvada lielisku sezonu.Ievērības cienīgs ir Poveļecs, kurš paspējis aizvadīt vairākas tremenous spēles.Ceru, ka viņš kaut kad kratīsies prom no Džordžijas aligatoru purviem.
4- krievi kā jau krievi, Brizgalovs spēlē šogad lieliski, tāpat kā visa Tippeta vadītā Fīniksa, kas ir viens no Rietumu pārsteigumiem.Nabokovs tāpāt, kaut arī viņam tas krutums nav tik izteikts tieši tāpēc, ka visa Sanhosē ir diezgan kruta.
Budajs šogad tik pat kā nav spēlējis.Labs vārtsargs, bet ne vairāk.Halāks? Hm, interesanta situācija Monreālā ar vārtsargiem.Nebrīnīšos, ja tieši Halaks paliks , bet Praisu dzīs kkur prom...