Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" pirms došanās 12 maču izbraukumā pārceltas divas mājas spēles

Agris Suveizda

HK "Rīga" pirms došanās 12 maču izbraukumā pārceltas divas mājas spēles
Rīdzinieku vārtsargs Rūdolfs Lazdiņš. Foto: hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līga paziņojusi par HK "Rīga" tuvāko divu spēļu pret Maskavas "Krylya Sovetov" pārcelšanu uz februāra beigām.

Šovakar un rītvakar HK "Rīga" bija jāuzņem Maskavas "Krylya Sovetov", bet pēc komandu vienošanās šie mači pārcelti uz 24. un 25. februāri jeb uz regulāras sezonas pašu izskaņu. Līdz ar to rīdziniekiem nākamās spēles gaidāmas 25. un 26. janvārī pret Stupino "Kapitan", uzsākot 12 izbraukuma spēļu sēriju, bet sezona tiks pabeigta ar četrām mājas spēlēm.

Aizvadītajā nedēļas nogalē HK "Rīga" viesos piekāpās Mihailova akadēmijai (1:4, 3:5), piedzīvojot divpadsmito un trīspadsmito zaudējumu pēc kārtas. Rīdzinieki Rietumu konferencē ar 29 punktiem 48 spēlēs ieņem 16. vietu 17 vienību konkurencē, bet "Krylya Sovetov", kas izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas, ar 53 punktiem 46 mačos ir astotajā pozīcijā, par četriem punktiem apsteidzot "Rīgas" iepriekšējo pretinieci.

"Rīga" un "Krylya Sovetov" iepriekš savā starpā tikās 22. un 23. oktobrī, un toreiz "Krylya Sovetov" mājās uzvarēja ar 8:2 un 4:3.

Izmantotie resursi:
https://mhl.khl.ru/news/4172/1036976/