Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīgas" uzbrucējs Zalāns tiek atzīts par MHL nedēļas labāko jaunpienācēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rīgas" uzbrucējs Zalāns tiek atzīts par MHL nedēļas labāko jaunpienācēju
Roberts Zalāns. Foto: HK Rīga

Krievijas Jaunatnes hokeja līga (MHL) nosaukusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus, un atzinība tikusi arī "Rīgas" uzbrucējam Robertam Zalānam.

Pagājušajā nedēļā rīdzinieki aizvadīja četras spēles. Izbraukumā uz pusēm tika dalītas uzvaras ar Primorskas novada "Taifun" (2:3 un 6:0), bet savā laukumā divreiz izdevās tikt galā ar Habarovskas "Amurskie Tygri" – 6:3 sestdien un 6:3 svētdien.

19 gadus vecais Zalāns, kurš "Rīgai" pievienojās sezonas gaitā, pirms tam spēlējot Dānijā, izcēlās ar pieciem vārtiem un rezultatīvu piespēli. Mačā pret "Taifun" viņš atzīmējās ar hat-trick. Tikai nedēļas pirmajā spēlē uzbrucējs palika bez punktiem.

HK "Rīga" šajā sezonā atlikušas vairs tikai divas spēles – ceturtdienas un piektdienas vakarā savā laukumā pret Maskavas "Krylya Sovetov". Tiešraides portālā Sportacentrs.com.