Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

IIHF oficiāli diskvalificē Pavlovu uz pusotru gadu

IIHF oficiāli diskvalificē Pavlovu uz pusotru gadu
Vitālijs Pavlovs
Foto: Ilmārs Znotiņš

Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) disciplinārā komiteja Latvijas izlases un DINAMO RĪGA hokejistu Vitāliju Pavlovu, kuram olimpiskajās spēlēs Sočos tika konstatēta pozitīva dopinga analīze, diskvalificējusi uz pusotru gadu.

Pavlovam diskvalifikācija stāsies spēkā sākot ar 1. maiju, un ilgs līdz 2015. gada 30. oktobrim. Diskvalifikācijas laikā Pavlovs nevar spēlēt IIHF vai IIHF dalībvalstu rīkotajos turnīros.

IIHF arī norāda, ka par Pavlova pārkāpumu paredzēta divu gadu diskvalifikācija, bet soda mērs samazināts uz pusotru gadu spēlētāja pretimnākšanas un palīdzības lietas izskatīšanā dēļ. Kā ziņo Rīgas "Dinamo" oficiālā mājas lapa, tad Vitālijam Pavlovam piespriestā 18 mēnešu diskvalifikācija tiks pārsūdzēta Starptautiskajā Sporta Arbitrāžā.

Latvian players suspended