Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

U-18 pasaules čempionāts bez Japānas

Šodien, Japānas Hokeja asociācija oficiāli paziņoja, ka nepiedalīsies nevienā no trijiem paredzētajiem 2011. gada IIHF pasaules čempionātiem, tajā skaitā arī U-18 pasaules čempionātā, kurš no 11. aprīļa norisināsies Rīgā.

Japānas Hokeja asociācijas prezidents Keniči Čezuka savā vēstulē atklāj, ka sakarā ar traģiskiem notikumiem, enerģijas trūkums un fiziski bojājumi liedz ledus arēnām darboties. Daudzi Japānas hokeja kopienas draugi un ģimenes, kā arī kolēģi ir kļuvuši par katastrofas upuriem. Līdz ar to, Japānas hokeja asociācija nav spējīga nokomplektēt izlases, jo hokeja klubu vadošie uzņēmumi ir tieši cietuši no nelaimes izraisītajiem katastrofālajiem bojājumiem.

Keniči Čezuka savā vēstulē uzsvēra: saistībā ar augstāk minēto mēs uzskatām, ka hokeja kopienas locekļiem, tajā skaitā arī hokeja izlašu spēlētājiem, ir jābūt ar viņu ģimenēm. Un, tā kā ir daudz hokejistu, kuri nav spējīgi spēlēt saistībā ar augstāk minēto katastrofu, tas ir mūsu pienākums mainīt prioritātes nekavējoties un atteikties no dalības trijos 2011. gada Pasaules čempionātos un koncentrēties uz atveseļošanos.

Japānas Hokeja asociācijas vadītājs pauda optimismu: spēlētāji, treneri, apkalpojošais personāls un visi Japānas hokeja federācijas locekļi, kuri ir uzcītīgi gatavojušies šiem pasaules čempionātiem, turpinās aizrautīgi iesaistīties hokejā, lai kvalificēties 2014. gada Olimpiskajām spēlēm Sočos.

Līdz ar Japānas komandas nepiedalīšanos U-18 pasaules čempionātā, tiks mainīts turnīra spēļu grafiks, kuru tuvākajā laikā apstiprinās IIHF. Sekojiet informācijai lhf.lv.