Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Pirmajā Latvijas kausa 1/4fināla spēlē HK "Zemgale/LLU" uzveic HK "Prizma"

Pirmajā Latvijas kausa 1/4fināla spēlē HK "Zemgale/LLU" uzveic HK "Prizma"
''Zemgale/LLU'' sper soli pretim kausa pusfinālam
Foto: Ruslans Antropovs

Otrdien "Volvo SC" ledus hallē tika izspēlēta pirmā "Optibet Sporta bāra" 2016. Latvijas kausa ceturtdaļfināla spēle, kurā HK''Zemgale/LLU'' rezultatīvā cīņā ar 8:5 pārspēja HK ''Prizma'' hokejistus. Atbildes spēle paredzēta 9. novembrī Jelgavā

Lai gan līdz pirmajiem vārtiem bija jāgaida 11. minūtes, pēc nospēlētā pirmā perioda komandas jau bija sametušas piecus vārtus, ''Zemgalei/LLU'' esot vadībā ar 3:2. Arī otrajā trešdaļā vienības izcēlās ar pieciem vārtu guvumiem, taču šoreiz nedaudz labāka jau bija Rīgas komanda, pēc 40 minūtēm rezultāts - 5:5. Trešajā trešdaļā viesi ātri izmantoja vairākumu, pēc tam trīs reizes izturēja mazākumu, iemeta vēl divas ripas un uzvarēja ar 8:5.

Uzvarētāju sastāvā divi vārti un rezultatīva piespēle Raimondam Vilkoitam, bet 1+2 Aldim Āboliņam un Mārim Miezim. Rīdzinieku sastāvā 1+1 Andrejam Maslovskim un Viktoram Lobačevam. Atbildes spēlē 9. novembrī komandas spēkosies Jelgavas ledus hallē, uzvarētāju noskaidrojot divu spēļu summā.

Trešdien "Optibet Sporta bāra" Latvijas kausa ietvaros HK ''Kurbads'' spēkosies ar ''Prizma/Pārdaugava'', bet ''Liepāja'' viesosies pie HS ''Rīga''.

Optibet Sporta bārs" 2016. gada Latvijas kausa izcīņas REGLAMENTS

Spēļu KALENDĀRS