Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

LHF un hokeja klubi pie apaļā galda par jauno sezonu

Latvijas Hokeja federācija šodien pie apaļā galda pulcēja gan Virslīgas, gan bērnu un jauniešu hokeja komandu un klubu pārstāvjus, lai iezīmētu jauno 2014./2015. gada sezonu.

Savu interesi, dalībai 79. Latvijas hokeja čempionātā, šobrīd ir izteikušas divpadsmit komandas: HS Rīga/Prizma, HK Kurbads, HK Zemgale/LLU, HK Ozolnieki/MONARCH, HK Dinamo/Juniors, Daugavpils, SK Rīga97, HK Liepāja, HK Tukums, Ogre/Juniors, Jūrmalas „HASC” un Mogo.lv.

Kluba pārstāvji tika informēti, ka līdz 1. augustam visiem klubiem, kuri ir gatavi startēt jaunajā Virslīgas un LBJMH sezonā ir jāiesniedz komandas vārdiskais pieteikums.

Tāpat sapulcē tika informēts, ka atsaukt un pieteikt spēlētājus būs iespējams līdz 2015. gada 13. februārim. Pēc 13. februāra Virslīgas komandā pieteikto spēlētāju kopskaits nedrīkstēs pārsniegt 30 hokejistus, neatkarīgi no viņu vecuma.

Provizoriski jaunā Virslīgas sezona sāksies 6. septembrī. Pēdējo finālspēli ir plānots aizvadīt 31. martā pēc LHF valdes apstiprināta kalendāra.

Sapulcē HS Rīga/Prizma vadība paziņoja, ka komanda, kā pērnās sezonas Latvijas čempionvienība, ir pieteikusies 2014./2015. gada sezonas IIHF Kontinentālā kausa izcīņai.

Augusta sākumā ir plānots sasaukt Virslīgas direktorāta sēdi, kurā tiks apstiprināta izspēles kārtība un spēļu kalendārs.