Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Jelgavnieki otro reizi pārspēj Liepāju

Jelgavnieki otro reizi pārspēj Liepāju
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Latvijas Krājbankas ledus hallē, hokeja klubs «Zemgale/JLSS» aizvadīja kārtējo spēli Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā un sīvā cīņā prata uzvarēt viesus no Liepājas ar rezultātu 1:0 (0:0; 1:0; 0:0). Vienīgos un izšķirošos vārtus mājinieku labā pēc Edgara Čušša un Mika Komuļa piespēlēm guva Artūrs Āboliņš.

Šai spēlei cītīgi sekoja Jelgavas vēstnešas sporta korespondents Ģirts Pommers. Viņš raksta: Jelgavnieku galvenais treneris pēc spēles atzina, ka šajā spēlē komanda demonstrējusi organizētu spēli: «Paldies puišiem, jo šodien čaļi izpildīja spēles plānu visas 60 minūtes. Protams, ka bija dažas nianses, kuras vēl jāpilnveido – piemēram pāris nevajadzīgi noraidījumi, bet kopumā viss tika izpildīts kā pirms spēles runājām. Lieliski vārtos darbojās Auziņš pret kuru man līdz šim nav bijis vispār nekādu pretenziju. Izdevās pretiniekam ierobežot darbības uzbrukumā – nebija ne izgājienu pret vārtiem, ne brīvu metienu. Centāmies sagaidīt liepājniekus vidusszonā un jaukt viņu spēli. Jāatzīst, ka arī pretinieks darbojās līdzīgā manierē un neļāva mums brīvi uzbrukt. Paldies visiem līdzjutējiem, kuri bija atnākuši, atbalsts mums deva pozitīvu impulsu. Man personīgi vairāk apmierina 1:0, nekā uzvara 6:5, jo pirmajā gadījumā man nav pārmetumu pret spēlētājiem.»