Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Znaroks nosauc sastāvu

Znaroks nosauc sastāvu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Latvijas hokeja izlase aizvadīja savu pēdējo pārbaudes spēli pirms pasaules čempionāta Slovākijā. Arī otrajā spēlē mūsu komanda ar rezultātu 5:3 bija pārāka pār Norvēģijas hokejistiem.

Pēc spēles Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks nosaucis tos 25 spēlētājus, kuri no Rīgas dosies uz Bratislavu, to vidū ir 3 vārtsargi, 8 aizsargi un 14 uzbrucēji. Pirmajā spēļu posmā gan drīkstēs pieteikt 23 spēlētājus, otrajā – vēl papildus divus hokejistus.

Tāpat izlasē tiek gaidīts arī uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš turpina cīņu AHL izslēgšanas spēļu otrajā kārtā.

Trešdien mūsu komandai ir dota brīvdiena, ceturtdien ar lidsabiedrību AirBaltic Latvijas izlase dosies uz Vīnu un tālāk ar autobusu uz Bratislavu. Sestdien, 30. aprīlī Latvijas valstsvienībai ir paredzēts pirmais mačs pasaules čempionātā pret vieniem no turnīra favorītiem Čehijas izlasi.

Latvijas hokeja izlases sastāvs pasaules čempionātā Slovākijā:
Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Mārtiņš Raitums, Māris Jučers;

Aizsargi: Artūrs Kulda, Krišjānis Rēdlihs, Arvīds Reķis, Georgijs Pujacs, Jēkabs Rēdlihs, Jānis Andersons, Oskars Cibuļskis, Kristaps Sotnieks;

Uzbrucēji: Herberts Vasiļjevs, Aleksandrs Ņiživijs, Mārtiņš Cipulis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Andris Džeriņš, Ģirts Ankipāns, Juris Štāls, Kaspars Saulietis, Armands Bērziņš, Roberts Bukarts, Gints Meija, Ronalds Ķēniņš, Sergejs Pečura.