Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Liepājas metalurgs startē Kontinentālajā kausā

Liepājas metalurgs startē Kontinentālajā kausā
Foto: Aigars Prūsis

Ceturtdien uz Kontinentā Kausa sacensībām Ruānā (Francija) dodas SK „Liepājas metalurgs” hokeja komanda, lai piedalītos turnīrā, kurš notiks nedēļas nogalē no 26. līdz 28. novembrim.

Komandas galvenais treneris Valērijs Voroņins pirms došanās ceļā bija noskaņots optimistiski: „Turnīrs ir interesants. Par stiprāko pretinieku uzskatu Ruānas komandu, kaut gan nezinām, ko nozīmē Anglijas hokejs. Šajās komandās ir daudz spēlētāju ar Kanādas izcelsmi.

Turnīrs būs saspringts, jo reglaments – trīs dienās trīs spēles, ir smags. Ceram uz sevi un veiksmi, centīsimies, pieliksim visas pūles, lai tiktu superfinālā janvārī Minskā.

Sastāvs komandai uz šo brīdi nav optimāls – nebrauks Brahmanis, jo trauma, zem jautājuma zīmes traumas dēļ ir arī Gnidenko, gaidām atbildi no „Dinamo” Rīga par Andersona iespējamo piedalīšanos metalurgu komandā šajā turnīrā. Komandā noskaņojums ir labs, labs bija pēdējais izbraukums, kur paņēmām sešus punktus no deviņiem, emocijas ir pozitīvas un atliek cīnīties. Mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos.”

Atgādinām, ka Liepājas metalurgs spēlēs D grupā kopā ar mājiniekiem Rouen Dragons (Francija), Coventry Blaze (Lielbritānija) un Cracovia Krakow (Polija).

26. novembris 17:30 Coventry Blaze – Liepājas metalurgs
26. novembris 21:00 Rouen Dragons – Cracovia Krakow
27. novembris 17:30 Cracovia Krakow – Coventry Blaze
27. novembris 21:00 Liepājas metalurgs – Rouen Dragons
28. novembris 17:00 Cracovia Krakow - Liepājas metalurgs
28.novembris 20:30 Rouen Dragons – Coventry Blaze

Sagatavoja: Simona Laiviniece LM