Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Ēriks Miļuns: "Galvenais uzdevums ir izpildīts – U18 izlase atgriežas elites grupā"

Ēriks Miļuns: "Galvenais uzdevums ir izpildīts – U18 izlase atgriežas elites grupā"
Ēriks Miļuns ar komandu
Foto: Mārtiņš Aiše

Latvijas U18 hokeja izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns pēc pēdējās spēles pasaules čempionātā, kurā ar 2:4 tika zaudēts Norvēģijas izlasei atzina, ka komanda neveiksmīgi nospēlēja trešo trešdaļu, kas arī bija par iemeslu zaudējumam.

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns. “Šajā čempionātā mēs zaudējām tikai divus periodus – pašu pirmo un pēdējo. Diemžēl pēdējā spēlē zaudētā trešdaļa bija par iemeslu zaudējumam visā spēlē. Nevajadzīgs noraidījums salauza spēli. Divus periodus mūsu komanda bija labāka, uz ko norāda arī metienu starpība, taču pietrūka precizitātes nobeiguma fāzē. Ripa slīdēja pa līniju, bet ne vārtos. Norvēģu vārtsargs arī noķēra visu, ko viena varēja. Kopumā jāsaka, ka galvenais uzdevums ir izpildīts – U-18 izlase atgriežas elites grupā.”

Paldies Mārim Zembergam par operatīvu ziņu sniegšanu no Nicas.