Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases spēles pavasarī

Nule, kā Latvijas hokeja izlase aizvadīja savas pirmās spēles sezonā, piedaloties Eiropas izaicinājuma turnīrā Norvēģijas pilsētā Oslo, kurā izcīnīta pirmā vieta. Ar šīm spēlēm sākās mūsu komandas sagatavošanās posms pirms pasaules čempionāta Slovākijā.

Latvijas hokeja izlases otrā sanākšanas reize paredzēta marta otrajā pusē, kad izbraukumā tiks aizvadītas divas pārbaudes spēles ar Zviedrijas valstsvienību. Ir zināms, ka 30. martā Latvijas izlase spēlēs Umea (Umea Arena) un pēc vienas dienas pauzes - 1. aprīlī, otro savstarpējo spēli aizvadīs Skelleftea (Skelleftea Kraft Arena).

Nelielas izmaiņas ir skārušas Latvijas un Somijas savstarpējās spēles Arēnā Rīga. Iepriekš tika paziņots, ka minētās pārbaudes spēles notiks 8. un 9. aprīlī, tomēr ar Somijas komandas lūgumu spēli pārcelt dienu iepriekš, tās notiks 7. un 8. aprīlī.

Tāpat Latvijas un Austrijas izlašu spēles notiks 13. un 14. aprīlī, nevis 15. un 16. aprīlī, kā tika plānots iepriekš. Šī izbraukuma spēles notiks kā paredzēts Insbrukā.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta tiks aizvadītas Rīgā. 25. un 26. aprīlī, Latvijas valstsvienībai sacentīsies ar Norvēģijas izlasi. Jāsaka, ka tā būs lieliska iespēja savu skatītāju priekšā aizvadīt labas spēles jau galīgajā sastāvā. Pasaules čempionātā Latvijas valstsvienība spēlēs D apakšgrupā ar Somijas, Čehijas un Dānijas izlasēm.