Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Leonīds Beresņevs apstiprināts par Latvijas hokeja valstsvienības galveno treneri

Leonīds Beresņevs apstiprināts par Latvijas hokeja valstsvienības galveno treneri
Leonīds Beresņevs
Foto: Mārtiņš Aiše

Pirmdien, 8. februārī Latvijas hokeja federācijas (LHF) ārkārtas valdes sēdē Leonīds Beresņevs tika apstiprināts par jauno Latvijas hokeja valstsvienības galveno treneri, ar kuru nule tika parakstīts līgums.

„Līgums ar Leonīdu Beresņevu ir parakstīts līdz čempionāta beigām. Ja tiks izpildīti LHF valdes izvirzītie uzdevumi, tad līgums tiks pagarināts līdz gada beigām. Ja Izlase izcīnīs uzvaru Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā un iegūs ceļazīmi uz Olimpiskajām spēlēm 2018.gadā, līgums automātiski tiks pagarināts uz diviem gadiem”, līguma nosacījumus atklāj federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

57 gadus vecajam Leonīdam Beresņevam ir liela pieredze darbā gan ar pieaugušo, gan ar jauniešu, junioru hokeja komandām. No 1995. līdz 1999. un no 2005. līdz 2006. gadam bijis Latvijas valstsvienības galvenais treneris. Vairākkārt vadījis Latvijas U18 un U20 hokeja izlases. Pagājušā gada nogalē U20 pasaules čempionātā, kā Latvijas U20 hokeja izlases galvenais treneris, izcīnījis ceļazīmi uz augstāko divīziju. Šobrīd pieredzējušais hokeja speciālists strādā par Latvijas virslīgas hokeja čempionāta HS „Rīga” komandas galveno treneri.