Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Paldies par atbalstu!

Paldies par atbalstu!
Latvijas izlases līdzjutēji "Arēnā Rīga"
Foto: Mārtiņš Aiše

Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs hokejā ir noslēdzies. Latvijas hokeja valstsvienība savu skatītāju priekšā izšķirošajā spēlē ar minimālu rezultātu 2:3 piekāpās Vācijas izlases hokejistiem. Spēles laikā mūsu komanda atradās iedzinējos ar 0:2, tomēr spēja saņemties un izlīdzināt rezultātu. Diemžēl Vācijas vairākuma mašīna pārvilka svītru Latvijas Olimpiskajiem sapņiem. Pēc šādiem zaudējumiem jākļūst stiprākiem, būs mums vēl jaunas un skaistas uzvaras!

Kirovs Lipmans: Vispirms liels paldies gribu pateikt izlases spēlētājiem, kuri cīnījās un darīja visu iespējamo. Šī komanda bija kā nekad saliedēta. Es neatceros, kad mēs būtu bijuši tik vienoti un mērķtiecīgi. Esmu lepns par mūsu komandas paradīto sniegumu. Diemžēl šoreiz nedaudz pietrūka. Ar šādu komandas raksturu un cīņas sparu uzvaras neizpaliks. Paldies visam treneru kolektīvam un komandas apkalpojušajam personālam par viņu ieguldīto darbu. Mēs joprojām esam hokeja nācija, kas var paveikt lielas lietas.

Latvijas Hokeja federācija izsaka milzīgu pateicību ilggadējam Latvijas hokeja valstsvienības vārtsargam Edgaram Masaļskim par viņa veltīto laiku un parādīto sniegumu, pārstāvot valstsvienību 15 pasaules čempionātos un četrās Olimpiskajās spēlēs! Edgars ir kļuvis par īstu paraugu jaunajiem hokejistiem, kas uzsāk sporta gaitas. Viņa nopietnā attieksme pret darbu izlasē ir piemērs citiem. Paldies Tev Edgar!

Latvijas Hokeja federācija vēlas pateiktas ikvienam līdzjutējam, kurš juta līdzi un dzina komandu uz priekšu gan „Arēnā Rīga”, gan pie TV ekrāniem. Ne jau pirmo reizi daudzi ir dzirdējuši, ka mums ir paši labākie hokeja fani. Patiešām, viņi ir kļuvuši pamanāmi gan pēc formas, gan pēc satura, savā būtībā kļuvuši par sesto spēlētāju pašmājās, gan arī ārzemēs. Spēlētājs ar vārdu „Līdzjutējs”. Ar viņu mēs arī lepojamies plašās hokeja pasaules priekšā.

Gribam pateikties arī visiem mūsu atbalstītājiem un sadarbības partneriem.

„Aldaris” un „Grindeks”, Latvijas Olimpiskai komitejai. Paldies arī LR Izglītības un zinātnes ministrijai, Sporta bāram „Optibet”, „Venden”, „Baltikums Apdrošināšana”, „Sports Lukss”, „Nike”, „Xerox CRC”, „Baltman”, „WTG”, „Bisoteel”, Paldies arī informatīvajiem sadarbības partneriem: LTV7, SWH, SWH+, Sportacentrs.com, TVnet.lv, žurnālam „Sports”, Spice, Pilsētas līnijas, Inbox.lv, draugiem.lv