Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Šodien ierodas Somijas valstsvienība

Šodien ierodas Somijas valstsvienība
Foto: Scanpix un AFP

Šodien, 6. aprīlī plkst. 10:30 no Helsinkiem, Rīgā ieradīsies Somijas valstsvienība, kura 7. un 8. aprīlī, „Arēnā Rīga” aizvadīs divas Euro Hockey Challenge spēles ar Latvijas valstsvienību.

Mūsu nākamie pretinieki tāpat kā Latvijas izlase ir aizvadījusi divas spēles un abās ir izcīnījusi uzvaras, 3:1 pār Austriju un 3:2 pār Slovākijas valstsvienību.

Šodien vakarā un rīt no rīta Somijas komanda aizvadīs ledus treniņus „Arēnā Rīgā”. Somijas izlases galvenais treneris Juka Jalonens uz Rīgu ved 24 hokejistus, kuru vidū ir tādi pazīstami spēlētāji kā uzbrucējs Leo Komarovs (Maskavas „Dinamo”), vārtsargs Petri Vehanens (Kazaņas „AK Bars”) un uzbrucējs Jarko Immonens (Kazaņas „AK Bars”).

Aicinām hokeja līdzjutējus atbalstīt Latvijas komandu, 7. un 8. aprīlī „Arēnā Rīgā”. Biļetes var iegādāties SIA “BIĻEŠU SERVISS” tirdzniecības vietās un interneta veikalā bilesuserviss.lv. Biļešu cenu 15 Ls, 10 Ls un 6 Ls, skolēniem studentiem, pensionāriem un invalīdiem 3 Ls.