Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bindulim divi noraidījumi Krēfeldes neveiksmē, Siksnam 0+2 Kazahstānas pusinālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bindulim divi noraidījumi Krēfeldes neveiksmē, Siksnam 0+2 Kazahstānas pusinālā
Kristofers Bindulis. Foto: imago images/Beautiful Sports/Scanpix

Vācijas hokeja līgā (DEL) trīs latviešu hokejistu - aizsarga Kristofera Binduļa un uzbrucēju Mārtiņa Karsuma, kā arī Filipa Bunča - klubs Krēfeldes "Pinguine" cietusi septīto zaudējumu pēc kārtas, savā laukumā ar 5:6 atzīstot "ERC Ingolstadt" pārākumu.

Bindulis šovakar izpelnījās divus divu minūšu sodus, kā arī lietderības koeficientu +1, Buncis nospēlētajās 13 minūtēs un 17 sekundēs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, zaudēja trijos iemetienos un sakrāja +/- koeficientu -1, savukārt Karsums palika ārpus "Pinguine" pieteikuma.

Krēfeldes "Pinguine" ar 29 spēlēs iegūtiem 15 punktiem ir pārliecinoši pēdējā gan Ziemeļu konferencē, gan visā Vācijas čempionāta kopvērtējumā.

Pusi no nepieciešamajām četrām uzvarām Kazahstānas čempionāta pusfināla sērijā izcīnījusi aizsarga Edgara Siksnas Karagandas "Saryarqa", kas mājās ar 3:2 papildlaikā sakāva Nursultanas "Nomad", sērijā palielinot pārsvaru līdz 2-0. Siksna otro dienu pēc kārtas atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Hokejista rēķinā šosezon ir jau 32 (6+26) punkti.

Slovākijas Ekstralīgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē vārtsargs Kristers Gudļevskis tika atstāts uz Bratislavas "Slovan" rezervistu soliņa, latvieša pārstāvētajai komandai mājās ar 5:0 sagraujot "Nitra". "Slovan" amerikāņu vārtsargs Tailers Pārkss atvairīja visus 24 pretinieku metienus. Sērija ilgs līdz kādas komandas četrām uzvarām.

Soli no triumfa Polijas čempionātā nokļuvusi aizsargu Māra Jasa un Ērika Ševčenko "Jastrzębie", izbraukumā pagarinājumā ar 2:1 salaužot Krakovas "Cracovia" un sērijā palielinot pārsvaru līdz 3-1.

Visbeidzot Krievijas Augstākās līgas (VHL) pusfinālā arī otrajā spēlē ārpus Novokuzņeckas "Metallurg" sastāva bija uzbrucējs Edgars Kulda un aizsargs Eduards Hugo Jansons, Kuzņai ar 2:3 pagarinājumā zaudējot Tjumeņas "Rubin". Sērijā rezultāts kļuvis 1-1.

Izmantotie resursi:
https://www.penny-del.org/event/kre...
https://shaiba.kz/match/9289/saryar...
https://www.vhlru.ru/report/1052/?i...