Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Raitumam 30 atvairīti metieni un sausā uzvara Kazahstānā

Raitumam 30 atvairīti metieni un sausā uzvara Kazahstānā
Mārtiņš Raitums
Foto: www.hc-arystan.kz

Kazahstānas hokeja čempionātā sauso spēli aizvadīja Latvijas vārtsargs Mārtiņš Raitums, palīdzot Temirtau "Arystan" ar 3:0 uzveikt Atirau "Beibarys". Spēles protokolā atzīmējās arī "Beibarys" hokejisti Edgars Brancis un Mārtiņš Gipters, katrs nopelnot pa divām soda minūtēm.

Kazahstāna

Septiņi Latvijas hokejisti šodien devās laukumā Kazahstānas hokeja čempionāta spēlē starp Temirtau "Arystan" un Atirau "Beibarys", mačā uzvarot pirmajai komandai ar 3:0.

Uzvarētāju vārtos veiksmīgi darbojās Mārtiņš Raitums, atvairot visus 30 pretinieku metienus, savukārt aizsardzības rindas cementēja Atvars Tribuncovs (12 spēlēs 2+4). Cits aizsargs Kristaps Nīmanis (11 spēlēs 0+0) mačam nebija pieteikts. Raitumam 10 spēlēs trīs sausie mači, vidēji 1,97 ielaistās ripas un 92,9% atvairīto metienu.

Tikmēr "Beibarys" pieteikumā tika iekļauti visi pieci Latvijas pārstāvji. Ar divām soda minūtēm mača protokolā atzīmējās Edgars Brancis (sezonā 1+1) un Mārtiņš Gipters (0+1), bet bez punktiem un soda minūtēm palika Aldis Āboliņš (4+4), Armands Bērziņš (4+7) un Vladimirs Mamonovs (9+5). Mamonovs spēlēja pirmajā virknējumā, Bērziņš un Gipters – otrajā, savukārt Brancis un Āboliņš trešajā pieciniekā.

Krievija, VHL

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) turnīrā pirmo neveiksmi savā laukumā piedzīvoja līdervienība "Toros", kas Ņeftekamskā atzina Voroņežas "Buran" pārākumu ar 0:3. Uzvarētāju rindās spēlēja arī Latvijas aizsargs Māris Jass, savu piekto spēli (0+0) aizvadot trešajā virknējumā.

"Toros" pirmajā maiņā spēlēja Kaspars Saulietis (18 spēlēs 7+5), savukārt trešajā uzbrucēju virknējumā darbojās Artūrs Mickevičs (16 spēlēs 3+2).

Somija

Somijas "Mestis" (pēc spēka - otrajā līgā) turnīrā uzvaru izcīnīja Latvijas hokejistu kvarteta pārstāvētais klubs "Jokipojat", kas ar 4:2 pārspēja "SaPKo". Raimonds Vilkoits (0+4) un Miks Lipsbergs (0+4) spēlēja ceturtajā virknējumā un palika bez punktiem, bet Elvijs Biezais (0+5) un Edgars Dīķis (0+1) mača pieteikumā netika iekļauti.

Izmantotie resursi:
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана -...
hc-arystan.kz
Официальный сайт ХК «Бейбарыс» г. Атырау - НОВОСТИ
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

Slēpts komentārs: Real Haddadi

  +2 [+] [-]

, 2013-10-30 19:16, pirms 11 gadiem
Real Haddadi rakstīja: Nimanis vispar pedejais nulle palicis. Ja vel Somijas otra liga bija kaut kada ceriba, ka velak vares spelet kaut videveja limeni, tad tagad pat Kazahstana netiek laukuma. Pec sis sezonas ligumu vares dabut tikai amatieros. Agrak tak it ka bija potencials un calis ''sapnoja'' par NHL.
pavisam neko no hokeja nesaproti, vins ir 93 gads.............

     [+] [-]

, 2013-10-30 20:31, pirms 11 gadiem
uz izlasi

     [+] [-]

, 2013-10-30 20:38, pirms 11 gadiem
To krahs:
20 gadu vecumā jau iezīmējās lielas aprises vai tur kaut kas sanāks vēlāk vai nē, šeit skaidri redzams, ka nekas no viņa nebūs un puikam ir jāsāk meklēt jauna profesija.