Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

papildināts Saulietim vārti un Mickevičam piespēle "Toros" uzvarā, Māris Jass nespēlēs līdz oktobra vidum

Saulietim vārti un Mickevičam piespēle "Toros" uzvarā, Māris Jass nespēlēs līdz oktobra vidum
Kaspars Saulietis
Foto: hctoros.ru

Rezultatīvas spēles Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionātā aizvadīja Latvijas uzbrucēji Kaspars Saulietis un Artūrs Mickevičs. Saulietis guva vārtus, bet Mickevičs nopelnīja vienu punktu par rezultatīvu piespēli, palīdzot Ņeftekamskas "Toros" ar 4:2 pārspēt Krasnodaras "Kuban".

Kārtējā VHL spēlē Ņeftekamskas "Toros" ar 4:2 uzveica Krasnodaras "Kuban". Jūtamu artavu "Toros" panākumā deva arī Latvijas uzbrucēji Kaspars Saulietis un Artūrs Mickevičs.

Saulietis spēles piektajā minūtē atklāja mača rezultātu, raidot ripu starp "Kuban" vārtsarga Nikitas Davidova kājsargiem. Jau pēc pusotras minūtes pa vārtiem meta Mickevičs – ripa atleca pie Aleksandra Gorošanska, kuram gūtie vārti, bet Mickevičam rezultatīva piespēle. Vēl pēc pusminūtes "Toros" guva arī trešos vārtus un prata vadību nosargāt līdz pat spēles beigām. Pirmo vārtu autors šodien izcēlās arī ar divām soda minūtēm.

Saulietis ierasti spēlēja otrajā virknējumā, savukārt Mickevičs – no pirmās maiņas ticis pazemināts uz nomināli ceturto. Saulietis astoņās spēlēs ir izcēlies ar četriem (3+1) punktiem, savukārt Mickevičs ir rezultatīvs jau otrajā spēlē pēc kārtas – sezonā 0+2.

Citā spēlē Voroņežas "Buran" ar 1:4 piekāpās Tveras THK. Vienīgos vārtus Voroņežas hokejisti guva tikai trešā perioda otrajā pusē, kad rezultāts jau bija 0:4.

Latvijas aizsargs Māris Jass atkal nebija pieteikts spēlei. Latvijas hokejists "Buran" aizvadījis vien divas spēles, pēdējo no mačiem aizvadot 13.septembrī.

Hokejista ilgstošās prombūtnes iemesls ir kājas savainojums, Sportacentrs.com pastāstīja Voroņežas kluba pārstāvji. Latvijas aizsargs paliks mājās un nedosies gaidāmajā trīs spēļu izbraukumā, kas noslēgsies 8.oktobrī Ustjkamenegorskā. Nākamā mājas spēle "Buran" paredzēta 12.oktobrī.

Kazahstāna

Pie panākuma tika vairāku Latvijas hokejistu pārstāvētais klubs Atirau "Beibarys", kas ar 4:0 atstāja sausā Astanas vienību. Rezultātu spēles 10.minūtē atklāja Vladimirs Mamonovs, kurš šodien izcēlās arī trim noraidījumiem. Jau pēc trim minūtēm Armands Bērziņš pēc Edgara Branča piespēles panāca jau 2:0, bet 31.minūtē Bērziņš asistēja komandas trešo vārtu guvumā. Brancis trešā perioda sākumā punktam par rezultatīvo piespēli pievienoja arī noraidījumu.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Официальный сайт ХК «Бейбарыс» г. Атырау - НОВОСТИ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-30 21:27, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Saulieti uz Dināmo !
Mamonovu!

     [+] [-]

, 2013-09-30 22:34, pirms 11 gadiem
J.Štāls spēlēs HK Poprad.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja