Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Uzbrucējs Melnalksnis maina klubus un pievienosies Šveices otrās līgas finālistei

Uzbrucējs Melnalksnis maina klubus un pievienosies Šveices otrās līgas finālistei
Rihards Melnalksnis. Foto: IMAGO/Sergio Brunetti/Scanpix

23 gadus vecais uzbrucējs Rihards Melnalksnis, kurš iekļauts Latvijas hokeja izlases kandidātu sarakstā pirms pasaules čempionāta, parakstījis divu gadu līgumu ar Šveices otrās līgas finālisti "Olten".

Rihards Melnalksnis šosezon spēlēja citā Šveices otrās līgas klubā "GCK Lions". Viņš 43 spēlēs izcēlās ar 12 vārtiem un 14 piespēlēm, būdams ceturtais rezultatīvākais hokejists komandā. Vēl trīs mačus Melnalksnis aizvadīja Šveices augstākās līgas klubā Cīrihes "Lions", pie punktiem netiekot.

No nākamās sezonas uzbrucējs pārstāvēs "Olten", kas pusfinālā ar 4-1 izslēdza tieši "GCK Lions", bet finālā ar 0-4 kapitulēja Toma Andersona un "La Chaux-de-Fonds" priekšā. Arī sezonu agrāk "Olten" zaudēja finālā un netika pie iespējas pakāpties uz augstāko līgu.

Pievienojoties novembrī un viena mēneša līgumu pārvēršot par kontraktu uz visu sezonu, "Olten" rindās šosezon spēlēja 26 gadus vecais uzbrucējs Rihards Puide. Regulārajā sezonā viņš 12 spēlēs iekrāja piecus punktus.

Reizē ar Melnalksni no "GCK Lions" uz "Olten" pārcēlies arī šveiciešu aizsargs Džanluka Burgers.

Izmantotie resursi:
https://www.ehco.ch/de/zwei-verlaen...


Vācijas meistarsacīkstēs triumfējusī Berlīnes "Eisbären" komanda. Foto: City-Press
1

Leduslāči nevainojami aizsargājas, Gudļevskim un Lūsiņam Vācijas līgas sudrabs

Vācijas hokeja meistarsacīkstēs desmito reizi vēsturē triumfējusi Berlīnes "Eisbären", šovakar izbraukumā ar 2:0 pieveicot vārtsarga Kristera Gudļevska un trenera Edgara Lūsiņa komandu Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins".
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
8

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
11

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.