Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovs lieliski aizvieto savainoto Ebišeru, Ķēniņš revanšējas Daugaviņam

Punnenovs lieliski aizvieto savainoto Ebišeru, Ķēniņš revanšējas Daugaviņam
Ivars Punnenovs
Foto: Thomas Oswald, www.hockeypics.ch

Šveices NLA mačus šodien aizvadīja Latvijas hokejisti Kaspars Daugaviņš, Ronalds Ķēniņš un Ivars Punnenovs. Ķēniņš un Cīrihes "Lions" revanšējās Daugaviņam un Ženēvas "Servette" par zaudējumu pirmajā mačā, sērijā panākot izlīdzinājumu 1:1. Tikmēr Punnenovs ar 33 atvairītiem metieniem un rezultatīvu piespēli palīdzēja pie uzvaras tikt Rapersvilas "Lakers".

Šveice

Šveices NLA šodien notika pusfināla sērijas otrā spēle starp Latvijas hokeja izlases uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Ronalda Ķēniņa pārstāvētajiem klubiem Ženēvas "Servette" un Cīrihes "Lions". Daugaviņš izcēlās ar rezultativitāti (viena piespēle), četriem metieniem pa vārtiem un negatīvu koeficientu -3 (dalīts sliktākais rezultāts komandā ar Metjū Lombardi), bet uzvaru svinēja Ķēniņš un "Lions" (5:3). Cīrihes kluba uzbrucējs Ķēniņš palika bez punktiem un vienreiz meta pa "Servette" vārtiem. Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts 1:1.

Sērijā par vietas saglabāšanu NLA Rapersvilas "Lakers" ar 3:2 uzveica Bīles vienību, pēc trešā mača kopumā izvirzoties vadībā ar 2:1 (līdz četrām uzvarām). Spēli "Lakers" vārtos sāka Davids Ebišers, tomēr jau trešajā minūtē viņš savainojuma dēļ tika nomainīts, un pie rezultāta 0:0 pieredzējušo šveicieti aizstāja Ivars Punnenovs.

Bīles hokejisti jaunā latviešu vārtsarga sargāto cietoksni spēja uzlauzt vien otrā perioda beigās, tomēr trīs vārtu deficītu, kas šajā laikā bija radies, atspēlēt nespēja. Punnenovs atvairīja 33 no 35 pretinieku metieniem, kā arī rezultatīva piespēle pirmo vārtu guvumā.

Krievija

Pēc salīdzinoši vieglas pastaigas VHL astotdaļfinālā (četras uzvaras četrās spēlēs pār Krasnojarskas "Sokol") pagājušās sezonas čempionam Ņeftekamskas "Toros" ceturtdaļfināla stadijā radās lielāki sarežģījumi. Sērijā līdz četrām uzvarām "Toros" pretinieks "Buran" spēja izvirzīties vadībā ar 3:1, tomēr Ņeftekamskas hokejisti spēja ne tikai panākt izlīdzinājumu, bet arī šodien izraut uzvaru, pārspējot Voroņežas komandu pagarinājumā ar 2:1. No pēdējām trim uzvarām divas "Toros" hokejisti panāca papildlaikā.

Pēdējās trīs cīņās "Toros" gan sastāvā gan netika iekļauts uzbrucējs Artūrs Mickevičs, taču tikmēr pie teikšanas tika Kaspars Saulietis. Šodien Latvijas hokejists spēlēja pirmajā virknējumā, taču palika bez punktiem. 18 minūšu un sešu sekunžu laikā Saulietis divreiz meta pa vārtiem un nopelnīja negatīvu koeficientu -1. Jāpiebilst, ka šodienas mačā lielāko daļu laika vadībā atradās "Buran", tomēr nepilnas piecas minūtes līdz pamatlaika beigām "Toros" izlīdzināja rezultātu, bet pagarinājuma ceturtajā minūtē arī izrāva uzvaru.

VHL pusfinālā "Toros" pretinieks būs Karagandas "Saryarka", bet otro pāri veidos Tjumeņas "Rubin" un Permas "Molot-Prikamye". Jāpiebilst, ka Karagandas kluba sistēmā šajā sezonā spēlē aizsargs Artūrs Salija, kurš tika pieteikts arī diviem "Saryarka" mačiem VHL regulārajā sezonā, bet pārsvarā atradās "Berkut" rīcībā Kazahstānas čempionātā.

Ungārija

Ungārijas kausa izcīņas (Magyar Kupa) mačā pie panākuma tika Latvijas vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētais "Dab.Docler", kas otrajā mačā ar 4:1 pārspēja Miškolcu "Jegesmedvek". Atšķirībā no vakardienas (4:1 pret "Sapa Fehervar AV19"), Kalniņš stājās "Dab.Docler" vārtos un savus komandas biedrus nepievīla, atvairot 33 no 34 Miškolcu hokejistu metieniem. Neatkarīgi no rīt paredzētās pēdējās spēles (pret "Ferencvaros") iznākuma "Dab.Docler" ir nodrošinājis Ungārijas kausa izcīnīšanu.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
www.icehockey.hu
National League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-29 17:15, pirms 11 gadiem
sandis44444 rakstīja: Karagandas kluba sistēmā šajā sezonā spēlē aizsargs Artūrs Salija, kurš tika pieteikts arī diviem "Saryarka" mačiem VHL regulārajā sezonā, bet pārsvarā atradās "Berkut" rīcībā Kazahstānas čempionātā.

Salija mauc pie "Berkut" zvērs ne cilvēks
Neko jau baigi nemauc.. 20 mačos 1 gols, 0 piespēles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-30 01:02, pirms 11 gadiem
Nabaga Artūrs..vienmēr salīst.

zinu, ka noteikti vecs joks, man tik tagad ieskrēja prātā un uzlaboja omu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-30 20:11, pirms 11 gadiem
Kalniņam nākamgad cerams izdosies tik kādā pieklājīgā čempi, jo dzēkam ir iekšā. Varetu Dināmo paņēmt kā otro nr, bet cik sapratu tiem vārtusargu duets nemainīsies.