Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

M.Jasam piespēle un uzvara pār Bajarūna "Rytiri"

M.Jasam piespēle un uzvara pār Bajarūna "Rytiri"
Māris Jass
Foto: www.piratichomutov.cz

Čehijas Ekstralīgā savstarpējo spēli šovakar aizvadīja aizsarga Māra Jasa un uzbrucēja Laura Bajarūna pārstāvētie klubi. Bajarūns mačā nepiedalījās, bet M.Jass ar rezultatīvu piespēli sekmēja Homutovas "Pirati" uzvaru ar 4:2 pār Kladno "Rytiri".

Čehijas Ekstralīgā spēles turpina divi Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi – gan aizsarga Māra Jasa, gan uzbrucēja Laura Bajarūna pārstāvētās komandas piedalās četru klubu turnīrā par vietas saglabāšanu (vai iegūšanu) Ekstralīgā.

Šodien abas latviešu komandas sacentās savā starpā. Bajarūns mačam nebija pieteikts, savukārt M.Jass izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, palīdzot Homutovas "Pirati" ar 4:2 pārspēt Kladno "Rytiri". Latvijas aizsarga kontā arī 16 minūtes un 44 sekundes, pozitīvs koeficients +1, viens metiens pa vārtiem un 27 soda minūtes.

M.Jasa "Pirati" ir vienīgā no četrām komandām, kas nav piedzīvojusi zaudējuma rūgtumu. Tiesa, aizvadītas ir tikai divas no 12 spēļu kārtām, pēc kurām tiks noteiktas tās divas komandas, kuras izcīnīs tiesības startēt nākamajā Ekstralīgas sezonā.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - Kompletní výsledkový a zpravodajský...

     [+] [-]

, 2014-03-28 21:42, pirms 11 gadiem
Bajarūns jau vairākas spēles pēc kārtas nav sastāvā...

     [+] [-]

, 2014-03-29 13:27, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: Bajarūns jau vairākas spēles pēc kārtas nav sastāvā...
nepietiekams sniegums priekš leģionāra vienkārši. Līdzīgi kā Džonsonam Dinamo. Bet vispār jau Bajarūna līmenis ir mazliet zemāks par Čehijas ekstralīgu, jo arī Baltkrievijā spēlējot viņš nekad snaiperis nekāds nav bijis.

     [+] [-]

, 2014-03-29 13:34, pirms 11 gadiem
bet par M.Jasu gan prieks. Īpaši neko nepaspēja parādīt VHL, bet augstākā līmenī - Čehijā ir diezgan rezultatīvs priekš aizsarga.