Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

A.Ozoliņam vārtu guvums otrajā VHL mačā pēc kārtas

A.Ozoliņam vārtu guvums otrajā VHL mačā pēc kārtas
Artūrs Ozoliņš (nr.12)
Foto: www.hcdizel.ru

Otro Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) spēli pēc kārtas vārtus ir iemetis Latvijas izlases uzbrucējs Artūrs Ozoliņš. Pirms divām dienām 25 gadus vecā hokejista precīzais metiens neglāba Penzas "Dizel" no zaudējuma Tveras hokejistiem (1:2), bet šodien "Dizel" ar 5:1 sakāva "VMF-Karelia".

Krievija

VHL mačā ar vārtu guvumu izcēlies Latvijas uzbrucējs Artūrs Ozoliņš, sekmējot Penzas "Dizel" uzvaru cīņā ar "VMF-Karelia" (5:1). Latvijas hokejists bija precīzs otrajā spēlē pēc kārtas, bet 14 spēlēs kopumā ir ticis pie astoņiem (4+4) punktiem.

Citā mačā Ņeftekamskas "Toros" bez savainotā komandas rezultatīvākā spēlētāja Kaspara Saulieša ar 2:1 pārspēja Saratovas "Kristall". Cits uzbrucējs Artūrs Mickevičs (29 spēlēs 5+3) spēlēja trešajā "Toros" virknējumā un ar punktiem neizcēlās. Saulietis 30 spēlēs ir ticis pie 17 (9+8) punktiem.

Šveice

Šveices NLB (pēc spēka – otrā līga) lielisku rezultativitāti turpina demonstrēt brāļi Aleksejs un Maksims Širokovi. Uzbrucējs A.Širokovs (30 spēlēs 11+12) izcēlās ar vārtu guvumu, aizsargs M.Širokovs (30 spēlēs 3+7) – ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet viņu pārstāvētais klubs Martiņī "Red Ice" ar 5:4 pagarinājumā pārspēja "Visp" vienību.

Līdzīgi kā iepriekšējā mačā, arī šoreiz "Red Ice" hokejisti gandrīz pazaudēja drošu pārsvaru. Ja 23.decembra spēlē Martiņī komanda no 4:0 pagarinājumā ar 4:5 piekāpās "Ajoie", tad šovakar "Red Ice" no 3:0 vadības pirmajā periodā tomēr prata nosargāt divus punktus. "Visp" hokejisti bija pat vadībā ar 4:3, tomēr Jegors Mihailovs panāca izlīdzinājumu 19 sekundes līdz pamatlaika beigām (pēc M.Širokova piespēles).

Citā spēlē uzbrucējs Toms Andersons un "Thurgau" ar 1:4 piekāpās "Tigers" vienībai. Latvijas hokejistam (27 spēlēs 2+10) četras soda minūtes.

Somija

"Liiga" spēlē šodien Tamperes "Ilves" ar 4:2 uzveica "KaIPa" vienību. "Ilves" uzbrucējs Roberts Jekimovs (28 spēlēs 5+5) savainojuma dēļ mačam nebija pieteikts. Tamperes kluba pārstāvji Sportacentrs.com atklāja, ka Latvijas hokejistam ir savainots pirksts, bet pēc nedēļas Jekimovam vajadzētu būt atpakaļ ierindā.

Dānija

Dānijas hokeja līgas spēlē sauso zaudējumu piedzīvoja Ervīns Muštukovs un Esbjergas "Energy", kas ar 0:5 atzina turnīra vicelīdera Herningas "Blue Fox" pārākumu. Muštukovs tika galā ar 22 no 27 pretinieku metieniem.

Citā mačā Ņikita Kolesņikovs un Odenses "Bulldogs" ar 3:5 piekāpās "Sonderjyske" hokejistiem. Latvijas aizsargs (16 spēlēs 2+2) cīnījās trešajā maiņā un ar punktiem neizcēlās.

Kazahstāna

Kazahstānas čempionātā pie panākuma pēcspēles metienos tika Latvijas hokejistu pārstāvētais klubs Atirau "Beibarys", kas ar 3:2 pārspēja čempionvienību Pavlodaras "Ertis". Armands Bērziņš (sezonā 4+12) savā 30.dzimšanas dienā nopelnīja punktu par rezultatīvu piespēli. "Beibarys" rindās šosezon spēlē vēl četri Latvijas hokejisti – Vladimirs Mamonovs (10+5), Mārtiņš Gipters (1+3), Aldis Āboliņš (4+5) un Edgars Brancis (2+4).

"Ertis" klupienu izmantoja Kokšetau "Arlan", kas ar 2:0 pārspēja "Almati" hokejistus un izvirzījās čempionāta līderpozīcijās, tiesa, Pavlodaras klubam ir spēle rezervē. Atšķirībā no vakardienas spēles, "Arlan" pieteikumā tika iekļauti arī Latvijas hokejisti Andrejs Smirnovs (sezonā 5+4) un Renārs Demiters (0+3), un šoreiz Kokšetau hokejisti tika pie panākuma pamatlaikā. Abi Latvijas hokejisti gan palika bez punktiem.

Francija

"Ligue Magnus" spēlē HC MAG bez uzbrucēja Jāņa Ozoliņa pieteikumā ar 3:5 piekāpās "Strasbourg" vienībai. J.Ozoliņš 11 spēlēs šosezon ir guvis 10 (3+7) punktus.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана
Официальный сайт ХК «Бейбарыс» г. Атырау - НОВОСТИ
Официальный сайт Хоккейного клуба "Арлан"
Etusivu - Liiga
Hockeyligaen | Officielt site for Danmarks...
National League
Pointstreak Sports Technologies - The Leader...

  +1 [+] [-]

, 2013-12-27 20:18, pirms 11 gadiem
No Lokomotīves uz Dizel nosūtītais Antons Buts šodien spēlēja 2.maiņā kopā ar A.Ozoliņu. Butam 2+0.
P.S. Kā tik Miķelim arī drīz nebūs jāpievienojas Ozoliņam.

  +3 [+] [-]

, 2013-12-27 20:27, pirms 11 gadiem
lyon rakstīja: No Lokomotīves uz Dizel nosūtītais Antons Buts šodien spēlēja 2.maiņā kopā ar A.Ozoliņu. Butam 2+0.
P.S. Kā tik Miķelim arī drīz nebūs jāpievienojas Ozoliņam.
Viņi paskatīsies, kā veiksies ar Sprukta atveseļošanos un sadarbību starp abiem latviešu slaistiem. ja nekas labs nesanāks, 48 stundas, fārms un līguma laušana, abpusēji vienojoties. Pec tam uz RD.

  -1 [+] [-]

, 2013-12-28 08:17, pirms 11 gadiem
arča uz sočiem