Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam divas piespēles, Koļesņikovam 1+1

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Ķēniņam divas piespēles, Koļesņikovam 1+1
Ronalds Ķēniņš
Foto: Dominik Hew

Rezultatīvs šis vakars izvērties virknei dažādās Eiropas līgās spēlējošo Latvijas hokejistu. Kamēr Ronalds Ķēniņš ar divām piespēlēm palīdzēja Cīrihes "Lions" ar 6:0 sagraut Berni, Koļesņikovs Dānijas hokeja līgā atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. Pie punktiem šovakar tika arī Ēriks Ševčenko Norvēģijā un Juris Štāls Slovākijā.

Cīriheši gūst sešus vārtus un atstāj pretiniekus sausā

Cīrihes un Bernes duelī jau pirmā perioda vidū savu pārākumu apliecināja "Lions" hokejisti, mača rezultātu atklājot Patrikam Bertši, taču vien pāris minūtes vēlāk jau 2:0 panāca Moriss Trahslers. Otrās trešdaļas otrajā pusē divus vārtus izdevās gūt Robertam Nilsonam, savukārt trešā perioda ievadā pēc Ķēniņa piespēlēm precīzi bija Marks Andrē Beržerons un Patriks Bertši, tādējādi panākot izšķirošo 6:0.

Ķēniņš maču aizvadīja trešajā maiņā kopā ar Bertši un Trahsleru, vakaru noslēdzot ar divām rezultatīvām piespēlēm, vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+1". 16 aizvadītajās spēlēs latviešu uzbrucēja kontā nu ir 12 (4+8) rezultativitātes punkti.

Koļesņikovs vārti un piespēle Odensē

Dānijas hokeja līgas klubs Odenses "Bulldogs" ar Ņikitu Koļesņikovu ierindā šovakar ar 9:1 sagrāva Rungstedas hokejistus. "Bulldogs" hokejisti laukumā dominēja visa mača garumā, nevienā no periodiem negūstot mazāk par diviem vārtiem.

Koļesņikovs bija precīzs trešā perioda ievadā, kad tādējādi realizēja vienīgo skaitlisko vairākumu spēlē un panāca 6:1, savukārt piespēli viņš atdevas komandas ceturto vārtu guvumā. Ņikita mača gaitā izdarīja četrus metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī bija laukumā epizodē, kurā vienīgos vārtus spēlē guva pretinieki.

Ševčenko divas piespēles

Latviešu trio Ērika Ševčenko, Jāņa Straupes un Ričarda Birziņa pārstāvētā Norvēģijas hokeja līgas vienība Tonsbergas "Vikings" šovakar sīvā cīņā ar 3:2 pārspēja Sarpsborgas "Sparta" hokejistus. Jau pirmā perioda vidū vikingiem izdevās izvirzīties vadībā ar 2:0, taču otrās trešdaļas vidū lielo vairākumu vārtu guvumā pārvērta un 3:0 panāca Kriss Noltons. Trešajā periodā pretiniekiem divus vārtus izdevās atgūt, taču "Vikings" hokejisti pārsvaru noturēja, svinot uzvaru ar 3:2.

Kamēr Straupe un Birziņš maču noslēdza ar trim metieniem pa pretinieku vārtiem, kā arī divām soda minūtēm katrs, Ševčenko kontā mača beigās bija divas rezultatīvas piespēles, divi metieni, kā arī pozitīvs koeficients "+1". 13 spēlēs aizsarga kontā nu ir deviņi (1+8) punkti.

Štālam piespēle Popradas panākumā

Slovākijas Ekstralīgā Jura Štāla pārstāvētā Popradas komanda šovakar ar 4:3 pārspēja Skalicas hokejistus. Lai gan pirmie mača vadībā izvirzījās Skalicas hokejisti, pirmā perioda nogalē popradieši guva divus vārtus. Izšķirošs izvērtās otrās trešdaļas ievads, kad pusotras minūtes laikā rezultāts kļuva jau 4:1 Popradas labā. Skalicas hokejisti līdz trešā perioda ievadam divus vārtus atguva, taču neizšķirtu panākt tomēr nespēja.

Latviešu uzbrucējs maču noslēdza ar rezultatīvu piespēli, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+1".

Zuševics spēlē pirmajā maiņā, Grāca uzvar

Latviešu uzbrucējs Zintis Nauris Zuševics šovakar debitēja Austrijas hokeja līgas kluba Grācas "99ers" pirmajā uzbrucēju virknējumā, tajā spēlējot kopā ar komandas līderiem Olivjē Latendresē un Olivjē Labelli. "99ers" ar 2:1 pārspēja "Villacher SV" vienību.

Libereca svin uzvaru pagarinājumā

Kobas Jasa pārstāvētā Liberecas "Bili Tygri" vienība šovakar svinēja uzvaru, ar 2:1 pārspējot Litvīnovas hokejistus. Vārtus uzvarētāju labā guva Martins Barteks, kā arī Tomāšs Filipi, kurš izrāva komandai uzvaru nepilnu minūti pirms pagarinājuma noslēguma. Jass laukumā pavadīja 13:33 minūtes to gaitā izdarot divus metienus pa pretinieku vārtiem.

Bajarūnam neveiksme Čehijā

Čehijas Ekstralīgā laukumā šovakar devās arī Laura Bajarūna pārstāvētā Kladno "Rytiri", kas ar 1:2 piekāpās Vitkovices "Steel" vienībai. Kladno rindās ar vienīgajiem vārtiem atzīmējās leģendārais aizsargs Tomāšs Kaberle. Bajarūns mača gaitā laukumā pavadīja 6:26 minūtes.

Izmantotie resursi:
nationalleague.ch
Hockeyligaen | Officielt site for Danmarks...
pointstreak.com
HOKEJ.sk
Erste Bank Eishockey Liga
Hokej.cz - Kompletní výsledkový a zpravodajský...

  -4 [+] [-]

, 2013-10-27 22:48, pirms 11 gadiem
Atradies te viszinis!

     [+] [-]

, 2013-10-27 23:01, pirms 11 gadiem
reinz rakstīja: Atradies te viszinis!
ļoti labi, ka hokeja ziņas te nesākas un nebeidzas tikai ar TRTD... nesaprotu, par ko Tu purkšķi...

     [+] [-]

, 2013-10-27 23:05, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: ļoti labi, ka hokeja ziņas te nesākas un nebeidzas tikai ar TRTD... nesaprotu, par ko Tu purkšķi...
TRTD?

  -1 [+] [-]

, 2013-10-27 23:13, pirms 11 gadiem
Visus uz Dinamo!

  -1 [+] [-]

, 2013-10-27 23:14, pirms 11 gadiem
DRS420 rakstīja: TRTD?
vieglā narkotika no Krievijas, nepārdzīvo būs labi ja tevi nav skārusi

  -1 [+] [-]

, 2013-10-27 23:15, pirms 11 gadiem
huy rakstīja: Visus uz Dinamo!
Domāju esi gudrāks, vai Dinamo ir no gumijas?

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 23:19, pirms 11 gadiem
zaipis rakstīja: Domāju esi gudrāks, vai Dinamo ir no gumijas?
Tikai Rīga, tikai Dinamo!

  -1 [+] [-]

, 2013-10-27 23:23, pirms 11 gadiem
huy rakstīja: Tikai Rīga, tikai Dinamo!
Ja tā būs vienmēr- tikai apsveicami.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja