Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bajarūnam piespēle un pozitīvs koeficients Kladno zaudējumā

Bajarūnam piespēle un pozitīvs koeficients Kladno zaudējumā
Lauris Bajarūns
Foto: Jozefs Polāčeks

Ar rezultatīvu piespēli šovakar izcēlies 24 gadus vecais Latvijas uzbrucējs Lauris Bajarūns, tomēr viņa pārstāvētais Čehijas Ekstralīgas klubs Kladno "Rytiri" ar 2:3 piekāpās Liberecas "Bili Tygri". Liberecas vienības pieteikumā netika iekļauts Koba Jass, kuram ir ceļgala savainojums.

Čehija

Čehijas Ekstralīgas mačā spēkojās Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Koba Jass (19 mačos 3+1) ceļgala savainojuma dēļ spēlei nebija pieteikts, bet viņa pārstāvētais Liberecas "Bili Tygri" ar 3:2 uzveica Lauri Bajarūnu un Kladno "Rytiri". Nepilnās 10 minūtēs Bajarūns (20 spēlēs 1+3) izcēlās ar rezultatīvu piespēli un pozitīvu koeficientu +1.

Baltkrievija

Baltkrievijas Ekstralīgā zaudējumu piedzīvoja "Gomel" hokejisti, kas ar 2:6 atzina līdervienības Grodņas "Neman" pārākumu. "Gomel" uzbrucējs Edijs Brahmanis izdarīja četrus metienus pa vārtiem un tika pie negatīva koeficienta -2. Ar 41 (23+18) punktu 35 spēlēs Brahmanis ir otrais labākais Ekstralīgas punktu guvējs, bet 23 vārti ir labākais rādītājs visā līgā.

Austrija

EBEL spēlē panākumu svinēja Zintis Nauris Zuševics un Grācas "99ers". Grācas hokejisti ar 3:2 pārspēja Ļubļanas "Telemach Olimpija", revanšējoties par zaudējumu četras dienas iepriekš. Savā 31 spēlē 19 gadus vecais uzbrucējs (4+2) palika bez punktiem.

Kazahstāna

Kazahstānas čempionāta mačā pie uzvaras tika turnīra vicelīderis "Arlan", kas ar 3:2 pagarinājumā pārspēja "Almati" hokejistus. "Arlan" spēlētāji Andrejs Smirnovs (sezonā 5+4) un Renārs Demiters (0+3) mača pieteikumā netika iekļauti.

Vācija

DEL2 (pēc spēka – otrā) spēlē pamatīgu zaudējumu piedzīvoja aizsargs Jānis Andersons un Hailbronas "Falken", kas ar 2:6 piekāpās Bītighaimas "Steelers" hokejistiem. J.Andersons (23 spēlēs 0+5) ar punktiem vai soda minūtēm neizcēlās.

Apvienotā Karaliste

"Elite League" spēlē Mārcis Zembergs un Edinburgas "Capitals" ar 1:5 piekāpās Faifas "Flyers". Latvijas uzbrucējs (15 spēlēs 4+4) nopelnīja divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт Хоккейного клуба "Арлан"
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана
Erste Bank Eishockey Liga - Austria
pointstreak.com
hokej.cz
ELITE Ice Hockey League ◊ Official Website Home...