Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam piespēle un zaudējums, Krēfelde izstājas DEL ceturtdaļfinālā

Vasiļjevam piespēle un zaudējums, Krēfelde izstājas DEL ceturtdaļfinālā
Herberts Vasiļjevs
Foto: rp-online.de

Šovakar DEL "play-off" turnīru ar zaudējumu noslēdza Latvijas uzbrucēja Herberta Vasiļjeva pārstāvētais klubs "Pinguine", kas sērijas piektajā spēlē ar 4:5 piekāpās Ingolštates hokejistiem.

Vācija

Zaudējumu DEL ceturtdaļfināla piektajā spēlē piedzīvojis uzbrucējs Herberts Vasiļjevs un Krēfeldes "Pinguine", kas ar 4:5 atzina Ingolštates hokejistu pārākumu. Krēfeldei tas bija ceturtais zaudējums šajā sērijā, līdz ar to Vasiļjevam un viņa komandas biedriem sezona ir noslēgusies.

Regulārās sezonas vicelīderi "Pinguine" spēli sāka veiksmīgi, pirmo 12 minūšu laikā gūstot trīs vārtus. Vienā no šiem vārtu guvumiem ar rezultatīvu piespēli piedalījās arī Vasiļjevs, kurš visā spēlē izcēlās arī ar diviem metieniem pa vārtiem un negatīvu koeficientu -1.

Iegūto 3:0 pārsvaru Krēfelde sāka izlaist jau pirmajā periodā, kad ielaida vienu ripu. Otro trešdaļu Ingolštate uzvarēja ar 3:0, izvirzoties vadībā ar 4:3, tomēr trešā perioda ievadā "Pinguine" prata izlīdzināt rezultātu. Izšķirošo ripu Tomaša Dubas sargātajos vārtos raidīja Tomass Greilingers, kuram šovakar arī trīs rezultatīvas piespēles.

Čehija

Cīņu par palikšanu Ekstralīgā turpina divi Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi – Homutovas "Pirati" un Kladno "Rytiri" kopā ar divām pirmās līgas spēcīgākajām komandām grupu turnīrā izspēlēs divas ceļazīmes uz Ekstralīgu.

Kladno "Rytiri" bez latviešu uzbrucēja Laura Bajarūna ar 1:6 kapitulēja "Mlada Boleslav". Uzvarētāju rindās ar 2+2 izcēlās bijušais Čehijas izlases un Nacionālās hokeja līgas kluba Kolumbas "Blue Jackets" uzbrucējs Davids Vibornijs.

Pie panākuma tika "Pirati", kas ar 3:1 uzveica "Olomouc". Aizsargs Māris Jass uzvarētāju rindās laukumā pavadīja nepilnas 19 minūtes (18:42, otrs lielākais spēles laiks komandā) un ar rezultativitāti neizcēlās.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - Kompletní výsledkový a zpravodajský...
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...

  -1 [+] [-]

, 2014-03-27 00:41, pirms 11 gadiem
Ceru,ka Herbis gribēs spēlet izlasē šogad Pasaules Čempionāta

  -1 [+] [-]

, 2014-03-27 02:30, pirms 11 gadiem
Nu varbūt tagad Herbertam būs stimuls PČ uzspēlēt?! Vajadzētu savākt tādu komandu, kāda bija OS, un PČ ar tādu mašīnu var tikt pat ļoti augstu!