Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovs sesto reizi pēdējos septiņos mačos paliek bez punktiem, "Rocket" zaudē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jevpalovs sesto reizi pēdējos septiņos mačos paliek bez punktiem, "Rocket" zaudē
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Amerikas Hokeja līgā piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Lavālas "Rocket", kas izbraukumā ar 1:2 atzina līderes Šarlotas "Checkers" pārākumu.

Ņikita Jevpalovs spēlēja "Rocket" trešās maiņas kreisajā malā. Viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Šajā sezonā aizvadītajās 20 spēlēs Jevpalovs guvis trīs vārtus un pievienojis vienu rezultatīvu piespēli. Ar vārtiem viņš iepriekšējoreiz izcēlās trešdien, taču tas bijis vienīgais rezultatīvais mačs no iepriekšējiem septiņiem.

"Checkers" vadībā izvirzījās pirmās trešdaļas vidū, kad savus septītos vārtus sezonā guva soms Aleksi Sārela. Maiklam Makkaronam izdevās panākt izlīdzinājumu, bet uzvaru laukuma saimniekiem nokārtoja čehs Martins Nečass, kurš pagājušajā vasarā tika draftēts ar 12. numuru. Viņš šajā sezonā aizvadījis septiņus mačus NHL klubā Karolīnas "Hurricanes".

Šarlotas komanda ar 33 punktiem ir AHL līdervienība, bet "Rocket" ar 16 punktiem atrodas Ziemeļu divīzijas pēdējā vietā. Priekšā esošajai Toronto "Marlies" ir par punktu vairāk, taču trīs spēles rezervē.