Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šilovam 40 atvairīti metieni un pirmās zvaigznes tituls OHL mačā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šilovam 40 atvairīti metieni un pirmās zvaigznes tituls OHL mačā
Artūrs Šilovs Latvijas U18 izlases formā. Foto: IIHF.com

Kanādas Ontario hokeja līgas (OHL) mačā teicamu sniegumu nodemonstrējis latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš atvairīja 40 no 42 pretinieku metieniem, kas ļāva izpelnīties spēles pirmās zvaigznes titulu, kā arī viņa pārstāvētajai Berijas "Colts" ar 3:2 mājās pieveikt Ovensaundas "Attack".

Nacionālas hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" organizāciju pārstāvošais Šilovs šosezon laukumā bijis septiņās no 12 "Colts" spēlēm, vidēji katrā no tām savos vārtos ielaižot 3,13 ripas, kā arī kopumā atvairot 90,2% metienu.

"Colts" līdz otrā perioda beigām iekrāja sev divu vārtu pārsvaru (3:1), trešajā trešdaļā gan ielaižot vienu ripu savos vārtos, taču uzvaru spējot noturēt. Tas komandai bija otrais panākums pēc kārtas, kas OHL Austrumu konferencē ļāva pakāpties uz ceturto pozīciju.

Kā zināms, tad iepriekšējā sezonā Rīgas hokeja audzēknis spēlēja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) klubā "Rīga" un "Optibet" hokeja līgas (OHL) vienībā HS "Rīga", pavasarī kaldinot Latvijas U18 izlases iekļūšanu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā. Šilovs iepriekš spēlējis arī Latvijas U16 valstsvienībā.

Izmantotie resursi:
https://ontariohockeyleague.com/gam...

  +1 [+] [-]

, 2019-10-25 11:26, pirms 5 gadiem
Varbūt, lai nebūtu tik tukšs raksts ķeksīša pēc, varētu pielikt, piemēram, līgas vārtsargu statistiku vai ko tādu, vai arī komandu tabulu?

     [+] [-]

, 2019-10-25 12:23, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Varbūt, lai nebūtu tik tukšs raksts ķeksīša pēc, varētu pielikt, piemēram, līgas vārtsargu statistiku vai ko tādu, vai arī komandu tabulu?
Pareiza iebilde. Nu tad, SC.com autoru vietā pielieku tabulu: https://ontariohockeyleague.com/sta... un vārtsargu statistiku https://ontariohockeyleague.com/sta... .

     [+] [-]

, 2019-10-25 12:24, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Varbūt, lai nebūtu tik tukšs raksts ķeksīša pēc, varētu pielikt, piemēram, līgas vārtsargu statistiku vai ko tādu, vai arī komandu tabulu?
šonakt Brantam pirmais asists, to pat pielikt nevar! bet Tu prasi spirtacentra skribentiem iespringt vēl vairāk un meklēt jauno statistiku. vieglāk taču nokopēt vēsturi no iepriekšējiem rakstiem, ja nu kāds iebrien lasīt un nezina, kur un kā Šilovs iepriekšējās sezonās spēlēja.