Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Štāls ar vārtu guvumu sekmē "Poprad" uzvaru

Štāls ar vārtu guvumu sekmē "Poprad" uzvaru
Juris Štāls
Foto: poprad24.sk

Latvijas hokeja uzbrucējs Juris Štāls šovakar guvis vārtus, bet viņa pārstāvētais Slovākijas Ekstralīgas klubs "Poprad" ar 6:4 pārspēja "Pieštany" hokejistus. Tikmēr EBEL turnīrā punktu par rezultatīvu piespēli nopelnījis jaunais uzbrucējs Zintis Nauris Zuševics, palīdzot Grācas hokejistiem ar 2:0 uzveikt "Dornbirner" komandu.

Slovākija

Juris Štāls guva vārtus, palīdzot "Poprad" tikt pie panākuma Slovākijas Ekstralīgas spēlē un ar 6:4 pārspēt "Pieštany" vienību. Latvijas uzbrucējs ripu pretinieku vārtos raidīja spēles astotajā minūtē, tobrīd izlīdzinot rezultātu (1:1). Deviņās spēlēs Štāls ir iekrājis četrus (2+2) punktus.

Somija

Somijas "Liiga" (spēcīgākā līga) turnīrā zaudējumu piedzīvoja Tamperes "Ilves", kas 3:4 pēcspēles metienos piekāpās Pori "Assat". Roberts Jekimovs spēlēja "Ilves" trešajā virknējumā un palika bez punktiem. 14 spēlēs Latvijas uzbrucējs ir ticis pie astoņiem (3+5) punktiem.

Šveice

Šveices NLA turnīrā savā starpā sacentās uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Ženēvas "Servette" un vārtsarga Elvja Merzļikina "Lugano". Merzļikins palika rezervē, Daugaviņš – bez punktiem (divi metieni pa vārtiem), bet "Servette" uzvarēja ar 3:0. 12 spēlēs Daugaviņš ir ticis pie astoņiem (4+4) punktiem.

Kazahstāna

Kazahstānas hokeja čempionātā Atirau "Beibarys" ar 7:3 pārspēja Almatas komandu. "Beibarys" pieteikumā bija visi pieci Latvijas hokejisti – Edgars Brancis, Vladimirs Mamonovs, Aldis Āboliņš, Armands Bērziņš un Mārtiņš Gipters. Mamonovs nopelnīja trīs punktus par rezultatīvām piespēlēm (sezonā 9+5), vēl viena piespēle Bērziņa kontā (3+7). Āboliņš (3+4), Brancis (1+1) un Gipters (0+1) šoreiz palika bez punktiem.

Austrija

Zintis Nauris Zuševics asistēja komandas pirmo vārtu guvumā, palīdzot EBEL klubam Grācas "99ers" ar 2:0 pārspēt "Dornbirner". 19 gadus vecais uzbrucējs pirmo reizi šosezon spēlēja Grācas otrajā uzbrucēju virknējumā un tika pie otrā punkta 11 spēlēs (1+1).

Čehija

Čehijas Ekstralīgas spēlē neveiksmi piedzīvoja Koba Jass un Liberecas "Bili Tygri", kas ar 2:5 piekāpās Plzeņas "Škoda". Latvijas hokejistam 15 minūtēs un 16 sekundēs neitrāls koeficients un divi metieni pa vārtiem. 15 spēlēs Koba Jass ir guvis četrus (3+1) punktus.

Lauris Bajarūns netika iekļauts Kladno "Rytiri" pieteikumā trešajā spēlē pēc kārtas, bet viņa komanda ar 3:2 uzveica Zlinas hokejistus. Bajarūns šosezon ir aizvadījis sešas spēles, paliekot bez punktiem.

Krievija, VHL

Penzas "Dizel" ar 3:2 pārspēja Volžskas "Ariada". Artūrs Ozoliņš (8 spēles, 2+2) mačam nebija pieteikts.

Aleksandrs Jerofejevs un Almetjevskas "Neftyanik" ar 4:5 piekāpās Rjazaņas hokejistiem. Latvijas aizsargs spēlēja trešajā virknējumā, bet pie punktiem netika (11 spēlēs 0+0).

Māris Jass un Voroņežas "Buran" ar 4:2 uzveica Ņižņijtagilas "Sputnik". Latvijas aizsargs laukumā devās trešajā aizsargu pārī un nopelnīja divas soda minūtes (4 spēlēs 0+0).

Dānija

Odenses "Bulldogs" ar aizsargu Ņikitu Koļesņikovu ierindā piedzīvoja zaudējumu Dānijas čempionāta spēlē, ar 0:3 piekāpjoties "Blue Fox" hokejistiem. Koļesņikovs savā otrajā spēlē laukumā devās otrajā aizsargu pārī.

Ervīns Muštukovs stājās Esbjergas "Energy" vārtos, palīdzot komandai ar 4:3 uzveikt "Sonderjyske". Latvijas vārtsargs atvairīja 35 no 38 pretinieku metieniem.

Ungārija

"MOL Liga" spēlē Debrecenas hokejisti ar vārtsargu Jāni Kalniņu rezervē ar 7:2 pārspēja aizsarga Riharda Grigora pārstāvēto UTE. Grigors šodienas mačam nebija pieteikts, bet 13 spēlēs ir nopelnījis divus (0+2) punktus.

Vācija

Vācijas DEL2 (pēc spēka - otrā līga) turnīrā pie panākuma ticis aizsargs Jānis Andersons un Hailbronas "Falken", kas ar 4:2 pārspēja "Eispiraten". Latvijas hokejists savā sestajā spēlē palika bez punktiem, bet līdz šim ir izcēlies ar vienu punktu par rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ХК «Бейбарыс» г. Атырау - НОВОСТИ
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана -...
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
hokej.cz
Etusivu - Liiga
www.icehockey.hu
Erste Bank Eishockey Liga
Hockeyligaen | Officielt site for Danmarks...
National League
pointstreak.com

  +3 [+] [-]

, 2013-10-25 23:20, pirms 11 gadiem
Zintis Nauris Zuševics asistēja komandas pirmo vārtu guvumā, palīdzot EBEL klubam Grācas "99ers" ar 2:0 pārspēt "Dornbirner". 19 gadus vecais uzbrucējs pirmo reizi šosezon spēlēja Grācas otrajā uzbrucēju virknējumā un tika pie otrā punkta 11 spēlēs (1+1).
_______________________________________________

Starp citu, šī bija Matikainenam (tam pašam, ko Omskas Avangards atlaida sezonas sakumā) 1. spēle kā Grācas galvenajam trenerim - patīkami, ka mūsējam uzticas un Zuševics uzreiz pacelts no 4. maiņas uz otro.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-25 23:31, pirms 11 gadiem
Kurš tajā brīdī, kad Kalniņš aizbrauca uz Ungāriju, būtu iedomājies, ka viņš tur būs rezervists?

  -1 [+] [-]

, 2013-10-25 23:38, pirms 11 gadiem
Kāds pērtiķis ganjau iedomājās....

     [+] [-]

, 2013-10-26 00:18, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Kurš tajā brīdī, kad Kalniņš aizbrauca uz Ungāriju, būtu iedomājies, ka viņš tur būs rezervists?
skumji, ka tā - taču man tas nebija pārsteigums. LV spēlētajiem MOL līga nav laimīga - vienu sezonu tur mēģināja, škiet, pat 4 no mūsējiem - noturēties neizdevās nevienam... sezonas laikā atbira visi

  -4 [+] [-]

, 2013-10-26 06:11, pirms 11 gadiem
par Haraldu Vasiljevu jau sen ne viens neko neraksta, kā tad tā

  +1 [+] [-]

, 2013-10-26 08:08, pirms 11 gadiem
govor rakstīja: par Haraldu Vasiljevu jau sen ne viens neko neraksta, kā tad tā
Haralds jau sen ir beidzis karjeru.

     [+] [-]

, 2013-10-26 12:35, pirms 11 gadiem
govor rakstīja: par Haraldu Vasiljevu jau sen ne viens neko neraksta, kā tad tā
tu tak saprotu, ka haraldam ir jau 61 gads? bet ja tu domā par herbertu, tad viņam ir smaga trauma un jau kādu laiciņu nespēlē.