Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam uzvara sērijas izšķirošajā mačā, pusfinālā spēlēs pret Daugaviņu

Ķēniņam uzvara sērijas izšķirošajā mačā, pusfinālā spēlēs pret Daugaviņu
Ronalds Ķēniņš
Foto: Dominik Hew/doem.ch

Rezultatīvu maču Krievijā šodien aizvadījis uzbrucējs Kaspars Saulietis, kurš ar vārtiem un rezultatīvu piespēli palīdzēja Ņeftekamskas "Toros" uzvarēt (4:3 otrajā pagarinājumā) Voroņežas "Buran" un turpināt cīņu par VHL pusfinālu.

Šveice

Izšķirošajā NLA ceturtdaļfināla spēlē pie uzvaras tika regulārās sezonas uzvarētājs Cīrihes "Lions", kas ar minimālo 1:0 uzveica Lozannas komandu. Neskatoties uz to, ka "Lions" izdarīja divreiz vairāk metienu (38 pret 19), uzvara izcīnīta tikai ar vienu vārtu pārsvaru.

Vienīgos vārtus guva pieredzējušais kanādiešu aizsargs Marks Andrē Beržerons, bet latvietis Ronalds Ķēniņš uzvarētāju labā izcēlās ar diviem metieniem pa vārtiem. Pusfinālā "Lions" spēlēs ar Ženēvas "Servette" hokejistiem, kuru vidū ir Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Cīņu par vietas saglabāšanu NLA šodien sāka vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētais Rapersvilas "Lakers", kas sērijā līdz četrām uzvarām sacentīsies ar Bīles komandu. Pirmā spēle latvieša pārstāvētajai komandai nebija sekmīga – zaudējums pagarinājumā ar 2:3. Punnenovs palika rezervē, bet Davids Ebišers "Lakers" vārtos tika galā ar 25 no 28 pretinieku metieniem.

Krievija

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) ceturtdaļfināla barjera par augstu izrādījās uzbrucējam Artūram Ozoliņam un Penzas "Dizel". Penzas komanda sērijas piektajā spēlē ar 1:4 piekāpās Tjumeņas "Rubin", ar tādu pašu rezultātu zaudējot arī visā sērijā.

A.Ozoliņš spēli sāka nomināli trešajā maiņā un laukumā pavadīja 18 minūtes un 37 sekundes. Šajā laikā latviešu uzbrucējs izdarīja divus metienus pa vārtiem, uzvarēja sešos iemetienos (no 17) un nopelnīja negatīvu koeficientu -1.

Citā spēlē ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās uzbrucējs Kaspars Saulietis, bet viņa pārstāvētā komanda Ņeftekamskas "Toros" bez vēl viena latvieša Artūra Mickeviča pieteikumā ar 4:3 otrajā pagarinājumā pārspēja Voroņežas "Buran".

Pirmā perioda vidū Saulietis asistēja otro vārtu guvumā (2:0), savukārt nedaudz vairāk kā četras minūtes līdz mača pamatlaika beigām ar precīzu metienu izlīdzināja rezultātu (3:3). Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 28 minūtes un 16 sekundes, izdarot piecus metienus pa vārtiem. Rezultāts sērijā kļuvis 3:2, vadībā joprojām "Buran".

Kazahstāna

Kazahstānas čempionāta finālā šodien iekļuva Kokšetau "Arlan", kas sērijas piektajā mačā ar 4:3 pārspēja Atirau "Beibarys". "Arlan" šodien iztika bez uzbrucēja Andreja Smirnova un aizsarga Renāra Demitera palīdzības, bet "Beibarys" rindās spēlē piedalījās uzbrucēji Armands Bērziņš, Vladimirs Mamonovs un Edgars Brancis (Aldis Āboliņš palika ārpus pieteikuma). Bērziņš "Beibarys" labā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

"Arlan" sērijā uzvarēja ar 4:1 un finālā spēlēs ar pagājušās sezonas uzvarētāju Pavlodaras "Ertis", savukārt "Beibarys" spēlēs par trešo vietu ar vārtsarga Mārtiņa Raituma un aizsargu Atvara Tribuncova un Kristapa Nīmaņa pārstāvēto Temirtau "Arystan".

Vācija

Cīņā par palikšanu DEL2 (pēc spēka – otrā līga) pie uzvaras tika aizsarga Jāņa Andersona pārstāvētais Hailbronas "Falken", kas ar 4:1 pārspēja "Kaufbeuren". J.Andersons spēlei netika pieteikts, bet "Falken" ar uzvaras sērijas septītajā – izšķirošajā – spēlē nodrošināja vietu DEL2 arī nākamajā sezonā.

Itālija

Itālijas čempionāta pusfinālā šodien iekļuva aizsargs Ričards Birziņš un "Hafro AG Cortina", kas ceturtdaļfināla izšķirošajā – trešajā – spēlē ar 6:3 uzvarēja "Valpellice". Latvijas hokejists ar punktiem vai metieniem pa vārtiem neizcēlās, bet "Cortina" pusfinālā (līdz četrām uzvarām) spēkosies ar "Fiat Professional".

Izmantotie resursi:
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
pointstreak.com
National League

  -3 [+] [-]

, 2014-03-25 23:47, pirms 11 gadiem
tas ir labi, ka Cīrihe uzvarēja, savādāk vēl Canucks aizsauktu uz ZA Ronaldu...

  +4 [+] [-]

, 2014-03-26 00:04, pirms 11 gadiem
Divi cilveki kas nakamo sezonu visticamak papildinas NHL,

  +2 [+] [-]

, 2014-03-26 00:37, pirms 11 gadiem
tas būtu izcili.
Skuju-Janis rakstīja: Divi cilveki kas nakamo sezonu visticamak papildinas NHL,

     [+] [-]

, 2014-03-26 08:23, pirms 11 gadiem
Viens no mūsējiem cīnīsies par Šveices zeltu