Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

A.Širokovam vārti, Saulietim rezultatīva piespēle

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

A.Širokovam vārti, Saulietim rezultatīva piespēle
Aleksejs Širokovs
Foto: planetehockey.com

Ar vārtu guvumu Šveices otrajā stiprākajā līgā šovakar atzīmējies Aleksejs Širokovs, kura pārstāvētā "Red Ice" gan ar 3:4 atzina Langnau "Tigers" pārākumu, savukārt Krievijas Augstākajā līgā rezultatīvu piespēli atdevis Kaspars Saulietis.

Širokoviem neveiksme Šveicē

Brāļu Alekseja un Maksima Širokovu pārstāvētā "Red Ice" šovakar tikās ar Langnau "Tigers" vienību, spraigā cīņā piekāpjoties pretiniekiem ar 3:4.

Gan pirmajā, gan arī otrajā periodā abas komandas apmainījās vārtu guvumiem, rezultātam vēstot 2:2, taču izšķirošs izrādījās trešā perioda ievads, kad vārtus "Tigers" labā guva Jurajs Kolnīks un Simons Sterči. Perioda vidū Širokovs panāca 3:4, taču neizšķirtu "Red Ice" hokejistiem panākt tā arī neizdevās.

Aleksejs maču aizvadīja komandas pirmajā uzbrucēju virknējumā, savukārt Maksims spēlēja otrajā aizsargu pārī.

Saulietim un Mickevičam uzvara pār Jerofejevu

Krievijas Augstākajā līgā šovakar laukumā tikās trīs Latvijas hokejisti, Kaspara Saulieša un Artura Mickeviča pārstāvētajai Ņeftekamskas "Toros" ar 3:2 pārspējot Aleksandra Jerofejeva pārstāvēto Aļmetjevskas "Neftyanik" vienību.

Saulietis rezultatīvu piespēli atdeva jau komandas pirmo vārtu guvumā mača ceturtajā minūtē, savukārt Arturs Mickevičs maču noslēdza ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, bet Jerofejevam negatīvs lietderības koeficients "-1".

Galviņam otrs lielākais spēles laiks, AIK turpina zaudēt

Arī šovakar bezvārtu zaudējumu piedzīvojusi Gunta Galviņa pārstāvētā Stokholmas AIK, kas kārtējā Zviedrijas hokeja līgas spēlē ar 0:3 piekāpās Luleo hokejistiem. Divus vārtus uzvarētājus labā guva Līnuss Klāsens, savukārt Galviņš laukumā pavadīja 21:55 minūtes, to laikā izdarot vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Latviešiem sakāve "Mestis" līgā

Mika Lipsberga, Elvija Biezā, Raimonda Vilkoita un Edgara Dīķa pārstāvētā "Jokipojat" šovakar atkārtoti tikās ar "SaPKo" vienību, šoreiz piekāpjoties pretiniekiem ar 1:4. Vienīgos vārtus "Jokipojat" guva mača pēdējā minūtē, kad precīzs bija Janne Niva. Dīķis maču noslēdza ar divām soda minūtēm, savukārt Vilkoits uz noraidīto soliņa sēdās divreiz.

"Ilves" cieš zaudējumu, Jekimovs nespēlē

Tamperes "Ilves" bez latviešu uzbrucēja Roberta Jekimova ierindā šovakar ar 1:4 piekāpās Pori "Assat" hokejistiem. "Assat" pirmos divus vārtus guva Henri Heimo. Nesen no traumas atlabušais Roberts Jekimovs mačam nebija pieteikts.

Izmantotie resursi:
nationalleague.ch
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Start - AIK Hockey
Mestis
Etusivu - Liiga

     [+] [-]

, 2014-01-25 23:47, pirms 11 gadiem
Autor, bez Jekimova ierindā !!!

  -1 [+] [-]

, 2014-01-26 00:03, pirms 11 gadiem
1) Širokovu nebūtu laiks celt uz augstāko šveices līgu?
2) Jekimovam pēdējās spēlēs vispār nejiet ar katru spēli zemākā maiņā un tagad jau vispār vairs neiekļauj sastāvā.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-26 02:37, pirms 11 gadiem
ZarinsKristapsLV rakstīja: 1) Širokovu nebūtu laiks celt uz augstāko šveices līgu?
2) Jekimovam pēdējās spēlēs vispār nejiet ar katru spēli zemākā maiņā un tagad jau vispār vairs neiekļauj sastāvā.
Uzskatu ka Širokovu vajadzēja ņemt arī uz olimpiādi, kaut vai Jasa vietā, būtu daudz noderigāks, Širokovs vajadzības gadījumā var spēlet arī kā malējais!

  +1 [+] [-]

, 2014-01-26 09:28, pirms 11 gadiem
jurkoo rakstīja: Uzskatu ka Širokovu vajadzēja ņemt arī uz olimpiādi, kaut vai Jasa vietā, būtu daudz noderigāks, Širokovs vajadzības gadījumā var spēlet arī kā malējais!
Širokuvs kad speleja dinamo ieradas uz interviju ar sporta jaku kurai uz muguras bija rakstits russija ! Tadam latvijas izlase nav vietas !!!

     [+] [-]

, 2014-01-26 11:07, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka AIKo mainīs treneri. To vajadzēja darīt jau labu laiku atpakaļ! Kāds no treneru maiņas varētu ļoti iegūt un tikt atpakaļ komandā!

     [+] [-]

, 2014-01-26 12:22, pirms 11 gadiem
Ahmed, kads sakars jakai?ja sportists atnak uz interviju cepure Canada....tad vinju ari uz izlasi nenemt???

  -1 [+] [-]

, 2014-01-26 13:04, pirms 11 gadiem
Nē nu vispār par tām jakām un cepurēm manā skatījumā nav tīri korekti tā darīt , bet nu ja labs spēlētājs uz to var pievērt acis.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-26 13:32, pirms 11 gadiem
Ahmeds rakstīja: Širokuvs kad speleja dinamo ieradas uz interviju ar sporta jaku kurai uz muguras bija rakstits russija ! Tadam latvijas izlase nav vietas !!!
Vispār jau Širokovi cik zinu ir mācījušies latviešu skolā un runā skaidrā latviešu valdodā. Tikai vārdi un uzvārdi krieviski

     [+] [-]

, 2014-01-26 13:39, pirms 11 gadiem
Shirokovs ir labs speletsjs ar sokidu tehniku. Labaaks par Berzinu tochno buutu. Nezinu kapeec indianietis vinu uz OS nepanema..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja