Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam piespēle un trešais zaudējums pēc kārtas

Vasiļjevam piespēle un trešais zaudējums pēc kārtas
Herberts Vasiļjevs
Foto: rp-online.de

DEL izslēgšanas spēlēs soli no izstāšanās nokļuvusi uzbrucēja Herberta Vasiļjeva pārstāvētā komanda Krēfeldes "Pinguine", kas ar 2:5 šodien piekāpās Ingolštatei. Latvieša kontā viena rezultatīva piespēle.

Vācija

Zaudējumu DEL ceturtdaļfināla mačā piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja Herberta Vasiļjeva pārstāvētais Krēfeldes "Pinguine", kas ar 2:5 kapitulēja Ingolštates hokejistiem. Latvijas uzbrucēja rēķinā viena rezultatīva piespēle un četri metieni pa vārtiem, kā arī neitrāls koeficients.

Sērijā līdz četrām uzvarām šis bija jau trešais Krēfeldes komandas zaudējums. Pēc graujoša panākuma pirmajā spēlē (5:0) Vasiļjevs ar komandas biedriem piedzīvojuši trīs neveiksmes.

Cīņā par vietas saglabāšanu DEL2 (pēc spēka – otrā līga) pie uzvaras tika aizsarga Jāņa Andersona pārstāvētais klubs Hailbronas "Falken", kas ar 5:4 pēcspēles metienos uzveica "Kaufbeuren". Latvijas aizsargs spēlei netika pieteikts. Rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām ir 3:3. Sērijas uzvarētājs saglabās vietu DEL2, bet zaudētājam būs sava vieta šajā līgā jāaizstāv grupu turnīrā.

Čehija

Cīņu par palikšanu Čehijas Ekstralīgā turpina aizsarga Māra Jasa pārstāvētā komanda Homutovas "Pirati". Vājāko komandu grupu turnīra pēdējā mačā "Pirati" ar 2:3 piekāpās Litvinovas "Verva". Latvijas aizsargs spēlēja 16 minūtes un piecas sekundes un nopelnīja vienu punktu par rezultatīvu piespēli.

Tikmēr uzbrucēja Laura Bajarūna pārstāvētais Kladno "Rytiri" ar 4:5 pagarinājumā atzina Karlovi Varu "Energie" pārākumu. Latvijas hokejists spēlei netika pieteikts.

"Pirati" un "Rytiri" nākamnedēļ sāks izšķirošās cīņas par vietas saglabāšanu Ekstralīgā. Kopā ar pirmās līgas spēcīgākajām komandām "Mlada Boleslav" un "Olomouc" abas latviešu hokejistu pārstāvētās vienības aizvadīs 12 kārtu grupu turnīru.

Francija

Pirmās divīzijas (pēc spēka – otrā līga) izslēgšanas spēļu pusfinālā izstājusies aizsarga Aleksandra Galkina pārstāvētā komanda "Scorpions", kas izšķirošajā – trešajā – mačā ar 0:1 piekāpās Bordo hokejistiem.

Apvienotā Karaliste

"Elite League" regulārās sezonas spēlē Kārdifas "Devils" bez aizsarga Mārtiņa Giptera (15 spēlēs 1+2) ar 0:1 pagarinājumā piekāpās Koventrī "Blaze". Citā mačā Dandī "Stars" ar 1:4 piekāpās Mārcim Zembergam un Edinburgas "Capitals". Latvijas uzbrucējs (51 spēlē 16+10) izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un tika atzīts par labāko spēlētāju savā komandā.

Izmantotie resursi:
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
Hokej.cz - Kompletní výsledkový a zpravodajský...
pointstreak.com
ELITE Ice Hockey League ◊ Official Website Home...

     [+] [-]

, 2014-03-23 19:18, pirms 11 gadiem
Cerams, ka veterāns pasaules čempī kapās!

     [+] [-]

, 2014-03-23 19:32, pirms 11 gadiem
pernambucano rakstīja: Cerams, ka veterāns pasaules čempī kapās!
Aizmirsti! Tač nebrauks Herbis uz Minsku.... viņš savu pēdējo spēli izlasē jau ir nospēlējis Sočos.