Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Galviņam savainojums, "Oceláři" pārtrūkst deviņu uzvaru sērija Čehijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Galviņam savainojums, "Oceláři" pārtrūkst deviņu uzvaru sērija Čehijā
Guntis Galviņš. Foto: Lukaš Filipec/hcocelari.cz

Čehijas "Tipsport" Ekstralīgā pirmo zaudējumu aizvadītajās desmit spēlēs dramatiskā veidā piedzīvoja Latvijas izlases aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Oceláři", kas noslēdzošajā periodā izlaida trīs vārtu pārsvaru, pagarinājumā ar 6:7 viesos atzīstot Pardubices "Dynamo" pārākumu.

Galviņš laukumā pavadīja tikai četras minūtes un piecas sekundes, izdarot vienu spēka paņēmienu un ūstot savainojumu, kas liedza turpināt spēli. Čehijas čempionvienība un kausa īpašniece "Oceláři" ar desmit mačos nopelnītiem 27 punktiem pakāpās uz vicelīderes pozīciju.

Citās Čehijas līgas spēlēs aizsarga Ralfa Freiberga (uz ledus bija 13:52 minūtes) Brno "Kometa" savā laukumā ar rezultātu 5:3 apspēlēja hokejista bijušo klubu Zlīnas "PSG Berani", sagādājot tai ceturto neveiksmi pēc kārtas. Ceturto zaudējumu pēdējās piecās cīņās piedzīvoja uzbrucēja Māra Bičevska (12:28 minūtēs uzvarēja astoņos no 16 iemetieniem, izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu -1) "Mlada Boleslav", mājās ar 2:4 piekāpjoties Ostravas "Vitkovice Ridera" komandai. Savukārt aizsargu Oskara Cibuļska un Uvja Jāņa Balinska Litvīnovas "Verva" ar 1:4 viesos kapitulēja Hradeckrāloves "Mountfield" priekšā. Cibuļskis pret savu bijušo komandu 16:44 minūšu laikā izdarīja trīs metienus, kamēr Balinskis 21:12 minūšu laikā veica vienu metienu un nopelnīja +/- rādītāju -1.

Turnīra tabulā "Kometa" ar 11 punktiem ir devītā, "Mlada Boleslav" ar 16 punktiem - septītā, bet "Verva" ar deviņiem punktiem - 11. pozīcijā.

Citās līgās

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) trešo neveiksmi pēc kārtas cieta Leonīda Tambijeva vadītā Novokuzņeckas "Metallurg", izbraukumā nenoturot divu vārtu vadību un ar 2:3 zaudējot Samaras "CSK VVS" komandai. Kuzņas uzbrucējs Edgars Kulda 17:08 minūšu laikā nopelnīja trīs noraidījumus, kā arī izdarīja vienu metienu pa vārtiem. Viņa komandas biedrs aizsargs Eduards Hugo Jansons nospēlētajās 20:36 minūtēs veica divus metienus. "Metallurg" ar 20 mačos izcīnītiem 25 punktiem turnīra tabulā atkrita līdz 15. vietai.

Kazahstānas čempionātā sešu spēļu uzvaru gājienu sasniegusi aizsarga Edgara Siksnas Karagandas "Saryarka", kas Petropavlovskā ar 1:0 pieveica vietējo "Kulager". "Saryarka" ar 29 punktiem 13 spēlēs pakāpusies uz trešo pozīciju.

Austrijas atklātajā čempionātā pēc vienas spēles izlaišanas Dornbirnas "Bulldogs" sastāvā laukumā atgriezies uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, viņa komandai mājās ar 2:3 zaudējot Sēkešfehērvāras "Hydro AV19" no Ungārijas. 26 gadus vecais hokejists cīnījās "Bulldogs" pirmajā virknējumā, izpelnoties divas soda minūtes un izdarot trīs raidījumus pa vārtiem. Dornbirnas vienība ar 17 punktiem 13 mačos kopvērtējumā ir sestā.

Dānijas "Metal Ligaen" čempionātā neveiksmīgu spēli aizvadījis pastarītes Redovres "Mighty Bulls" vārtsargs Jānis Voris, kurš pirmo 32 minūšu laikā ielaida četrus bezatbildes vārtus, tiekot nomainīts, bet viņa komandai beigās piedzīvojot sakāvi ar 1:8 pret "SønderjyskE". Citā mačā bez rezultativitātes punktiem palika no NHL kluba Toronto "Maple Leafs" izīrētais aizsargs Kristiāns Rubīns, viņa Frederikshāvnas "White Hawks" viesos ar 2:3 piekāpjoties Herlevas "Eagles" komandai. Dānijas līgas turnīra tabulā "Mighty Bulls" ar 12,5 punktiem ir priekšpēdējā astotā, bet "White Hawks" ar 22,5 punktiem - sestā.

Visbeidzot Slovākijas atklātajā čempionātā savainojuma dēļ ārpus Ungārijas komandas Miškolcas "DVTK Jegesmedvék" sastāva uzvarā ar 2:1 viesos pār Mihalovces "Dukla" palika uzbrucējs Haralds Egle. Viņš devītajā vietā esošās komandas ierindā laukumā atgriezīsies nākamnedēļ.

Izmantotie resursi:
https://hokej.cz/
https://www.vhlru.ru/report/1051/?i...
https://www.ice.hockey/en/stats-fac...
https://metalligaen.dk/livescore/

     [+] [-]

, 2020-11-23 08:53, pirms 3 gadiem
Kalvim Ozolam debijas spēlē Ungārijā šosezon 1+1