Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bičevskis soli no Čehijas pusfināla, Karsumam piespēle zaudējumā

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Bičevskis soli no Čehijas pusfināla, Karsumam piespēle zaudējumā
Māris Bičevskis. Foto: hcverva.cz

Trešo uzvaru Čehijas hokeja līgas ceturtdaļfinālā izcīnījusi uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav", kas šovakar arī izbraukumā spēja ar 4:2 pieveikt Pardubices "Dynamo" un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 3-0.

Čehija

29 gadus vecais Bičevskis šodien spēlēja pirmajā maiņā, nospēlēto 17:10 minūšu laikā ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, tomēr reizi bloķēja metienu un veica vienu spēka paņēmienu. Bičevskim šovakar pagalam neveicās iemetienos - uzvarēti vien pieci no 22 iemetieniem (23%). Jau rīt komandas tiksies sērijas ceturtajā spēlē, kurā "Mlada Boleslav" būs iespēja pabeigt sēriju un iekļūt pusfinālā.

Vācija

Kārtējo zaudējumu DEL hokeja līgā piedzīvoja Mārtiņa Karsuma, Filipa Bunča un Kristofera Binduļa pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine", kas izbraukumā ielaida trīs vārtus trešajā trešdaļā un zaudēja ar 3:6. No latviešiem pie punktiem tika vienīgi Karsums, kurš atzīmējās ar rezultatīvu piespēli otro vārtu guvumā. Pat neskatoties uz piedalīšanos vārtu guvumā, Karsums pamanījās iekrāt sliktāko +/- rādītāju komandā (-3). Tāpat Karsumam 12:47 minūšu laikā četri metieni pa vārtiem. Buncis nospēlētajā 13:41 minūtē uzvarēja četros no sešiem iemetieniem un nopelnīja sešas soda minūtes, bet Bindulis 17:13 minūtēs reizi meta pa vārtiem. "Pinguine" ar 15 punktiem 25 spēlēs ir pārliecinoši pēdējā Ziemeļu konferencē.

Alpu līga

Alpu hokeja līgas astotdaļfināla otrajā spēlē ar vārtu guvumu izcēlās Roberts Lipsbergs, tomēr tas neglāba viņa "Bregenzerwald" no zaudējuma papildlaikā ar 2:3 pret Itālijas vienību "Cortina". Sērijā līdz divām uzvarām Lipsberga komanda piedzīvoja zaudējumu ar 0:2. Šosezon Lipsbergs 29 spēlēs guva 22 vārtus un atdeva 14 rezultatīvas piespēles.
Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz/zapas/2894184
https://www.penny-del.org/event/erc...