Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņa "Vityaz" smaga sakāve ļoti svarīgā spēlē pret Kalniņa "Jokerit"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Daugaviņa "Vityaz" smaga sakāve ļoti svarīgā spēlē pret Kalniņa "Jokerit"
Kaspars Daugaviņš. Foto: hcvityaz.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēlēm attālinājusies uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Podoļskas "Vityaz", kas izbraukumā ar 1:5 kapitulēja šovakar rezervē palikušā vārtsarga Jāņa Kalniņa komandai Helsinku "Jokerit".

32 gadus vecais Daugaviņš šovakar 19 ar pusi laukumā pavadītajās minūtēs nopelnīja divu minūšu sodu, izdarīja divus metienus pa vārtiem, bija pārāks divos no četriem iemetieniem, kā arī bloķēja vienu pretinieku izdarīto raidījumu.

"Jokerit" līdz otrās trešdaļas 78. sekundei panāca 2:0 vadību. Cerības piemaskaviešiem atguva Daniils Piļenkovs, kurš 31. minūtē pietuvināja "Vityaz" komandu līdz 1:2. Podoļskas vienība salūza trešā perioda vidū, kad Niklass Jensens un Niklass Frīmans 47 sekunžu intervālā palielināja Somijas kluba pārsvaru no 2:1 līdz 4:1. Savukārt punktu "Vityaz" cerībām atspēlēties 53. minūtē pielika Jūliuss Juntila, kurš skaitliskajā mazākumā ripu raidīja tukšā viesu cietoksnī - 5:1. Jāmin, ka "Jokerit" vārtos šovakar savu trešo uzvaru šosezon izcīnīja Samuels Jukuri, kurš neitralizēja 19 no 20 pretinikeu metieniem.

Līdz ar to trīs kārtas līdz regulārā turnīra beigām "Vityaz" no Rietumu konferences astotajā pozīcijā esošās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētās Maskavas "Spartak" atpaliek par trīs punktu tiesu. Abas komandas pēdējā kārtā tiksies savā starpā. Savukārt vietu "play-off" šodien nodrošināja gan Minskas "Dinamo", gan Čerepovecas "Severstal".

"Play-off" pretendenti Rietumu konferencē

#KlubsSpēlesPunkti
8.Spartak5760
9.Vityaz5757

Šīsdienas agrajā spēlē fantastisku atspēlēšanos pret turnīra pastarīti Pekinas "Kunlun Red Star" izbraukumā paveica Sanktpēterburgas SKA, kas vēl trešā perioda piektajā minūtē atradās iedzinējos ar 0:3, tomēr 16 sekundes līdz pamatlaika beigām panāca 4:3. Uzvaras vārtus iemeta 20 gadus vecais Kirils Marčenko, kura rēķinā šodien divi rezultatīvi metieni un viena rezultatīva piespēle. Divi vārtu guvumi arī SKA zviedru leģionāram Maltem Stromvalam.

Sanktpēterburgieši ar 58 spēlēs nopelnītiem 78 punktiem jau nodrošinājusi otro vietu Rietumu konferencē, kamēr "Kunlun Red Star" ar 34 punktiem 58 mačos joprojām ir pēdējā Austrumos.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2021-02-22 21:46, pirms 3 gadiem
Varēs atpūsties pirms čempja

     [+] [-]

, 2021-02-23 06:51, pirms 3 gadiem
purva_velns rakstīja: Varēs atpūsties pirms čempja
kaut ko teica, ka čempja laikā ar atpūtīsies kopā ar ģimeni, nevis viesnīcā tusēs kopā ar izlasi!

     [+] [-]

, 2021-02-23 07:30, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: kaut ko teica, ka čempja laikā ar atpūtīsies kopā ar ģimeni, nevis viesnīcā tusēs kopā ar izlasi!
Nedirs, nekas tāds netika teikts! Daugaviņš minēja, ka, ja nevarēs satikt ģimeni pirms pasaules čenpionāta un būs jādzīvo burbulī, tad viņam pirmo reizi dzīvē būs jāizšķiras vai braukt uz izlasi vai nē. Čempionāta laikā protams, ka visi būs burbulī.

     [+] [-]

, 2021-02-23 07:33, pirms 3 gadiem
. "Ļoti ceru, ka nebūs tā, ka visā treniņprocesā līdz čempionātam mums būs jādzīvo viesnīcā - nedrīkstēs redzēt sievu un bērnus. Jo tad man tiešām pirmoreiz dzīvē būs jāpieņem lēmums, vai ir vērts spēlēt čempionātā, kad gadu neesi redzējis sievu un bērnus."