Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vārtu guvumi brāļiem Bukartiem, Ābolam un Daugaviņam, komandām mainīgas sekmes

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vārtu guvumi brāļiem Bukartiem, Ābolam un Daugaviņam, komandām mainīgas sekmes
Roberts Bukarts ar komandas biedriem. Foto: hc-vitkovice.cz

Šovakar Eiropas nacionālajos hokeja čempionātos vārtus guva brāļi Roberts un Rihards Bukarti, bet Rodrigo Ābola vārtu guvums kaldināja ''Orebro'' uzvaru Zviedrijas meistarsacīkstēs. Rezultatīvi spēlēja arī vairāki citi latvieši, tostarp Kaspars Daugaviņš, kurš Vācijā realizēja arī bullīti.

Čehija

Roberta Bukarta 14. vārtu guvums šajā sezonā neglāba ''Vitkovice'' no zaudējuma izbraukumā pret ''Mountfield'' – 3:4.

• Latviešu uzbrucējs otrā perioda vidū panāca 3:2 viesu labā. Summā Bukarts nospēlēja 17 minūtes, no tām 4:35 vairākumā.

• Šajā sezonā Bukarts ar 14 vārtiem un 11 piespēlēm ir septītais rezultatīvākais Čehijas Ekstralīgas hokejists.

Kārļa Čukstes ''Trinec'' savā laukumā ar 4:2 pārspēja ''Karlovy Vary''. Latviešu aizsargs rezultatīvi piespēlēja mājinieku pirmajā vārtu guvumā, bet uz ledus kopumā pavadīja 19:16 minūtes. Čukstem arī divi bloķēti metieni un +/- rādītājs plus divi.

Kristapa Zīles un Ralfa Freiberga pārstāvētā ''Litvinov'' pēcspēles metienu sērijā uzveica ''Liberec'' – 3:2. Jānis Jaks mačā nepiedalījās.

• Zīle nospēlēja 26:36 minūtes, kas bija lielākais spēles laiks ''Litvinov'' rindās, izcēlās ar rezultatīvu piespēli otrajā vārtu guvumā mača vidū, vienreiz meta pa vārtiem un bloķēja divus metienus, sakrādams +/- rādītāju plus viens. Freibergam 18:29 nospēlēto minūšu laikā divas soda minūtes, viens spēka paņēmiens un trīs bloķēti metieni.

• ''Mlada Boleslav'', ko pārstāv Māris Bičevskis, savā laukumā ar 2:1 pārspēja Kristofera Binduļa ''Ceske Budejovice''. Bičevskim 14:31 minūtes laikā negatīvs +/- rādītājs mīnus viens, metiens pa vārtiem un spēka paņēmiens, kā arī uzvarēts viens no astoņiem iemetieniem. Bindulim uz ledus 13:56 minūtes, divi noraidījumi un četri bloķēti metieni.

Kristapa Sotnieka un Oskara Cibuļska pārstāvētā ''Kladno'' izbraukumā mača pagarinājumā zaudēja Brno ''Kometa'' hokejistiem – 2:3.

• Oskars Cibuļskis rezultatīvi piespēlēja viesu pirmajā vārtu guvumā skaitliskajā vairākumā, bet uz ledus kopumā atradās 21 minūti, to laikā nopelnot arī noraidījumu un izpildot divus spēka paņēmienus. Kristaps Sotnieks nospēlēja 19 minūtes un bija starp piespēlētājiem viesu otrajā vārtu guvumā. Aizsargam arī metiens pa vārtiem, spēka paņēmiens un bloķēts metiens.

Zviedrija, Somija

• Zviedrijā Rodrigo Ābola un Riharda Mareņa pārstāvētā ''Orebro'' ar 4:2 savā laukumā apspēlēja ''Lulea'' hokejistus.

• ''Orebro'' komandas kapteinis Ābols uz ledus pavadīja 18:14 minūtes, to laikā bez gūtajiem vārtiem arī četras reizes metot pa vārtiem, uzvarot 50% iemetienu un izpildot divus spēka paņēmienus. Rihards Marenis nospēlētajās 9:12 minūtēs vienreiz meta pa ''Lulea'' vārtiem.

• Somijas ''Liiga'' Oskara Batņas ''Jukurit'' ar 2:5 izbraukumā zaudēja HIFK vienībai. Latviešu uzbrucējs spēlēja 16:05 minūtes.

Vācija, Austrija

• Vācijas DEL līgā Kaspara Daugaviņa pārstāvētā ''Iserlohn Roosters'' pēcspēles metienu sērijā mājās zaudēja ''Bremerhaven'' vienībai, kurā vārtsargu trenera pienākumus pilda Edgars Lūsiņš – 2:3.

• Daugaviņš pēc bijušā dinamieša Emila Porjē piespēles trešā perioda vidū izvirzīja vadībā mājiniekus. Pārsvaru noturēt neizdevās, bet pēcspēles metienu sērijā no zaudējuma neglāba arī Daugaviņa realizētais bullītis. Kopumā uz ledus uzbrucējs pavadīja 18:22 minūtes, izpildīja vienu metienu un uzvarēja piecus no astoņiem iemetieniem.

• Austrijas ICE līgā Riharda Bukarta ''Klagenfurt'' izbraukumā ar 4:3 pārspēja Artūra Kuldas ''Villach'', pēdējos divus vārtus gūstot nedaudz vairāk kā trīs minūšu laikā pirms mača beigām.

• Bukarts trešajā periodā izlīdzināja rezultātu, panākot 2:2. Pa vārtiem visā mačā latvietis meta piecas reizes. Kuldam, savukārt, divi metieni pa vārtiem un negatīvs +/- rādītājs mīnus divi.

Šveice

Oskara Lapinska ''Langnau Tigers'' ar 2:4 savā laukumā zaudēja Cīrihes ''ZSC Lions''. Lapinskis spēlēja 15 minūtes, divreiz meta pa vārtiem un atzīmējās ar +/- rādītāju mīnus viens.

Ivars Punnenovs rezultatīvi piespēlēja viņa un Ronalda Ķēniņa pārstāvētās Lozannas komandas uzvarā mājās pār ''Bern'' ar 5:2. Punnenovs rezultatīvi piespēlēja pēdējā vārtu guvumā, ripai lidojot tukšos vārtos. Vārtsargs atvairīja 22 no 24 pretinieku metieniem. Ķēniņš mačā nepiedalījās.

Sanda Smona un Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas ''Servette'' ar 4:3 izbraukumā apspēlēja ''Rapperswil''.

Slovākija

Patriks Zabusovs vienreiz meta pa vārtiem, bet viņa pārstāvētā ''Michalovce'' ar 5:1 sakāva ''Presov''. Vitālijs Pavlovs uzvarētāju rindās statistikas rādītājos neatzīmējās.

Patrika Ozola rezultatīva piespēle kaldināja Trencīnas ''Dukla'' uzvaru pār Filipa Bunča ''Nitra'' ar 3:1. Buncis guva vienīgos ''Nitra'' vārtus, precīzi metot trešā perioda vidū.

Frenka Razgala pārstāvētā ''Poprad'' piedzīvoja sakāvi pret ''Banska Bystrica'' ar 3:7.

• ''Nove Zamky'', ko pārstāv Roberts Mamčics, piedzīvoja bezierunu zaudējumu galvaspilsētā pret Bratislavas ''Slovan'' ar 0:5.

Sausā palika arī Mārtiņa Karsuma ''Liptovsky Mikulas'', kas viesos ar 0:3 atzina ''Zvolen'' pārākumu.

Dānija

Andris Džeriņš guva vārtus ''Herning Blue Fox'' uzvarā pār ''Esbjerg'' ar 5:4. Pēcspēles metienu sērijā latvietis realizēja vienīgo un uzvaru nesošo bullīti.

     [+] [-]

, 2022-12-21 00:47, pirms 2 gadiem
Bukarts vienā maiņā ar čubaku spēlē?

     [+] [-]

, 2022-12-21 08:58, pirms 2 gadiem
Ķēniņam trauma?