Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

A.Ozoliņam lielākais spēles laiks un punkts ceturtajā spēlē pēc kārtas

A.Ozoliņam lielākais spēles laiks un punkts ceturtajā spēlē pēc kārtas
Artūrs Ozoliņš (nr.12)
Foto: www.hcdizel.ru

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) mačā rezultatīvu piespēli atdeva Artūrs Ozoliņš, bet viņa pārstāvētais klubs Penzas "Dizel" papildlaikā ar 2:3 piekāpās Rjazaņas komandai. A.Ozoliņam arī lielākais spēles laiks komandā (20:33).

Krievija

Zaudējumu VHL spēlē piedzīvoja Artūrs Ozoliņš un Penzas "Dizel", kas ar 2:3 pagarinājumā atzina Rjazaņas hokejistu pārākumu.

25 gadus vecais Latvijas uzbrucējs spēlēja pirmajā "Dizel" virknējumā un 20 minūšu un 33 sekunžu laikā izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, negatīvu koeficientu -1, vienu metienu pa vārtiem un sešiem (no 15) uzvarētiem iemetieniem. A.Ozoliņš punktos tika jau ceturto spēli pēc kārtas, šīs VHL sezonas 20 mačos tiekot pie 12 (4+8) punktiem.

Kazahstāna

Kazahstānas čempionāta mačā pārliecinošu uzvaru svinēja aizsarga Rolanda Gritāna pārstāvētais klubs "Astana", kas ar 7:0 sagrāva turnīra vājāko komandu Ustjkamenogorskas "Torpedo". Gritāns (1 spēlē 0+0) mačam netika pieteikts.

Citā spēlē čempionāta vicelīderis Kokšetau "Arlan" savā laukumā ar 2:4 piekāpās Karagandas "Berkut". "Arlan" rindās spēlē piedalījās uzbrucējs Andrejs Smirnovs (27 spēlēs 5+6) un aizsargs Renārs Demiters (17 spēlēs 1+2), bet "Berkut" uzvaru sekmēja aizsargs Artūrs Salija (10 spēlēs 0+0).

Atirau "Beibarys" ar 5:4 uzveica Astanas "Nomad". Ar rezultatīvu piespēli "Beibarys" pie panākuma palīdzēja tikt Aldis Āboliņš (31 spēlē 4+9), bet šosezon Atirau komandā spēlē arī Vladimirs Mamonovs (31 spēlē 12+6), Armands Bērziņš (38 spēlēs 5+16), Mārtiņš Gipters (17 spēlēs 1+5) un Edgars Brancis (19 spēlēs 3+4).

Ungārija

"MOL Liga" mačā pie panākuma tika "Dunaujvarosi", kas ar 6:4 pārspēja "Nove Zamky" hokejistus. "Dunaujvarosi" vārtus šodien sargāja Peters Sevela, bet Jānis Kalniņš spēlei netika pieteikts.

Deviņās spēlēs pieaugušo komandas rindās Kalniņš ir ticis galā ar 94,33% pretinieku metienu un ielaidis vidēji 1,74 ripas. 12 mačos jauniešu komandā 22 gadus vecais Kalniņš ielaidis vidēji 3,29 ripas un atvairījis 92,76% metienu.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана
www.icehockey.hu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-01-20 22:36, pirms 11 gadiem
kalniņam ātrāk jātaisās prom no tās Ungārijas. līmenis neapšaubāmi zemāks kā Latvijā + treneris nejēga nelaiž laukumā (Kalniņš jau nu tiešām nav palicis tik švaks, ka no BAČ stabila 1. numura nepavelk amatieru čempi)

  -2 [+] [-]

, 2014-01-20 22:48, pirms 11 gadiem
NormundsSejejs_Highlights rakstīja: kalniņam ātrāk jātaisās prom no tās Ungārijas. līmenis neapšaubāmi zemāks kā Latvijā + treneris nejēga nelaiž laukumā (Kalniņš jau nu tiešām nav palicis tik švaks, ka no BAČ stabila 1. numura nepavelk amatieru čempi)
un ko piedāvā kā alternatīvu? šampinjonus Īrijā vai krāvēja vietu Ziepniekkalna Maximā?

  -1 [+] [-]

, 2014-01-21 08:20, pirms 11 gadiem
Tas labi ,ka A.Ozoliņš nepazūd ,jo juniorus bija spēcīgs centrs un arī augums ļoti labs,varēs drīz konkurēt ar Džeriņu,lai gan domāju jau tagad nav sliktāks.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-21 09:06, pirms 11 gadiem
coffijs rakstīja: Tas labi ,ka A.Ozoliņš nepazūd ,jo juniorus bija spēcīgs centrs un arī augums ļoti labs,varēs drīz konkurēt ar Džeriņu,lai gan domāju jau tagad nav sliktāks.
Viņš ir bijis Dinamo pirmssezonas nometnē - Džeriņš laikam tobrīd bija labāks, ja jau A.Ozoliņu nepaturēja. Varbūt tagad kaut kas ir mainījies.

     [+] [-]

, 2014-01-21 10:08, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Viņš ir bijis Dinamo pirmssezonas nometnē - Džeriņš laikam tobrīd bija labāks, ja jau A.Ozoliņu nepaturēja. Varbūt tagad kaut kas ir mainījies.
ja paseko A.Ozoliņa gaitām šosezon, tad viņš vienu laiku bija 4. maiņā un dažkārt pat netika sastāvā. Prieks, ka šobrīd beidzot ir pacēlies.
Starp citu, kazahi pirms sezonas rakstīja, ka viņš ir pāraudzis Kazahstānas čempja līmeni.

     [+] [-]

, 2014-01-21 10:13, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: ja paseko A.Ozoliņa gaitām šosezon, tad viņš vienu laiku bija 4. maiņā un dažkārt pat netika sastāvā. Prieks, ka šobrīd beidzot ir pacēlies.
Starp citu, kazahi pirms sezonas rakstīja, ka viņš ir pāraudzis Kazahstānas čempja līmeni.
Pavlovs ir labs piemērs, ka var tikt augšā pēc Kazahstānas un Somijas 2. līgas.

     [+] [-]

, 2014-01-21 10:29, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Pavlovs ir labs piemērs, ka var tikt augšā pēc Kazahstānas un Somijas 2. līgas.
Ja runā par Somijas Mestis, tad spilgtākais piemērs, kurš ticis uz augšu, ir Jekimovs.
Šobrīd no mūsu Mestis 4-nieka, neredzu nevienu, kuram spīdētu tikt uz augšu - nevis no 3 uzbrucējiem nav pat starp Mestis TOP rezultatīvākajiem - SJL Tilastopalvelu . Arī aizsargs Dīķis ne katreiz spēlei tike pieteikts...

No Kazahstānas čempī spēlējošajiem vispār īsti neredzu nevienu perspektīvo... no mūsējiem rezultatīvākais tur ir Bērziņš, kam tūlīt seko aizsargs Tribuncovs...

     [+] [-]

, 2014-01-21 12:59, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Viņš ir bijis Dinamo pirmssezonas nometnē - Džeriņš laikam tobrīd bija labāks, ja jau A.Ozoliņu nepaturēja. Varbūt tagad kaut kas ir mainījies.
Ļoti apšaubāms salīdzinājums ,apmēram tā pat ir u-18 un u-20 izlasēs ,tie kuri nespēlē šeit uz vietas ,kādā pārbaudes spēlē tiek iemesti kādā maiņā,ar ko viņš nekad nav spēlējis un trenerim viedoklis gatavs ,pie tam tie divi ja tevi negrib ,bet grib savējo mierīgi tevi var norakt.Arī lielo izlasē 90 gados un 2000 sākumā tas pats princips bija pieliek Tambijevam un Semjonovam ,kādu jauno ,bet šie viņu spēles laikā ignorē ,jo grib lai blakus tiek kāds no vecajiem.