Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvijas hokejistiem dažādas sekmes VHL spēlēs

Latvijas hokejistiem dažādas sekmes VHL spēlēs
Kaspars Saulietis
Foto: hctoros.ru

Kārtējās spēles Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) turnīrā aizvadīja Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Pie uzvarām tika aizsargu Māra Jasa un Aleksandra Jerofejeva pārstāvētie klubi, bet uzbrucēju Kaspara Saulieša un Artūra Mickeviča "Toros" piedzīvoja zaudējumu.

Aleksandrs Jerofejevs un viņa pārstāvētais klubs Almetjevskas "Neftyanik" ar 3:2 uzveica Saratovas "Kristal". Jerofejevs devās "Neftyanik" starta pieciniekā, bet pie punktiem un soda minūtēm netika. Jāatzīmē, ka "Neftyanik" uzvaras vārtus guva 28 sekundes pirms spēles pamatlaika beigām.

Voroņežas "Buran" izbraukumā ar 3:0 pārspēja Volžskas "Ariada", bet Māris Jass nebija pieteikts spēlei. "Buran" tika pie pirmās uzvaras pamatlaikā šosezon.

Uzbrucēji Kaspars Saulietis un Artūrs Mickēvičs šodien palika bez punktiem Neftekamskas "Toros" zaudējumā HK "Sarov" ar 2:4. Mickēvičs devās laukumā starta pieciniekā, bet Saulietis spēlēja otrajā virknējumā, izceļoties ar vairākiem bīstamiem metieniem otrajā periodā.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2013-09-19 20:27, pirms 11 gadiem
nee nu taads raksts vareeja labaak nelikt

     [+] [-]

, 2013-09-19 22:39, pirms 11 gadiem
cilvēki labprātāk gribētu zināt, kā veicas mūsu junioriem Z-Amerikas līgās. bet tas priekš amatieriem laikam ir par daudz prasīts...