Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam sagrāve DEL ceturtdaļfināla spēlē

Vasiļjevam sagrāve DEL ceturtdaļfināla spēlē
Herberts Vasiļjevs
Foto: rp-online.de

Cīņu par DEL čempiona titulu turpina Herberts Vasiļjevs un Krēfeldes "Pinguine". Sākumā Krēfeldes hokejistiem jāpārvar ceturtdaļfināla barjera - pēc panākuma pirmajā mačā (5:0) šodien vairs tik raiti nesekmējās, un "Pinguine" ar 1:5 nācās atzīt Ingolštates vienības pārākumu.

Vācija

DEL ceturtdaļfinālā otro spēli šodien aizvadīja Krēfeldes "Pinguine" ar uzbrucēju Herbertu Vasiļjevu ierindā. Pēc pārliecinošā panākuma pirmajā spēlē pret Ingolštates komandu (5:0) šodien pingvīni piedzīvoja līdzīgu sakāvi – 1:5. Latvijas hokejista kontā divi metieni pa vārtiem un negatīvs koeficients -1.

Starp citu, pirmos Ingolštates vārtus šodienas mačā guva 22 gadus vecais uzbrucējs Edijs Rinke-Leitāns – Vācijas pilsētā Ebersbergā dzimušais hokejists, kurš pirms dažiem gadiem paguvis uzspēlēt arī Latvijas U18 izlasē.

Šogad Rinke-Leitāns debitēja spēcīgajā DEL, 23 regulārās sezonas spēlēs gūstot septiņus (3+4) punktus. Daļu sezonas uzbrucējs gan pavadīja pēc spēka trešajā Vācijas līgā.

Ingolštates un Krēfeldes komandu cīņā sērijas rezultāts kļuvis 1:1. Cīņa notiks līdz četrām uzvarām.

Baltkrievija

Ekstralīgas pusfināla mačā zaudējumu pagarinājumā piedzīvoja uzbrucējs Edijs Brahmanis un "Gomel", kas ar 3:4 piekāpās Minskas "Junost". Latvijas hokejista rēķinā rezultatīva piespēle, negatīvs koeficients -1 un divi metieni pa vārtiem. Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts 2:2.

Šveice

"Elite Junioren A" finālsērijā trešo zaudējumu piedzīvoja "Lugano", kas bez Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pieteikumā ar 3:5 piekāpās "Bern Future". Sērijā rezultāts kļuvis 3:1 Bernes komandas labā, līdz ar to tā triumfējusi "Elite Junioren A" turnīrā.

Pirmajos trīs sērijas mačos latvietis sargāja "Lugano" jauniešu komandas vārtus, tomēr šodien pieteikumā vairs netika iekļauts – visticamāk, jaunais vārtsargs rīt būs kopā ar "Lugano" lielo komandu NLA "play-off" mačā ar uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ženēvas "Servette".

Tikmēr "Elite Junioren B" finālsērijā trešo uzvaru izcīnīja un par turnīra uzvarētājiem kļuva "ZSC Lions" jaunie hokejisti, kas sērijas ceturtajā mačā ar 3:2 pagarinājumā uzvarēja Langentāles vienību. Uzvarētāju rindās ar rezultatīvu piespēli izcēlās 18 gadus jaunais Latvijas hokeja uzbrucējs Marks Lazarevs.

Rīgā dzimušais Lazarevs jau vairākus gadus spēlē Šveices jauniešu komandās, bet šajā sezonā pārsvarā pavadījis Cīrihes "Lions" sistēmas komandā "Elite Junioren B". 10 izslēgšanas spēlēs Lazarevs guvis 11 (7+4) punktus.

Francija

Pirmās divīzijas (pēc spēka – otrā līga) izslēgšanas spēlēs šodien startēja pusfināli. Sērija notiek līdz divām uzvarām.

Pirmajā spēlē pie panākuma tika aizsargs Aleksandrs Galkins un "Scorpions", kas ar 3:1 uzvarēja Bordo hokejistus. Latvijas hokejists izcēlās ar rezultatīvu piespēli trešo vārtu guvumā, kad Marks Andrē Levasē raidīja ripu jau tukšos vārtos.

Izmantotie resursi:
pointstreak.com
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
National League

  -1 [+] [-]

, 2014-03-20 08:04, pirms 11 gadiem
man no šī saraksta gribētos atzīmēt Galkinu - viņš ir vienīgais no visiem mūsējiem Francijas 1. divīzijā, kas šosezon veiksmīgi aizvada sezonu. Arī augums 192 cm un 92 kg ir ievērības cienīgs. Viņam vispār šī ir 1. sekmīgā PRO sezona. Ja turpinās karjeras augšupeju, var gadīties, ka pēc kāda brīža par viņu varēs runāt pat izlases sakarā - īpaši tāpēc, ka mums praktiski visi izlases aizsargi ir vecumā 25+...