Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latviešu pārstāvētajam "Jokipojat" sausais zaudējums

Latviešu pārstāvētajam "Jokipojat" sausais zaudējums
Elvijs Biezais
Foto: Jona-Peka Hirvonens/www.jatkoaika.com

Kamēr lielākā daļa Eiropas hokeja līgu ietur ilgākas vai īsākas pauzes, vietām sacensības vēl turpinās. Somijas "Mestis" (pēc spēka – otrā līga) sauso zaudējumu piedzīvoja "Jokipojat", kas ar 0:4 atzina "Jukurit" pārākumu.

Somija

"Mestis" līgā otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvojis Latvijas hokejistu pārstāvētais klubs "Jokipojat", kas ar 0:4 piekāpās "Jukurit" komandai. Spēlei bija pieteikti trīs Latvijas pārstāvji – Elvijs Biezais (22 spēlēs 2+6), Edgars Dīķis (22 spēlēs 0+3) un Miks Lipsbergs (21 spēlē 1+5), bet Raimonds Vilkoits (28 spēlēs 6+4) savainojuma dēļ palika ārpus pieteikuma.

12 komandu konkurencē "Jokipojat" ieņem septīto vietu ar 45 punktiem 31 mačā. Pirmajā vietā ir Vāsas "Sport" ar 66 punktiem 31 spēlē.

Šveice

Vakar Šveices NLB (pēc spēka – otrā) spēlē zaudējumu piedzīvoja Alekseja un Maksima Širokovu pārstāvētais "Red Ice", kas ar 3:4 atzina Bāzeles "Sharks" pārākumu. Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās "Red Ice" aizsargs M.Širokovs (27 spēlēs 2+5), bet vienreiz vārtu guvumā asistēja viņa brālis A.Širokovs (27 spēlēs 9+10). Abi hokejisti spēlēja otrajā "Red Ice" virknējumā. Ar 40 punktiem 27 spēlēs Martiņī vienība ieņem piekto vietu 10 komandu konkurencē.

Tikmēr uzbrucējs Toms Andersons un "Thurgau" ar 4:1 pārspēja "Lions" vienību. Latvijas hokejists spēlēja ceturtajā maiņā un nopelnīja divas soda minūtes. 25 spēlēs T.Andersons ir nopelnījis 12 (2+10) punktus, bet viņa pārstāvētais klubs ieņem astoto vietu turnīra tabulā (35 punkti 27 spēlēs).

Izmantotie resursi:
Mestis
National League