Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Marcinkēvičam uzvaras vārti latviešu duelī ECHL, Ansonam piespēle un konflikts AHL

Agris Suveizda

Marcinkēvičam uzvaras vārti latviešu duelī ECHL, Ansonam piespēle un konflikts AHL
Dominiks Marcinkēvičs. Foto: Adirondack Thunder

Latviešu hokejisti šonakt aizvadījuši spēles Ziemeļamerikas līgās AHL, ECHL, WMJHL, WHL un USHL

AHL

• Atgriezies uz AHL ledus, Raivis Ansons tika pie otrās rezultatīvās piespēles trijās spēlēs un palīdzēja "Penguins" ar 6:3 pārspēt Lavālas "Rockets".

• Ansons pie punkta tika 25 sekundes līdz beigām – viņa metiens tika bloķēts, bet partneri ar trešo piegājienu tomēr dabūja ripu vārtos. Pēc tam izcēlās neliels konflikts, kurā pa diviem spēlētājiem, arī Ansons, no abām komandām saņēma 10 soda minūtes par nesportisku uzvedību.

• Ansonam šajā mačā arī pozitīva lietderība +2. Sezonas 13 spēlēs viņam seši (2+4) punkti, 18 soda minūtes un pozitīva lietderība +5.

• Ebotsfordas "Canucks" ar 1:2 piekāpās Kalgari "Wranglers" un piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas. Artūrs Šilovs atvairīja 25 no 27 metieniem.

• Ar 1:2 zaudēja arī Šārlotas "Checkers", kas gan izglāba punktu pret Springfīldas "Thunderbirds". Uvim Balinskim divi metieni un pozitīva lietderība +1.

ECHL

• Pirmos vārtus ECHL karjerā guva Dominiks Marcinkēvičs, kurš 48. minūtē panāca 1:0 un palīdzēja Austrumu konferences līderei "Adirondack Thunder" ar 3:0 pārspēt Truārivjēras "Lions". Marcinkēvičam arī četri metieni un pozitīva lietderība +1, bet pretējā nometnē Markusam Komulam viens metiens.

• Sezonu sācis SPHL, Marcinkēvičs ECHL aizvadījis astoņus mačus, tiekot pie diviem (1+1) punktiem un negatīvas lietderības -4.

• Atlantas "Gladiators" ar 2:4 piekāpās Austrumu konferences vicelīderei Grīnvilas "Swamp Rabbits". Gustavs Grigals atvairīja 35 no 38 metieniem.

QMJHL

• Ar 1+1 izcēlās aizsargs Pēteris Bulāns, kurš sezonas pirmajās 44 spēlēs guva tikai vienus vārtus, bet nu iemeta otrajā mačā pēc kārtas. Šikutimī "Sagueneens" pēdējā trešdaļā izlaida trīs ripu pārsvaru, tomēr pagarinājumā pārspēja Rimuskī "Oceanic" (5:4).

• Pagarinājumā uzvaras vārtus guva tieši Bulāns, kurš pirms tam asistēja arī 4:1 panākšanā. Abus punktus aizsargs nopelnīja vairākumā. Viņam arī četri metieni un divas soda minūtes.

• Bulānam sezonas 46 spēlēs ir 25 (3+22) punkti.

• 40. punktu 42 spēlēs nopelnīja Ēriks Mateiko (20+20), kurš rezultatīvi asistēja, izdarīja divus metienus, nopelnīja pozitīvu lietderību +1 un iemetienos sakrāja 4/13, taču pastarīte Sentdžonas "Sea Dogs" ar 4:5 pagarinājumā piekāpās Gatino "Olympiques", piedzīvojot septīto neveiksmi pēc kārtas. Mateiko ir otrais rezultatīvākais komandā.

Aksels Ozols palika rezervē Šarlottaunas "Islanders" uzvarā pār Blenvilas-Buābriānas "Armada" (4:2).


WHL

• Medisinhetas "Tigers" pagarinājumā piekāpās līgas līderei Saskatūnas "Blades" (3:4). Bogdanam Hodasam viens metiens un negatīva lietderība -2.

USHL

• Dimoinas "Buccaneers" galotnē zaudēja Austrumu konferences līderei Dubjūkas "Fighting Saints" un piedzīvoja ceturto neveiksmi pēc kārtas. Dāvim Borozinskim negatīva lietderība -1.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://lscluster.hockeytech.com/ga...
https://lscluster.hockeytech.com/ga...
https://chl.ca/lhjmq/gamecentre/30871/
https://chl.ca/lhjmq/gamecentre/30870/
https://chl.ca/lhjmq/gamecentre/30869/
https://ushl.com/ht/#/game-summary/...

  +1 [+] [-]

, 2024-02-18 09:28, pirms 2 mēnešiem
Dominika Marcinkēviča vārti - https://youtu.be/om5Xg4v661A

  +1 [+] [-]

, 2024-02-18 09:28, pirms 2 mēnešiem
Pētera Bulāna vārti - https://youtu.be/tv2HfxoT4H4

  +1 [+] [-]

, 2024-02-18 09:28, pirms 2 mēnešiem
Raivja Ansona "piespēle" - https://youtu.be/5bCgoQRHdxw

     [+] [-]

, 2024-02-19 00:26, pirms 2 mēnešiem
Patrika Marcinkēviča vārti SPHL - https://youtu.be/nfXOLYMMyrg